Αρχική > Celebrities > Γιατί ο Μελέτης Ηλίας χρειάστηκε να επισκεφτεί σύμβουλο γάμου;

Γιατί ο Μελέτης Ηλίας χρειάστηκε να επισκεφτεί σύμβουλο γάμου;

Πρώτα απ’ όλα αξίζουν πολλά μπράβο στον συμπαθέστατο ηθοποιό και για το γεγονός ότι πήρε την απόφαση να πάει σε σύμβουλο γάμου, αλλά και για το ότι είναι ακομπλεξάριστος και το ομολογεί.

Ο Μελέτης Ηλίας με τη σύζυγό του, Θέμιδα Βουτσινά είναι μαζί 14 χρόνια και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Σε συνέντευξή του εξομολογήθηκε ότι με τη γυναίκα του επισκέφθηκαν σύμβοΥλο γάμου.

«Ο μεγαλύτερος εχθρός που αντιμετωπίζει κάθε ζευγάρι: Το ότι μας ρουφάει όλους μας η ρουτίνα και οι καθημερινότητα. Το ότι μας απορροφούν οι δεκάδες καθημερινές υποχρεώσεις και χανόμαστε. Δεν επικοινωνείς πια εύκολα. Έχεις να κάνεις το ένα, το άλλο… Με τη γυναίκα μου είμαστε 13-14 χρόνια μαζί, μεγάλο χρονικό διάστημα. Ok, έρχεται η ρουτίνα, η φθορά, κάπου βαριέσαι κιόλας. Όταν άρχισα να απασχολούμαι τόσες ώρες με τη δουλειά και να λείπω, κατάλαβα ότι κάποια πράγματα που είχα ως δεδομένα, τελικά δεν ήταν. Δηλαδή, το ότι ως εργένης εγώ γύριζα σπίτι κι έπινα ένα ποτό και ήθελα δυο ώρες για να χαλαρώσω, όταν έκανα οικογένεια αυτό δεν γινόταν να το κάνω.

Παλιά ήθελα τον προσωπικό μου χώρο και χρόνο για να ηρεμήσω. Όταν, όμως, είσαι σε μία οικογένεια, πρέπει να το μοιράσεις. Η ψυχολόγος μου, μου είπε τότε: «Αν ήσουν ελεύθερος, τι θα έκανες;». Και της απάντησα ότι «θα αφιέρωνα χρόνο στον εαυτό μου». «Και τώρα τι κάνεις;», μου λέει. «Αφιερώνω χρόνο στον εαυτό μου, μετά το θέατρο». Κατάλαβα ότι δεν έπρεπε να το κάνω γιατί δεν ήμουν πια εργένης, αλλά σύζυγος και πατέρας. Έχω άλλη ζωή πια», ανέφερε στο περιοδικό Down Town Κύπρου.