Πριν από έναν μήνα περίπου η Μέγκαν Μαρκλ έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον πρίγκιπα Χάρι. Μπορεί λοιπόν να ανήκει πλέον στη βασιλική οικογένεια, αλλά η Μέγκαν είναι σίγουρα μία από εμάς. Και αυτό γιατί μετά την εγκυμοσύνη το σώμα αλλά και το πρόσωπό της άλλαξαν όπως συμβαίνει σε κάθε νέα μαμά.

Η πρώτη επίσημη εμφάνιση μετά τη γέννα

Το περασμένο Σάββατο η Δούκισσα του Σάσεξ έκανε την πρώτη επίσημη εμφάνιση μετά τη γέννηση του μικρού Άρτσι, στο πλαίσιο του εορτασμού των 93ων γενεθλίων της βασίλισσας Ελισάβετ. Μπορεί οι θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας να ξετρελάθηκαν που την είδαν, ωστόσο κάποιοι πιο παρατηρητικοί πρόσεξαν πως μοιάζει όλο και περισσότερο με την μητέρα της Ντόρια Ράγκλαντ.

Η Μέγκαν Μαρκλ έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί στις 6 Μαΐου. Και δύο ημέρες αργότερα τον παρουσίασε στον κόσμο μαζί με τον σύζυγό της πρίγκιπα Χάρι, με τα βρετανικά αλλά και διεθνή μέσα να σχολιάζουν την τεράστια κοιλιά της. Πολλοί ήταν τότε αυτοί που την υποστήριξαν που δεν προσπάθησε να κρύψει την κοιλιά της, αλλά αντιθέτως να την επιδείξει με μεγάλη υπερηφάνια!


Επειδή λοιπόν η Μέγκαν δεν έχει χάσει ακόμα τα κιλά της εγκυμοσύνης, το πρόσωπό της έχει αλλάξει τελείως από αυτό που έχουμε συνηθίσει όσο καιρό βρίσκεται δίπλα στον πρίγκιπα Χάρι. Παρά την θριαμβευτική της επιστροφή στα κοινά, μια βασιλική πηγή αποκάλυψε στο Vanity Fair ότι η Μέγκαν Μαρκλ είναι απίθανο να επιστρέψει στα βασιλικά της καθήκοντα πριν από το φθινόπωρο, οπότε το πρόσωπό της θα έχει λογικά ξεπρηστεί και θα είναι η ίδια Μέγκαν που γνωρίσαμε πριν από 2,5 χρόνια.

από Μαρία Ιωαννάτου