Αρχική > Celebrities > Γιάννης Βαρδής – Νατάσα Σκαφιδά: Βγήκαν από το μαιευτήριο αγκαλιά με το μωράκι τους

Γιάννης Βαρδής – Νατάσα Σκαφιδά: Βγήκαν από το μαιευτήριο αγκαλιά με το μωράκι τους

Ευτυχισμένοι γονείς για δεύτερη φορά έγιναν ο γνωστός τραγουδιστής Γιάννης Βαρδής και η σύζυγός του Νατάσα Σκαφιδά.

Η Νατάσα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, το Σάββατο 15 Ιουνίου 2019, στην Κλινική ΡΕΑ, ενώ τρία χρόνια πριν στη ΡΕΑ γεννήθηκε η κόρη τους, Κατερίνα.

Κατά το εξιτήριό τους, ο γιατρός του ζευγαριού, κ. Γιάννης Βαμβακάρης επιβεβαίωσε ότι το μωράκι και η μανούλα χαίρουν άκρας υγείας. Το μωρό είναι αγοράκι και όπως έχουν αποκαλύψει από πολύ νωρίς θα πάρει το όνομα του παππού του, Αντώνης.

Η Νατάσα Σκαφιδά έκανε την πρώτη ανάρτηση μαζί με τον γιο της μέσα από το μαιευτήριο, γράφοντας: «15/6/19. Η απόλυτη ευτυχία για 2η φορά ζωγραφισμένη στα πρόσωπα μας… Ήρθε στην ζωή μας το δεύτερο αγγελούδι μας για να μας χαρίσει ακόμα πιο ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές!!! Άνθρωπέ μου @giannisvardis σ’ ευχαριστώ τόσο πολύ που μου έδωσες την ευκαιρία να νιώσω για ακόμα μία φορά κάτι τόσο δυνατό… σ´αγαπάω μέχρι το τέλος του κόσμου!!!».

Δείτε την ανάρτηση:

View this post on Instagram

15/6/19✨✨✨ Η απόλυτη ευτυχία για 2η φορά ζωγραφισμένη στα πρόσωπα μας… Ήρθε στην ζωή μας το δεύτερο αγγελούδι μας για να μας χαρίσει ακόμα πιο ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές!!! Άνθρωπέ μου @giannisvardis σ ευχαριστώ τόσο πολύ που μου έδωσες την ευκαιρία να νίωσω για ακόμα μία φορά κάτι τόσο δυνατό…σ´αγαπάω μέχρι το τέλος του κόσμου!!! Μαμά μου @eriagnew είσαι μοναδική!!! Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους εσας για τις ευχούλες σας,εύχομαι σε όλους υγεία ,ευτυχία ,γαλήνη και σε όποιον το επιθυμεί ,να αξιωθεί να ζήσει το θαύμα της ζωής!!! #newborn #babyboy #happiness #fulloflove

A post shared by Natasa Skafida-Vardi (@natasaskafida) on