Αρχική > Τι Νέα; > Γιώργος Λιάγκας: Η δική του συμβολική ανάρτηση… “μετά την καταιγίδα…”

Γιώργος Λιάγκας: Η δική του συμβολική ανάρτηση… “μετά την καταιγίδα…”

Ο παρουσιαστής είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση, έπειτα από τα αισχρά σχόλια που ακούστηκαν στην εκπομπή του -μαζί με την αναπαράσταση του περιστατικού στη Θεσσαλονίκη με τη φοιτήτρια- παρ’ όλα αυτά, όπως αναφέραμε και στον ίδιο προσωπικά, αν έχει μετανιώσει ειλικρινά, ας προσπαθήσει να δείξει αυτό που πραγματικά είναι – αν έχει όντως να επιδείξει κάτι διαφορετικό από όλο αυτό το απαράδεκτο κατασκεύασμα του οποίου είναι παρουσιαστής.

Η πρώτη ανάρτηση

Την πρώτη του ανάρτηση στα social media έκανε ο Γιώργος Λιάγκας, μετά τον σάλο που προκλήθηκε εξαιτίας των απαράδεκτων σχολίων που ακούστηκαν στην εκπομπή του, για το περιστατικό με την 20χρονη φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη.

Το Instagram Story του Γιώργου Λιάγκα

Ο παρουσιαστής ανέβασε ένα insta story, στο οποίο φαίνεται η λιακάδα στον Σαρωνικό μετά τη χθεσινή κακοκαιρία και ο ίδιος γράφει: «Μετά την καταιγίδα, πάντα η μέρα είναι πιο όμορφη…».

Η παραίτηση Γκαγκάκη

Προχθες ο Κώστας Μπακογιάννης έκανε δεκτή την παραίτηση της Κατερίνας Γκαγκάκη από τη θέση της Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της «Τεχνόπολις» μετά τα απαράδεκτα σχόλια στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.