Αρχική > Celebrities > Γάμος στην Κρήτη για Λασκαράκη – Σουλτάτο! Δείτε την αναγγελία του γάμου τους

Γάμος στην Κρήτη για Λασκαράκη – Σουλτάτο! Δείτε την αναγγελία του γάμου τους

Μετά τον αρραβώνα τους, τον περασμένο Δεκέμβριο, έρχεται σύντομα και ο γάμος στην Κρήτη για τη Βάσω Λασκαράκη και τον Λευτέρη Σουλτάτο. Η ηθοποιός και ο σεφ πρόκειται να παντρευτούν και η απόδειξη για το χαρμόσυνο γεγονός είναι η αναγγελία γάμου του ζευγαριού, που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Εστία.

«Ο Ελευθέριος Σουλτάτος, κάτοικος Καβροχωρίου Μαλεβιζίου, γεννηθείς εις Ηράκλειον Κρήτης, του Μιχαήλ και της Σόνιας το γένος Ζερβάκη και η Βασιλική Λασκαράκη, κάτοικος Καβροχωρίου Μελεβιζίου, γεννηθείσα εις Θεσσαλονίκην, του Χρήστου και της Αναστασίας το γένος Βαμβακίδου, πρόκειται να έλθουν σε γάμο που θα γίνει εις την Κρήτη», γράφει η αναγγελία που φέρνει στο φως της δημοσιότητας η Espresso.

«Δεν ξέρω τι μαγικό έγινε, αλλά δεν είχε επιστροφή…»

«Γνωριστήκαμε πριν από δυόμιση χρόνια σε μια κοινή παρέα στην Κρήτη. Τίποτα, απλά συναναστραφήκαμε. Συναντηθήκαμε μετά από έναν χρόνο ξανά σε ένα μέρος πάλι με παρέα και βρεθήκαμε μετά από λίγο καιρό για να μου γνωρίσει έναν γνωστό του για να αγοράσω ένα αμάξι. Τα πράγματα πήραν την πορεία τους. Δεν είχα τη διάθεση να ερωτευτώ. Με πήρε και με σήκωσε. Δεν ξέρω τι μαγικό έγινε, αλλά δεν είχε επιστροφή. Δεν με νοιάζει τι λέει ο οποιοσδήποτε, με νοιάζει να είμαι εγώ ευτυχισμένη και σωστή προς τον σύντροφό μου», έχει αποκαλύψει η ηθοποιός για τη γνωριμία τους.

Η αναγγελία του γάμου: