Αρχική > Featured > Γιατί έκαναν αφιέρωμα στον Αντώνη Ρέμο σε εκπομπή της γαλλικής τηλεόρασης;

Γιατί έκαναν αφιέρωμα στον Αντώνη Ρέμο σε εκπομπή της γαλλικής τηλεόρασης;

Εμείς στην Ελλάδα γνωρίζουμε πόσο καλό παιδί είναι, αλλά και πόσο ταλαντούχος. Ο λόγος για τον Αντώνη Ρέμο, που φαίνεται πως η φήμη του άρχισε να ταξιδεύει εκτός από την Ελλάδα και τις χώρες της Μεσογείου και στη δυτική Ευρώπη. Με πρώτη και καλύτερη τη Γαλλία, αφού η γαλλική τηλεόραση του έκανε αφιέρωμα.

Συγκεκριμένα, η εκπομπή με τον τίτλο «Είναι ένας Κόσμος» του καναλιού France 24 επέλεξε τον Έλληνα τραγουδιστή σε ένα αφιέρωμα σχετικά με τα πρόσωπα που θεωρούνται πρότυπα στη χώρα τους.

Έτσι, η ανταποκρίτριά του καναλιού στην Ελλάδα, Αλεξία Κεφαλά μίλησε με τον Αντώνη Ρέμο στο «Αθηνών Αρένα» για τις μουσικές του επιτυχίες που τον έχουν κάνει τόσο αγαπητό στους Ελληνες.

Από την πλευρά του ο Αντώνης Ρέμος μίλησε για το «βάρος» του να είσαι πρότυπο.

«Σου δίνει μία ευχαρίστηση ότι έχει ανταπόκριση αυτό που κάνεις, αλλά σου δίνει και μία μεγάλη ευθύνη, γιατί έχει αντίκτυπο καθετί που λες, καθετί που κάνεις, για κάποια παιδιά που σε έχουν σαν είδωλο, σαν πρότυπο. Πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός για να μη δώσεις λάθος μηνύματα», ανέφερε και κατέληξε: «Μακάρι να δώσω ένα καλό παράδειγμα στο να βοηθήσω κάποιους ανθρώπους, όχι να γίνουν καλύτεροι, αλλά με τα τραγούδια μου, με τα λόγια που λένε τα τραγούδια αυτά, να ξεπεράσουν συναισθηματικά κάποιες καταστάσεις, να ψυχαγωγηθούν και να νιώσουν λιγότερη μοναξιά».