Αρχική > Μένουμε Σπίτι > Φτιάξε την πιο αποτελεσματική μάσκα προσώπου με 3 υλικά που έχεις στην κουζίνα σου

Φτιάξε την πιο αποτελεσματική μάσκα προσώπου με 3 υλικά που έχεις στην κουζίνα σου

Το πρόσωπό μας θέλει φροντίδα! Συχνό καθαρισμό και σίγουρα καθημερινή ενυδάτωση! Οι κρέμες και τα σαπούνια μας βοηθούν πάρα πολύ, αλλά σαν τα φυσικά υλικά δεν είναι!

Ένα και μόνο προϊόν, που όλες έχουμε στο ψυγείο μας, θα μας βοηθήσει να έχουμε καθαρό δέρμα, ανοιχτούς πόρους και λαμπερή επιδερμίδα. Ποιο είναι αυτό; Το αυγό! Ναι, το αυγό!

Καθαρίζει το δέρμα, ανοίγει τους πόρους και βοηθά στις δυσχρωμίες. Η μάσκα γίνεται εύκολα, απλώνεται ευκολότερα και χρειάζεται μόνο 3 υλικά! Όλα τα έχουμε στην κουζίνα μας και είναι: 1 αυγό (το ασπράδι), λεμόνι και γιαούρτι.

Χτυπάμε το ασπράδι του αυγού με ένα κουταλάκι χυμό λεμονιού μέχρι να αφρατέψουν. Έπειτα προσθέτουμε ένα κουταλάκι του τσαγιού γιαούρτι και συνεχίζουμε το ανακάτεμα. Μόλις ομογενοποιηθούν τα προϊόντα απλώνουμε τη μάσκα προσεκτικά στο πρόσωπο και την αφήνουμε για 10 λεπτά. Αφαιρούμε με ένα νωπό πανάκι.

Ο παραπάνω συνδυασμός είναι σίγουρα αποτελεσματικός αφού το αυγό είνα πλούσιο σε πρωτεΐνες και έτσι απορροφά την έξτρα υγρασία του δέρματος, το λεμόνι λειτουργεί αντισηπτικά, άρα θα καταπολεμηθούν οι αιτίες των σημαδιών που βγάζουμε στο πρόσωπο και το γιαούρτι θα μας δώσει την απαραίτητη ενυδάτωση.