Αρχική > Ζώδια > Γιατί οι Τοξότες, οι Δίδυμοι και οι Παρθένοι δεν μπορούν να κρατήσουν μυστικά;

Γιατί οι Τοξότες, οι Δίδυμοι και οι Παρθένοι δεν μπορούν να κρατήσουν μυστικά;

Ενώ υπάρχουν ορισμένοι φίλοι στους οποίους μπορούμε να εμπιστευτούμε όλα τα βαθύτερα μυστικά μας, όλοι έχουμε έναν που δεν μπορεί να κρατήσει με τίποτε το στόμα του κλειστό! Τι κάνει μερικούς ανθρώπους τόσο έμπιστους και άλλους τόσο αφελείς ώστε να αφήνουν τα σημαντικά πράγματα που τους εμπιστευόμαστε να γλιστρούν από τα χείλη τους;

Η απάντηση θα μπορούσε να βρίσκεται στο ζώδιο τους. Ακολουθεί ένας οδηγός με τα πιο έμπιστα ζώδια και με εκείνα που θα πρέπει να το σκεφτείτε διπλά πριν τους αποκαλύψετε τα μυστικά σας!

Τα 3 ζώδια που δεν κρατούν μυστικά

Τοξότης

Ως φιλόσοφοι του ζωδιακού κύκλου, οι Τοξότες ασχολούνται λιγότερο με τα γεγονότα και περισσότερο με την αλήθεια. Αυτοί οι πληθωρικοί και χαρισματικοί άνθρωποι είναι γνωστοί για τις ικανότητές τους στην αφήγηση και τους αρέσει να υπερβάλλουν και να ενισχύουν το δράμα. Να είστε προσεκτικοί όταν τους λέτε κάτι που πρέπει να μείνει κρυφό, επειδή εάν είναι αρκετά καλή ιστορία, δεν μπορούν παρά να τη μοιραστούν.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι είναι οι κουτσομπόληδες του ζωδιακού κύκλου, οπότε δεν μπορούν με τίποτα να κλείσουν το στόμα τους! Ο πλανήτης που τους κυβερνά είναι ο Ερμής – ο αγγελιοφόρος – και αυτό θέλουν να κάνουν, να επικοινωνούν! Αν και είναι η ψυχή του πάρτι, δεν πρέπει να τους υπολογίζετε στον προγραμματισμό οποιασδήποτε μεγάλης έκπληξης. Δεν είναι ότι θέλουν να την καταστρέψουν, απλώς θέλουν να παίζουν με τους δικούς τους κανόνες. Ναι, είναι προσεκτικοί με πληροφορίες που είναι σοβαρές, αλλά αν είναι διασκεδαστικές τότε δε θα κρατηθούν!

Παρθένος

Ο Παρθένος κυβερνάται επίσης από τον πλανήτη της επικοινωνίας, τον Ερμή. Όπως οι Ιχθείς, ο Παρθένος τείνει να εμπλέκεται πολύ στη ζωή των άλλων ανθρώπων. Αλλά ενώ οι Ιχθείς είναι ανιδιοτελείς, ο Παρθένος μπορεί να είναι λίγο εγωιστής. Αν πρόκειται να σας βοηθήσει, πρέπει να το κάνετε με τον δικό του τρόπο. Και αν κάνετε το λάθος να αντισταθείτε στο σχέδιο του Παρθένου, είναι βέβαιο ότι θα ισχυριστεί πως χειριστήκατε λάθος τα πράγματα σε οποιονδήποτε θα ακούσει.

Οι 3 πιο έμπιστοι του ζωδιακού κύκλου

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι το ζώδιο στο οποίο μπορείτε να βασιστείτε για να κρατήσει τα μυστικά σας. Ήσυχος και μυστηριώδης, ο Σκορπιός δεν θα αποκαλύψει ποτέ τα μυστικά σας εκτός αν φυσικά το κάνετε εσείς πρώτοι!

Ιχθύς

Όπως ο Σκορπιός, ο Ιχθύς είναι ένα ευαίσθητο ζώδιο του νερού στο οποίο μπορείτε να βασιστείτε για να κρατήσει τα μυστικά σας όπως θα έκανε με τα δικά του – με προσοχή και διακριτικότητα!

Λέων

Ο Λέων είναι ένας εξαιρετικά αξιόπιστος φίλος. Ενδιαφέρεται περισσότερο για τους άλλους ανθρώπους παρά για τον εαυτό του. Όπως και ο Σκορπιός, ο Λέων δεν θα προδώσει την εμπιστοσύνη σας εκτός κι αν το κάνετε εσείς πρώτοι.