Αρχική > Celebrities > Γιατί ο Τζόνι Ντεπ έδωσε κάνναβη στην 13χρονη κόρη του;

Γιατί ο Τζόνι Ντεπ έδωσε κάνναβη στην 13χρονη κόρη του;

Στα πλαίσια της ευθύνης του και της υπευθυνότητάς του απέναντι στην κόρη του, ο Τζόνι Ντεπ πήρε την απόφαση να δώσει ο ίδιος κάνναβη στην κόρη του, Lily-Rose, έπειτα από συζήτηση που είχε μαζί της. Θεώρησε δε ότι με αυτή του την πράξη την προστάτευσε από τα χειρότερα.

Ο σταρ του κινηματογράφου ανέφερε στο Ανώτατο Δικαστήριο ότι δεν ήθελε η έφηβη κόρη του να καπνίζει μαριχουάνα σε οποιοδήποτε ανεξέλεγκτο περιβάλλον και να «πηγαίνει σε κάποιο είδος παρανοϊκής ουράς», ενώ ανέφερε ότι ήξερε ότι η δική του κάνναβη ήταν «αξιόπιστη». Ο Τζόνι Ντεπ δήλωσε στο δικαστήριο ότι προμήθευσε μερικά από τα δικά του ναρκωτικά την κόρη του Λίλι-Ρόουζ, αφού συζήτησε με τη μητέρα της, Βανέσα Παραντί.

«Η κόρη μου ήταν 13 ετών και όπως όλοι γνωρίζουμε στα 11, 12 και 13, όταν πας σε ένα πάρτι γυμνασίου, σε προσεγγίζουν άνθρωποι που θέλουν να σου δώσουν ποτό επειδή πίνουν στα 12 και 13, κάνουν κοκαΐνη στα 12 και 13, και καπνίζουν μαριχουάνα στα 12 και 13, κάνουν έκσταση και κάνουν πολλά ναρκωτικά », είπε.

Διαβάστε επίσης: Απίστευτος ο Τζόνι Ντεπ στο Φεστιβάλ Βενετίας: «Μου αρέσει το κρασί, γιατί γελάτε;»

Τζόνι Ντεπ: Ημουν καλός γονιός

Οπως περιέγραψε ο Τζόνι Ντεπ, σε ένα πάρτι κάποιος έδωσε στην κόρη του τσιγάρο μαριχουάνας και εκείνη δεν ήξερε τι να κάνει. «Είπα, άκουσε γλυκιά μου, εάν είσαι σε ένα πάρτι και κάποιος σου το δώσει, πάρτε το και πέρασέ το στο επόμενο άτομο. Μην πειραματιστείς με ναρκωτικά από άτομα που δεν γνωρίζεις», πρόσθεσε. Τότε, η κόρη του του είπε ότι τα ναρκωτικά θα μπορούσαν να συνδεθούν με άλλες ουσίες και ο Τζόνι Ντεπ είπε στην έφηβη ότι εάν κάποια στιγμή θέλει να δοκιμάσει να πάει σε εκείνον. «Της είπα, σε παρακαλώ κάνε μου την τιμή να έρθεις σε μένα όταν είσαι έτοιμη, πραγματικά». «Είναι ένα ζήτημα ασφάλειας, ένας πατέρας ανησυχεί για την κόρη του σε τέτοιου είδους καταστάσεις, όταν ήρθε και είπε ‘είμαι έτοιμη’», πρόσθεσε.

Ο Τζόνι Ντεπ είπε στο δικαστήριο ότι έχει δοκιμάσει τα περισσότερα ναρκωτικά αλλά όχι την κεταμίνη, ενώ αναγνώρισε ότι η μαριχουάνα έχει τους δικούς της κινδύνους. Απευθυνόμενος στη δικηγόρο Σάσα Βας τόνισε: «Αν αυτό είναι λάθος στα μάτια σας, εκτιμώ τη γνώμη σας, αλλά μεγάλωσα μια κόρη και ήμουν υπεύθυνος γονέας».