Αρχική > Τι Νέα; > Γάμος με άρωμα Ινδίας και γεμάτος χλιδή έγινε χθες στο Ζάππειο!

Γάμος με άρωμα Ινδίας και γεμάτος χλιδή έγινε χθες στο Ζάππειο!

Ένας γάμος που είχε τις ρίζες του στην Ινδία και θύμιζε Bollywood έγινε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Ζάππειο!

Οι εκδηλώσεις για τον γάμο διήρκησαν τέσσερις μέρες και έφεραν τεράστια έσοδα στην ελληνική πρωτεύουσα. Μάλιστα, η Αθήνα επελέγη ως γαμήλιος προορισμός ανταγωνιζόμενη τη Γενεύη και το Αμστερνταμ.

Για τις ανάγκες φιλοξενίας των εκατοντάδων καλεσμένων είχε κλειστεί όλο το «King George» και μεγάλο μέρος του ξενοδοχείου «Μεγάλης Βρεταννίας». Μόνο για την παροχή ξενοδοχειακών υπηρεσιών, την εστίαση και την πραγματοποίηση άλλων παράλληλων εκδηλώσεων υπολογίζεται πως δαπανήθηκαν περίπου, 350.000 ευρώ ενώ ο γάμος υπολογίζεται ότι σε διάστημα 4 ημερών προκάλεσε συνολικό τζίρο 500.000 ευρώ στην αγορά της πρωτεύουσας περιλαμβανομένου και του κόστους των ξενοδοχειακών υπηρεσιών.

Οι δύο οικογένειες των μελλόνυμφων προέρχονται από το Λονδίνο και τη Νιγηρία, ενώ οι περισσότεροι καλεσμένοι ήρθαν από το Λονδίνο!

«Έχετε μια υπέροχη χώρα, η φιλοξενία ήταν εκπληκτική. Γυρίσαμε όλη την Αθήνα, φτάσαμε μέχρι της μοναδικές παραλίες δίπλα στην πρωτεύουσα σας» είπε στο ΑΠΕ/ΜΠΕ ένα από τα πρώτα καλεσμένα ζευγάρια, που βρέθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο. «Θα ξαναεπισκεφθούμε την χώρα σας. Οι τέσσερις ημέρες δεν ήταν αρκετές» μας είπε μια άλλη Ινδή.

Να σημειώσουμε ότι ο γαμήλιος τουρισμός αναπτύσσεται ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, με την Σαντορίνη να βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων ιδιαίτερα ζευγαριών από την Κίνα, με το αριθμό των γάμων να ξεπερνούν πλέον και τους 1000 σε ετήσια βάση.