Αρχική > Cinema > Για 5η φορά θα ενσαρκώσει τον Τζέιμς Μποντ ο Ντάνιελ Κρεγκ, αν και είχε δηλώσει ότι θα σταματούσε

Για 5η φορά θα ενσαρκώσει τον Τζέιμς Μποντ ο Ντάνιελ Κρεγκ, αν και είχε δηλώσει ότι θα σταματούσε

Ανακοινώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα το καστ της νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ. Τον ομώνυμο ήρωα, θα ενσαρκώσει για πέμπτη φορά ο διάσημος ηθοποιός Ντάνιελ Κρεγκ, παρ’ όλο που το 2017 είχε ανακοινώσει ότι δεν θα υποδυόταν ξανά τον μυστικό πράκτορα.

Μεταξύ των πρωταγωνιστών κι ο βραβευμένος με Όσκαρ Ράμι Μάλεκ. Ο ηθοποιός τιμήθηκε με το Χρυσό Αγαλματίδιο για τον ρόλο του Φρέντι Μέρκιουρι στο Bohemian Rhapsody.

Η 25η ταινία του θρυλικού πράκτορα

Πρόκειται για την 25η κατά σειρά ταινία με πρωταγωνιστή τον κατάσκοπο από τη Βρετανία, που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον επόμενο χρόνο. Το όνομα της πολυαναμενόμενης ταινίας, που ως τώρα αποκαλείται «Bond 25», δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί.

Θα είναι η πρώτη εμφάνιση σε ταινία του 007 του Ράμι Μάλεκ, ο οποίος αναμένεται να ερμηνεύσει τον «κακό» που θα αντιμετωπίσει ο Ντάνιελ Κρεγκ.

Μεταξύ των πρωταγωνιστών και η Λέα Σεϊντού, που επιστρέφει στον ρόλο της δρ Μαντλίν Σουάν, και του Βρετανού Ρέιφ Φάινς στον ρόλο του «Μ».

Εκτός της Σεϊντού επιστρέφει στα πλατό του Τζέιμς Μποντ, η Βρετανίδα Ναόμι Χάρις, που ενσαρκώνει τη Miss Moneypenny, την πιστή βοηθό του M, του αφεντικού του 007. Επιστροφή επίσης και για τον Μπεν Ουίσλοου στον ρόλο του Q, που διευθύνει το εργαστήριο της MI6.

Το μυστήριο παραμένει, αντιθέτως, για τον τίτλο της νέας ταινίας. Η παραγωγή ανέφερε απλά ότι σκηνές γυρίστηκαν στην Τζαμάικα, τη Νορβηγία, την Ιταλία και το Λονδίνο.

Η παραγωγός Μπάρμπαρα Μπρόκολι περιορίστηκε να πει ότι «ο Μποντ δεν βρίσκεται σε ενεργή υπηρεσία, όταν η ταινία ξεκινά. Διασκεδάζει στην Τζαμάικα».