Μπορεί να είναι διάσημοι αστέρες του Χόλιγουντ αλλά οι «φουρτούνες» δεν λείπουν από την οικογένεια τους. Ο λόγος για τον Τομ Κρουζ και την πρώην σύζυγό του Νικόλ Κίντμαν που βρίσκονται στα… μαχαίρια, ενόψει του γάμου του γιου τους Κόνορ.

Ο Τομ Κρουζ με τον γιο του Κόνορ

Η οικογένεια φαίνεται ότι έχει χωριστεί σε δύο στρατόπεδα, με τον Τομ Κρουζ και τον 24χρονο γιο του να τάσσονται κατά της Νικόλ Κίντμαν. Προς τι όμως όλη αυτή η φασαρία; Ο διάσημος ηθοποιός απαγόρευσε στην πρώην σύζυγό του να παραστεί στον γάμο του γιου τους. Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα που κάνουν τον γύρο του κόσμου, ο Τομ Κρουζ δεν συγχώρεσε ποτέ στην Κίντμαν τον χωρισμό τους και το γεγονός ότι απαρνήθηκε την Σαϊεντολογία.

Ο γάμος με την «πριγκίπισσα της Σαϊεντολογίας»

1996: Ο Τομ Κρουζ και η Νικόλ Κίντμαν συστήνουν τα παιδιά τους στο κοινό

Ο Κόνορ Κρουζ πρόκειται να παντρευτεί μια Ιταλίδα, την Σίλβια, την οποία ήδη τα ΜΜΕ αποκαλούν «πριγκίπισσα της Σαϊεντολογίας». Όταν του ανακοίνωσε ο πατέρας του ότι δεν θα καλέσει στον γάμο τη μητέρα του, εκείνος το δέχθηκε και μάλιστα με χαρά.

Ο Κόνορ λατρεύει τον πατέρα του και δεν τον παρακούει ποτέ. Ο Τομ Κρουζ είναι ενθουσιασμένος που ο γιος του ακολουθεί τα δικά του βήματα στη Σαϊεντολογία. Η Νικόλ Κίντμαν από την άλλη, έχει κατηγορήσει ανοικτά την συγκεκριμένη αίρεση για το διαζύγιο με τον Κρουζ αλλά και τις κακές σχέσεις που έχει με τα παιδιά της.

από Μαρία Ιωαννάτου