Ένα μπουκέτο κόκκινα τριαντάφυλλα, ακριβές σοκολάτες ή ένα διαμαντένιο κολιέ -όλα αυτά είναι αναμφισβήτητα ρομαντικά δώρα, αλλά μερικές φορές είναι οι μικρές, καθημερινές πράξεις αγάπης που σημαίνουν πολλά περισσότερα. Και αυτή η φωτογραφία ενός άνδρα που διαλέγει βερνίκια νυχιών για τη γυναίκα του είναι το πιο γλυκό παράδειγμα!

Η Brittney Johnson έκανε τα ψώνια της σε ένα κατάστημα καλλυντικών, όταν είδε αυτόν τον άνδρα να προσπαθεί να διαλέξει το τέλειο βερνίκι νυχιών για τη σύζυγό του. Αμέσως τον φωτογράφισε καθώς στεκόταν πάνω από τα εκατοντάδες βερνίκια και στη συνέχεια μοιράστηκε τη φωτογραφία στη σελίδα της στο Facebook.

I’m sorry, sir, whoever you are.. for posting a pic of your back side for the world to see.. BUT I couldn’t help…

Posted by Brittney Johnson on Donnerstag, 30. November 2017

«Λυπάμαι, κύριε, όποιος κι αν είστε… που δημοσιεύω αυτή τη φωτογραφία αλλά δεν μπορούσα να μην το κάνω», γράφει η Brittney Johnson στη λεζάντα τη φωτογραφίας. «Αυτός ο άνδρας μιλούσε στο τηλέφωνο με τη σύζυγό του, προσπαθώντας να βρει τη σωστή απόχρωση για το βερνίκι νυχιών που του ζήτησε».


Μάλιστα, για να σιγουρευτεί ότι το χρώμα ήταν το σωστό, της έστειλε φωτογραφίες από τα χρώματα που πιθανόν θα της άρεσαν. Η Brittney γράφει ότι άκουσε τον άνδρα να λέει: «Σου έστειλα τη φωτογραφία. Είναι αυτό το σωστό χρώμα; Θέλεις να σου στείλω τα χρώματα κοντά σε αυτό ή απλά να τα πάρω και τα τρία;».

Η Brittney συγκινήθηκε τόσο πολύ από την πράξη του γλυκού συζύγου, που βρήκε την ευκαιρία να δώσει γενικές συμβουλές για τις σχέσεις. «Αυτό χρειάζεται μόνο: προσπάθεια. Να δείχνετε σε κάποιον ότι αυτό που είναι ιδιαίτερο για εκείνον σημαίνει κάτι για εσάς, επειδή το θέλει ή το χρειάζεται. Μη συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο. Κάποιος, κάπου, θα σας αγαπήσει αρκετά ώστε να πάει για ψώνια μόνος του για το αγαπημένο σας βερνίκι νυχιών».

από Μαρία Ιωαννάτου