Αρχική > Celebrities > Φωτεινή Πιπιλή: Η περιπέτεια στην είσοδο του σπιτιού της που πρέπει να μας αφυπνίσει

Φωτεινή Πιπιλή: Η περιπέτεια στην είσοδο του σπιτιού της που πρέπει να μας αφυπνίσει

Την απίστευτη περιπέτεια που έζησε στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διαμένει, θέλησε να μοιραστεί η Φωτεινή Πιπιλή μέσω Facebook πριν από μερικές ημέρες. Στόχος της να ευαισθητοποιήσει όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους απένταντι στους επιτήδειους που κυκλοφορούν και θέλουν να τους εξαπατήσουν.

«Ένας καλοντυμένος νεαρός, όμορφος θα έλεγα, μονό που είχε πολλά τατουάζ στα χέρια… Να επιμένει να μπει μαζί μου στο ασανσέρ. «Ήρθα να φτιάξω τον ιμάντα», μου λέει. «Μπείτε μαζί μου μέσα να ανέβουμε πάνω να δω την βλάβη. Πείτε μου σε ποιον όροφο μένετε να σας πάω», δηλώνει για την περιπέτεια στο σπίτι της.

«Με πιάνει τότε μια ακατάσχετη πολυλογία… Να μιλώ συνέχεια, να του λέω διάφορα. Μέχρις ότου αναζητώ τον Νίκο τον θυρωρό που φυσικά δεν υπάρχει, να του κάνω παράπονα γιατί χάλασε το ασανσέρ και δεν μας έχει ειδοποιήσει να λάβουμε τα μετρά μας γιατί έχουμε και ηλικιωμένους επάνω στα ψηλά. Αυτός βλέπει ότι δεν την πατώ, βρίσκει μια πρόφαση και φεύγει: «Nα πάω -λέει- απέναντι να δω και εκεί το ασανσέρ».

Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση: