Αρχική > Celebrities > Φωτιές ανάβει το κόκκινο μαγιό της Σμαράγδας Καρύδη στο Instagram

Φωτιές ανάβει το κόκκινο μαγιό της Σμαράγδας Καρύδη στο Instagram

Το καλοκαίρι είναι για να το απολαμβάνει κανείς με φίλους κι αυτό είναι κάτι που δεν ξεχνά η Σμαράγδα Καρύδη. Έτσι, η γνωστή ηθοποιός φροντίζει και ξεγλυστρά πού και πού από τις καθημερινές υποχρεώσεις της για να περάσει λίγο ποιοτικό χρόνο με τους ανθρώπους που αγαπά.

Έμείς πήραμε μια γεύση από τις στιγμές ξεγνοιασιάς της μέσω του στιγμιότυπου που δημοσίευσε στα social media, ενώ ήταν παρέα με την φίλη της, Βίκυ Βολιώτη, μέσα στη πισίνα.

Επειδή όμως το θαλασσί της θάλασσας δύσκολα αντικαθίσταται, η Σμαράγδα Καρύδη διένυσε τον Σαρωνικό για να φτάσει σε έναν από τους πλέον αγαπημένους καλοκαιρινούς προορισμούς της, την Αίγινα.

Η Σμαράγδα Καρύδη περνά το καλοκαίρι της όπως εκείνη ξέρει καλύτερα

Και ποια δε θα πόζαρε με τόση αυτοπεποίθηση, αν είχε τις τέλειες αναλογίες της Σμαράγδας Καρύδη! Το κόκκινο μαγιό της δε, είναι μια πινελιά που δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη, ενώ η ίδια φαίνεται να έχει παραδοθεί στις ομορφιές της φύσης. Η ευχάριστη  διάθεσή της «προδίδεται» κι από τη λεζάντα που έγραψε: «Η καλοκαιρινή η ευτυχία δε μοιάζει με καμία. Αξίωμα. Δικό μου #summertime».

Εμείς φυσικά, δεν είμαστε οι μόνοι που εκτιμήσαμε το καλλίγραμμο κορμί της, αφού πλήθος ακολούθων σχολίασαν για εκείνη εγκωμιαστικά λόγια.

View this post on Instagram

Η καλοκαιρινή η ευτυχία δε μοιάζει με καμμία. Αξίωμα. Δικό μου #summertime

A post shared by Smaragda Karidi (@smaragda_karidi_official) on