Αρχική > TV > Γιώργος Θεοφάνους: Οι σκληρές κριτικές του και ο θάνατος της μητέρας του στα 16 του

Γιώργος Θεοφάνους: Οι σκληρές κριτικές του και ο θάνατος της μητέρας του στα 16 του

Ο Γιώργος Θεοφάνους έδωσε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον  στον Νίκο Χατζηνικολάου και την εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω”. Μίλησε για τις κριτικές που έχει ασκήσει σε διάφορα talent show, κάνοντας με τη σειρά του την αυτοκριτική του, αλλά και για τον θάνατο της μητέρας του.

Για τις κριτικές του

Δε δίστασε να μιλήσει για το ξεκίνημά του στην κριτική επιτροπή του X-Factor και για τα σκληρά του σχόλια προς τους διαγωνιζόμενους. “Όταν πρωτοβγήκα στην τηλεόραση το 2008 δεν είχα καμία αίσθηση της κριτικής μου, αν δεν ξέρεις να διαχειριστείς την τηλεόραση σε έχουν κατασπαράξει και δεν ήξερα καθόλου. Δεν υπάρχει λόγος να πω στο κορίτσι που είναι απέναντι ότι είσαι φάλτσα, θα μπορούσα να πω το είπες φάλτσα. Το έμαθα αυτό στην πορεία, σιγά σιγά μαλάκωσα, αλλά θα μπορούσα να το πω πιο ευγενικά”.

Ο θάνατος της μητέρας του

Ο Κύπριος μουσικοσυνθέτης δεν παρέλειψε να μιλήσει για τον θάνατο της μητέρας του που τον στιγμάτισε. “Η μητέρα μου ήταν αυτή που με πίστευε και έφυγε όταν ήμουν ούτε 16 ετών. Δεν με είχε δει ποτέ. Ακόμα και στο Ωδείο, στις απλές συναυλίες που δίναμε εκεί, δεν τα κατάφερε να έρθει. Ήταν άρρωστη από όταν ήμουν εγώ στο δημοτικό. Θυμάμαι σαν τώρα πως είχε καρκίνο στον μαστό, το ανακάλυψε λίγο πριν τα Χριστούγεννα και δεν μας είπε τίποτα. Αυτό είναι το λάθος, ρε παιδί μου, που κάνουν οι γυναίκες. Η πρόληψη είναι το κυριότερο πράγμα. Αποφάσισε, λοιπόν, να μην μας το πει, περάσαμε μαζί τα Χριστούγεννα και μετά μπήκε στο νοσοκομείο”