Αρχική > Celebrities > Γιώργος Αγγελόπουλος (Ντάνος): Τι λέει για το βιβλίο που έγραψε, το Τατουαζ, αλλά και τη βαθιά πίστη που νιώθει

Γιώργος Αγγελόπουλος (Ντάνος): Τι λέει για το βιβλίο που έγραψε, το Τατουαζ, αλλά και τη βαθιά πίστη που νιώθει

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές παρουσιάζει πρώτη φορά μπροστά σε κοινό το βιβλίο που έγραψε και αφορά στη ζωή του και τα βιώματά του ιδίως από τη στιγμή που γίνεται διάσημος.

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, ο νικητής του Survivor 1 και πρωταγωνιστής της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς “Τατουάζ”, ο Γιώργος Αγγελόπουλος ή αλλιώς Ντάνος, ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα βιβλίο, η επίσημη παρουσίαση του οποίου θα πραγματοποιηθεί στις 23 Φεβρουαρίου 2019.

Όπως είχε δηλώσει παλαιότερα, το βιβλίο του (από την Εκδοτική Αθηνών) θα περιλαμβάνει προσωπικές εμπειρίες, βιώματα, σημαντικά γεγονότα της ζωής του, τις δυσκολίες που πέρασε στο παρελθόν, τα μαθήματα που πήρε, αλλά και άγνωστες πτυχές του εαυτού του, που δεν γνωρίζουν ούτε τα κοντινά του άτομα.

Μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Αγγελόπουλος είπε τα παρακάτω:

Εγώ προσωπικά δεν κατάφερα να το διαβάσω με τη μία, δηλαδή μονοκοπανιάς. Ελπίζω να σας αρέσει, εμένα μου άρεσε. Οι σελίδες θα είναι 160, σε κάθε αρχή του κεφαλαίου θα υπάρχει μια φωτογραφία που θα είναι σχετική με το κεφάλαιο που ακολουθεί.

Μια και επίσημα πια δεν συνεχίζεται το “Τατουάζ” μ’ έχει βάλει κι αυτό να σκέφτομαι διάφορα για το μέλλον. Το Τατουάζ θα τελειώσει τέλος Ιουνίου. Υπάρχουν κάποιες προτάσεις, κάποιες συζητήσεις, θα δούμε”.

Οι άσχημες κριτικές είναι το αντίθετο από τις καλές κριτικές. Δεν είμαι στο χώρο του βιβλίου, ούτε έχω διαβάσει 1.000 βιβλία. Έχω διαβάσει 8.