Αρχική > Featured > Γιατί τα φαγητά που μαγειρεύουμε στην καραντίνα είναι πολύ πιο νόστιμα;

Γιατί τα φαγητά που μαγειρεύουμε στην καραντίνα είναι πολύ πιο νόστιμα;

Έχετε παρατηρήσει πως όσοι μένουμε και δουλεύουμε από το σπίτι έχουμε απογειώσει τις μαγειρικές μας ικανότητες; Πως δεν αρκούμαστε σ΄ ένα απλό εβδομαδιαίο πρόγραμμα φαγητών που ξέρουμε καλά, αλλά ψαχουλεύουμε συνταγές και δοκιμάζουμε καινούρια πράγματα και συνδυασμούς γεύσεων διαρκώς;

Αυτό θα έλεγε κανείς πως είναι απόλυτα φυσιολογικό, αφού τόσες ώρες έγκλειστοι στα σπίτια μας, θέλουμε και το καλύτερο να φάμε, αλλά και να διανθίσουμε τον χρόνο μας με πιο δημιουργικές ασχολίες.

Δεν είναι λίγοι μάλιστα, αυτοί που εργάζονται από το σπίτι και έχουν κάνει την κουζίνα χώρο… εργασίας! Έχουν μάλιστα καταργήσει τη χύτρα ταχύτητας και προτιμούν να σηκώνονται κάθε τόσο να δοκιμάζουν το φαγητό!

Στο εργασιακό τους διάλειμμα δε, ελλείψει συναδέλφων, ψάχνουν κι άλλες συνταγές φαγητών και γλυκών και θέτουν τον πήχη ακόμη ψηλότερα!

Κάντε ένα μικρό γκάλοπ και εσείς στους γύρω σας και θα εκπλαγείτε. Δικοί μας φίλοι που ούτε αυγό δεν ήξεραν να βράσουν, προσπαθούν να ζυμώσουν ψωμί, να ανοίξουν ζύμη ή ακόμη και να φτιάξουν το δικό τους κοτόπουλο τεριγιάκι!