μελάνιατραμπ_φόρεμα1
Η Μελάνια Τραμπ μας έχει συνηθίσει σε εμφανίσεις κομψές και υποδειγματικές. Το ίδιο έκανε και εχθές, αλλά γιατί η συγκεκριμένη εμφάνισή της έχει γίνει θέμα συζήτησης σε όλα τα μέσα;

Οι απανταχού fashion bloggers, δημοσιογράφοι και όχι μόνο σχολιάζουν το φόρεμα που επέλεξε η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ για να συνοδεύσει το σύζυγό της σε δείπνο στο Ναυτικό Παρατηρητήριο, όχι επειδή ήταν κάποιο φόρεμα που μπορεί να θεωρηθεί απρεπές, αλλά λόγω της υπερβολικής ζέστης που έκανε εχθές.

Αναλυτικότερα, η Μελάνια Τραμπ επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο midi φόρεμα με δαντέλα και μακριά μανίκια που έφταναν στον καρπό.

Το ρούχο ως ρούχο δεν είχε κάτι το μεμπτό, αλλά οι θερμοκρασίες που επικρατούσαν εχθές στην Αμερική δεν ήταν οι κατάλληλες για αυτό.

μελάνιατραμπ_φόρεμα

Έτσι πολλοί επισημαίνουν ότι όταν πρόκειται για στυλ δεν πρέπει να μας νοιάζει μόνο το ύφος και το μήκος του ρούχου, αλλά και οι εξωτερικές συνθήκες. Από την άλλη της αναγνωρίστηκε ότι  δεν συνόδευσε αυτή την βαριά εμφάνιση με κάποιο κόσμημα ή έντονο μακιγιάζ.

Όπως αναφέρουν διάφορα μέσα το συγκεκριμένο φόρεμα ανήκει στη φίρμα  Dolce & Gabbana και αξίζει περίπου 1,500$ με έκπτωση.

Η Μελάνια μετακόμισε στον Λευκό Οίκο, έστω και καθυστερημένα. Το πρώτο της μήνυμα για το νέο της σπίτι!

Γιατί η Μελάνια και η Ιβάνκα Τραμπ επισκέφτηκαν τον Πάπα ντυμένες στα κατάμαυρα και με μαύρο πέπλο στα μαλλιά;

Μπριζίτ VS Μελάνια: Ποια κερδίζει στη μάχη του στυλ;

από sstrempa