Αρχική > Εικαστικά > Γκαλά όπερας με ελεύθερη είσοδο στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (3/7)

Γκαλά όπερας με ελεύθερη είσοδο στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (3/7)

Κέντρο Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝΈνα εντυπωσιακό Γκαλά Όπερας, στον προαύλιο χώρο του Κέντρου Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ -μπροστά από το εντυπωσιακό κανάλι- θα παρουσιάσουν οι πρωταγωνιστές της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Τάσος Αποστόλου, Βασιλική Καραγιάννη, Μαρία Μητσοπούλου, Δημήτρης Πλατανιάς, Γιάννης Χριστόπουλος, την Κυριακή 3 Ιουλίου στις 20:30 το βράδυ.

Με θέα τις νέες εγκαταστάσεις της ΕΛΣ, οι διακεκριμένοι μονωδοί θα ερμηνεύσουν άριες και ντουέτα από όπερες και οπερέτες των Βέρντι, Ντονιτσέττι, Τομά, Μπιζέ, Καταλάνι, Λαλό, Πουτσίνι, Γκουνό, Στράους, συνοδεία πιάνου.

Συμμετέχουν:

Τάσος Αποστόλου, Βασιλική Καραγιάννη, Μαρία Μητσοπούλου, Δημήτρης Πλατανιάς, Γιάννης Χριστόπουλος

Πιάνο: Σοφία Ταμβακοπούλου

Με το εν λόγω γκαλά, κλείνει ο κύκλος των συναυλιών τσέπης που πραγματοποιήθηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια της καλλιτεχνικής περιόδου 2015-16, από Μονωδούς της ΕΛΣ στο Κέντρο Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό

Κέντρο Επισκεπτών του Κέντρου Πολιτισμού

Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Ευριπίδου & Δοϊράνης, Καλλιθέα

Τηλ: 210 877 8396/8

E-mail: visitorscenter@snfcc.org

www.snfcc.org

Για τη μετάβαση υπάρχει δωρεάν το shuttle bus που συνδέει το Σταθμό Μετρό Συγγρού-Φιξ με το Κέντρο Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ (αφετηρία επί της οδού Καλλιρρόης και άφιξη στην αρχή της Εσπλανάδας). Θα πραγματοποιούνται δρομολόγια 30’ πριν και μετά την εκδήλωση.