Αρχική > Celebrities > Γέννησε η Μέγκαν Μαρκλ; Η ανακοίνωση του παλατιού που φούντωσε τις υποψίες

Γέννησε η Μέγκαν Μαρκλ; Η ανακοίνωση του παλατιού που φούντωσε τις υποψίες

Κι ενώ όλοι περιμένουν από στιγμή σε στιγμή τα ευχάριστα νέα για τη γέννηση του βασιλικού μωρού, φουντώνουν οι υποψίες ότι η Δούκισσα του Σάσεξ ίσως να έχει ήδη φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον πρίγκιπα Χάρι.

Συγκεκριμένα, το παλάτι εξέδωσε χθες μια επίσημη ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία ο Δούκας του Σάσεξ θα πραγματοποιήσει την ερχόμενη εβδομάδα -8 και 9 Μαΐου- επίσημη επίσκεψη στην Ολλανδία προκειμένου να παραστεί σε εκδήλωση στο Άμστερνταμ.

Η ανακοίνωση του παλατιού

Πολλοί πιστεύουν ότι το μωρό γεννήθηκε την περασμένη Κυριακή ή την Δευτέρα. Πηγή από το παλάτι, ωστόσο, αναφέρει: «Ο πρίγκιπας απέφευγε μέχρι τώρα να δεσμευτεί ότι θα παραστεί στη συγκεκριμένη εκδήλωση στο Άμστερνταμ, επειδή ήθελε να είναι στο πλευρό της συζύγου του όταν εκείνη θα γεννούσε».

Μια άλλη ένδειξη ότι το μωρό έχει ήδη γεννηθεί είναι η επίσκεψη που δέχτηκε το ζευγάρι από τη βασίλισσα Ελισάβετ στο σπίτι τους στο Φρόγκμορ. Παρόλα αυτά, δεν έχει υπάρξει ακόμα καμία επίσημη ανακοίνωση ότι το μωρό έχει γεννηθεί και όλοι ανυπομονούν για τα ευχάριστα νέα!