Αρχική > Τι Νέα; > Φρίκη: Πατέρας βίαζε την κόρη του στα Χανιά για 15 ολόκληρα χρόνια

Φρίκη: Πατέρας βίαζε την κόρη του στα Χανιά για 15 ολόκληρα χρόνια

Έναν εφιάλτη βίωνε μία 27χρονη σήμερα κοπέλα που έπεφτε θύμα βιασμού από τον πατέρα της για 15 ολόκληρα χρόνια.

Στο flashnews διαβάζουμε πως θύμα του νοσηρού μυαλού του 55χρονου πατέρα της είχε πέσει ένα κορίτσι σε δήμο του νομού Χανίων το οποίο βίαζε συστηματικά και για 15 χρόνια.

Ο εφιάλτης του κοριτσιού άρχισε στα 12 του χρόνια όταν ο πατέρας της την κακοποίησε σεξουαλικά. Από τότε ξεκίνησε ένα μαρτύριο δίχως τέλος καθώς ο 55χρονος τη βίαζε συνεχώς για περίπου 15 χρόνια. Η τελευταία φορά που έπεσε θύμα των άρρωστων ορέξεων του πατέρα της ήταν το φετινό καλοκαίρι. Στα 27 της πλέον χρόνια η κοπέλα, αποφάσισε να απευθυνθεί στις αστυνομικές αρχές καταγγέλοντας τον συστηματικό βιασμό από τον πατέρα της.

Η καταγγελία έγινε τον Νοέμβριο. Ωστόσο λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου δεν έγινε σύλληψη αλλά κινήθηκαν άμεσα οι διαδικασίες προκειμένου να βγει ένταλμα σύλληψης από τον ανακριτή όπως και έγινε. Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν γρήγορα στη σύλληψή του. Αρχικά ο βιαστής πατέρας αρνείτο τις κατηγορίες, στη συνέχεια όμως ομολόγησε τις ειδεχθείς πράξεις του σε βάρος της κόρης του.

Ο 55χρονος κατηγορήθηκε για βιασμό ανήλικης κατ’ εξακολούθηση και τέλεση γενετήσιων πράξεων με ανήλικη που δε συμπλήρωσε τα δεκατέσσερα έτη της ηλικίας της, κατ` εξακολούθηση και κρίθηκε προφυλακιστέος.