Η Ισραηλινή ηθοποιός Gal Gadot και το plus-size μοντέλο Ashley Graham από την Αμερική, αποτελούν τα σημερινά πρόσωπα της Revlon, αλλά σίγουρα δεν μπορείτε να μαντέψετε μία από τις πιο εμβληματικές οπαδούς της γνωστής εταιρείας καλλυντικών.

Όπως αναφέρει ο Guardian, η Μεξικανή ζωγράφος Frida Kahlo συνήθιζε να χρησιμοποιεί προϊόντα Revlon για να «γεμίσει» τα περίφημα φρύδια της στα μέσα του 20ου αιώνα. Αυτή η πληροφορία έρχεται μέσω μίας έκθεσης στο Victoria and Albert Museum του Λονδίνου, όπου εκτίθενται περισσότερα από 200 προσωπικά αντικείμενα της Kahlo που προσφέρθηκαν από τον σύζυγό της Diego Rivera, ο οποίος τα διατήρησε σε ένα δωμάτιο του “Blue House” που ζούσαν στην πόλη του Μεξικού.

Το διάσημο “Blue House” της Frida Kahlo στο Μεξικό

Ύστερα από επιθυμία του συζύγου της, τα πράγματα της Kahlo έμειναν ανέγγιχτα μέχρι το 2004. Ενώ η συλλογή περιέχει πολλά αντικείμενα, όπως τα ρούχα και τους νάρθηκες που φορούσε μετά το ατύχημα με λεωφορείο στο οποίο επέβαινε, οι λάτρεις της ομορφιάς ενδιαφέρονται κυρίως για τα προϊόντα μακιγιάζ που χρησιμοποιούσε.

Σε αυτή τη συλλογή της Kahlo υπάρχουν δύο προϊόντα Revlon: ένα μαύρο μολύβι φρυδιών και ένα κραγιόν που ονομάζεται “Everything’s Rosy”. Και τα δύο προϊόντα έχουν καταργηθεί δυστυχώς, αλλά αγαπάμε το νέο μολύβι ColorStay Brow με την κρεμώδη υφή που βοηθά να δώσουμε ομοιόμορφο σχήμα ακόμα και στα πιο λεπτά φρύδια, ακολουθώντας το παράδειγμα της μοναδικής Frida Kahlo.

Μολύβι φρυδιών Revlon ColorStay™ Brow Pencil
από Μαρία Ιωαννάτου