Αρχική > Σχέσεις > Γιατί οι γυναίκες χάνουν το ενδιαφέρον τους για το σεξ;

Γιατί οι γυναίκες χάνουν το ενδιαφέρον τους για το σεξ;

sσεξ1

Κι όμως, από κάποια στιγμή και μετά οι γυναίκες δεν αποζητούν το σεξ. Χάνουν, ουσιαστικά, το ενδιαφέρον τους. Έτσι τουλάχιστον υποστηρίζει γερμανική έρευνα στην οποία συμμετείχαν 530 άνδρες και γυναίκες!

Οι συμμετέχοντες συμπλήρωσαν ένα ερωτηματολόγιο και από τις απαντήσεις φάνηκε ότι οι γυναίκες δεν έχει τόσες σεξουαλικές ορμές όταν νιώθει πιο ασφαλής σε μία σχέση. ΜΕτά από 5 χρόνια σχέσης μια γυναίκα φαίνεται να ανησυχεί λιγότερο για το σεξ από ότι στην αρχή του δεσμού της, ενώ τα ποσοστά της έρευνας έδειξαν ότι το 60% των γυναικών άνω των 30 ετών ενδιαφερόταν για την σεξουαλική πράξη πολύ περισσότερο τον πρώτο καιρό της σχέσης του!

Οι άνδρες, αντίθετα, δεν είχαν μεταβολές στις επιθυμίες τους! Περίπου το 80% των συμμετεχόντων, φάνηκε να είχε τις ίδιες συνήθειες καθ’ όλη την διάρκεια της σχέσης!

Οι επιστήμονες θεωρούν ότι οι επιθυμίες της γυναίκας αλλάζουν βάσει της εξέλιξης της ζωής. Όσο τα χρόνια σε μια σχέση περνούν οι γυναίκες αποκτούν περισσότερους συναισθηματικούς δεσμούς, με αποτέλεσμα η επιθυμία για σεξ να φθίνει!

Αυτό είναι ένα παράξενο μυστικό για καλή σεξουαλική ζωή!

Γιατί δεν έχω όρεξη για σεξ;

Πράγματα που κάνουν οι γυναίκες πριν το σεξ και δεν θα παραδεχθούν ποτέ!