Αρχική > Featured > Γιατί όλοι μιλούν για τα αθλητικά παπούτσια της Μπριζίτ Μακρόν;

Γιατί όλοι μιλούν για τα αθλητικά παπούτσια της Μπριζίτ Μακρόν;

Για την ημέρα της Συνόδου Κορυφής των G7, η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας άλλαξε τρία κομψά σύνολα και μας άφησε όλους άναυδους. Σε αυτή την περίπτωση, εκείνο που μας εντυπωσίασε περισσότερο δεν ήταν τα κομψά ρούχα της όπως άλλες φορές, αλλά τα σικάτα παπούτσια της. Η χρηματική αξία τους δε, θα σας σοκάρει!

Η Μπριζίτ Μακρόν φροντίζει τον εαυτό της, όπως αποδείχτηκε στην πρώτη εμφάνισή της μετά την πλαστική προσώπου που υποβλήθηκε. Για να συνοδεύσει τις συζύγους των υπόλοιπων ηγετών, η ίδια επέλεξε να φορέσει ένα κόκκινο φόρεμα σε συνδυασμό με ψηλοτάκουνες καφέ γόβες του οίκου Louis Vuitton.

Εντυπωσίασαν οι αθλητικές επιλογές της

Αργότερα, η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας έκανε μια πιο χαλαρή εμφάνιση, αφού τράβηξε τα βλέμματα με το κομψό, αλλά σπορ λουκ της. Φόρεσε ένα ελαφρύ λευκό πουκάμισο με φιόγκο στον λαιμό και μπλε σκούρο τζιν. Το συνολάκι της ανέδειξε με μία κατακόκκινη δερμάτινη ζώνη στη μέση. Η τιμή των sneakers της είναι εξωφρενική, όσο ωραία κι αν είναι τα Louis Vuitton παπούτσια της. Τα αθλητικά της λοιπόν κοστίζουν 634 ευρώ!

Με ένα σικ φόρεμα έκλεισε η βραδιά

Στο τέλος της βραδιάς, η Μπριζίτ Μακρόν επέλεξε να φορέσει ένα ασημί φόρεμα σε midi μήκος σε συνδυασμό με λευκές ψηλοτάκουνες γόβες με ασημένια λεπτομέρεια στην κορυφή τους. Έτσι, πόζαρε με χάρη στην «οικογενειακή φωτογραφία» στη Σύνοδο Κορυφής της G7, καθώς ήταν και η οικοδέσποινα της όλης εκδήλωσης.