Εσείς πώς έχετε στο μυαλό σας την Κέιτ Μίντλετον; Ως μια ήρεμη δύνατη, πάντα κομψή, χαριτωμένη, με τρόπους και ένα όμορφο χαμόγελο σχεδιασμένο στο πρόσωπό της. Πάντα σικάτη, πάντα χαμογελαστή και με τρόπους, η Kate Middleton δεν έχει δώσει ποτέ αφορμές για σχόλια…

Αυτό μέχρι που κυκλοφόρισε μια φωτογραφία της που τη δείχνει σε κακά χάλια και εντελώς μεθυσμένη. Η Δούκισσα του Κέμπριτζ, μανούλα τριών παιδιών σήμερα και αρκετά συντηρητική στις εμφανίσεις της, πριν από μερικά χρόνια, ήταν τελείως διαφορετική. Ήταν μια κοπέλα της ηλικίας της και φερόταν σαν μια από αυτές, ιδίως όταν έβγαινε να διασκεδάσει.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία της Kate Middleton είναι από το 2007 όταν έβγαινε κρυφά με τον Πρίγκιπα William. Σύμφωνα με τον φωτογράφο, η στιγμή απαθανατίστηκε στο πίσω μέρος ενός ταξί, ενώ ταυτόχρονα κάτι προσπαθούσε να πει στον οδηγό…


Η ώρα ήταν περίπου 2 με 3 το βράδυ, ενώ λίγα λεπτά αφού έφυγε η Kate με το ταξί, ο Πρίγκιπας William και ο Πρίγκιπας Harry μπήκαν στο αυτοκίνητό τους, όπου τους περίμενε ένας σοφέρ!

Και ο Πρίγκιπας William ήταν στα ίδια…”χάλια”. Ο Πρίγκιπας William προσπαθεί να πιαστεί από όπου μπορεί ενώ με το ζόρι κρατά τα μάτια του ανοιχτά.

από Σοφία Κωστάρα