Αρχική > Featured > Γιάννα Αγγελοπούλου – Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Ποια φόρεσε καλύτερα το tweed σακάκι; (εικόνες)

Γιάννα Αγγελοπούλου – Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Ποια φόρεσε καλύτερα το tweed σακάκι; (εικόνες)

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου δέχθηκε σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο την Πρόεδρο της επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη και ενημερώθηκε για την πορεία οργάνωσης των εκδηλώσεων για το επετειακό έτος 2021.

Η κ. Αγγελοπούλου αναφέρθηκε στην πληθώρα προτάσεων που έχουν ήδη υποβληθεί προς την Επιτροπή, από πόλεις, περιοχές και θεσμούς της χώρας καθώς και από φορείς εκτός Ελλάδας. Παρουσίασε τις μεγάλες συμβολικές επετειακές εκδηλώσεις που προγραμματίζονται στη χώρα τον Μάρτιο του 2021, πολλές με διεθνή χαρακτήρα. Επίσης, υπογράμμισε τη συμβολή της τοπικής αυτοδιοίκησης και του εθελοντισμού στους εορτασμούς της επετείου.

Πηγή: Facebook @Greece2021

Από την πλευρά της, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας ευχαρίστησε για τη σφαιρική ενημέρωση και υποσχέθηκε τη στήριξή της για την επιτυχία των προσπαθειών της επιτροπής «Ελλάδα 2021» και γενικότερα των εορτασμών του επετειακού έτους, παρά τις δυσκολίες που έχει προκαλέσει η πανδημία. Εξέφρασε, επίσης, τη συμπαράσταση όλων των Ελλήνων για ένα επιτυχημένο 2021.

To look των δύο κυριών – Οι λεπτομέρειες
Πηγή: Facebook @Greece2021

Τόσο η Κατερίνα Σακελλαροπούλου όσο και η Γιάννα Αγγελοπούλου επέλεξαν tweed πανωφόρι για να ολοκληρώσουν το look τους. Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας το συνδύασε με total blue outfit, δίνοντας μια καλοκαιρινή νότα στην εμφάνισή της. Η Πρόεδρος της επιτροπής «Ελλάδα 2021» κινήθηκε σε πιο “classy” επιλογές, συνδυάζοντας το ασπρόμαυρο tweed σακάκι της με επίσης ασπρόμαυρο φόρεμα μέχρι το γόνατο.

Η πρώτη που σχεδίασε τα tweed σακάκια ήταν η Coco Chanel. Παρόλο που αποτελούν κυρίως χειμερινό κομμάτι, πολλές είναι οι γυναίκες που το επιλέγουν και το καλοκαίρι ως πανωφόρι για να δώσουν πιο επίσημο ύφος στις εμφανίσεις τους. Είναι ένα διαχρονικό κομμάτι που μπορούμε να το φορέσουμε από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ με τα αγαπημένα μας jeans, αλλά και σε ιδιαίτερες περιστάσεις (πάρτι, γάμος, βάφτιση) με φορέματα, φούστες ή ολόσωμες φόρμες.