Αρχική > Featured > Φόρεσε το μπλε βερνίκι και διάδωσε το μήνυμα του #BlueNailsMonth – Αφορά όλες τις γυναίκες

Φόρεσε το μπλε βερνίκι και διάδωσε το μήνυμα του #BlueNailsMonth – Αφορά όλες τις γυναίκες

Η αυτοπεποίθηση και η αισιοδοξία των γυναικών με καρκίνο βελτιώνει σημαντικά την ψυχολογία τους. Και ξέρεις κάτι; Ακόμα και ένα μπλε βερνίκι μπορεί να βοηθήσει.

Οι θεραπείες κατά του καρκίνου έχουν πολλαπλές επιπτώσεις στο σώμα, το δέρμα, τα μαλλιά και τα νύχια, που μπορεί να προκαλέσουν δυσφορία στους ασθενείς, τόσο σε σωματικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο.

Oι τεχνικές μακιγιάζ βοηθούν τους ασθενείς να αποδεχτούν την εικόνα τους και να ανακτήσουν την αυτοπεποίθηση που χρειάζονται για να καταπολεμήσουν τον καρκίνο.

Ευαισθητοποιούμε και ενημερώνουμε

H La Roche-Posay για να ευαισθητοποιήσει σχετικά με τις ανεπιθύμητες ενέργειες του καρκίνου και να συμβάλει θετικά στη ψυχολογία των ασθενών λανσάρει το συλλεκτικό «μπλε βερνίκι νυχιών Τοleriane Silicium» και καλεί όλες τις γυναίκες να διαδώσουν το μήνυμα #BlueΝailsΜonth.

Η La Roche-Posay, πιστή στην αποστολή της να βελτιώνει το δέρμα των ασθενών με καρκίνο, υποστηρίζει τον Όμιλο Εθελοντών κατά του καρκίνου «ΑγκαλιάΖΩ» με μια σειρά δράσεων που στόχο έχουν την ενημέρωση και ανακούφιση των ασθενών από τις ανεπιθύμητες παρενέργειες των θεραπειών κατά του καρκίνου, στο δέρμα.

Στόχος της εκστρατείας αυτής, είναι αφενός η ευαισθητοποίηση του κόσμου και αφ’ εταίρου η ενίσχυση της αυτοπεποίθησης των γυναικών με καρκίνο, με κυριότερο μήνυμα ότι όλοι έχουν θέση στην ομορφιά.

Blue Nails Event

Με όραμα την φροντίδα του δέρματος και τη στήριξη των ασθενών με καρκίνο, στις 9 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στην καρδιά της Αθήνας, στο φαρμακείο Dr Pharmacy το Blue Nails Event. Διάσημες γυναίκες όλων των ηλικιών από τον χώρο της ομορφιάς, της δημοσιογραφίας και της Show biz, έδωσαν το παρόν σε αυτό το κάλεσμα και έβαψαν τα νύχια τους με το συλλεκτικό μπλε βερνίκι της La Roche-Posay, διαδίδοντας το μήνυμα #bluenailsmonth για καλό σκοπό!

Μάθε για τη συνεργασία μεταξύ La Roche-Posay και “AγκαλιάΖΩ”

Τα Δερματολογικά Εργαστήρια La Roche-Posay έχουν δεσμευτεί να φροντίσουν το δέρμα των ασθενών με καρκίνο, να περιορίσουν ή να επιβραδύνουν τις όποιες ανεπιθύμητες ενέργειες και να βελτιώσουν την καθημερινότητά τους, τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά τις θεραπείες.

Όσον αφορά στη συνεργασία με το “AγκαλιάΖΩ” η La Roche-Posay έχει σχεδιάσει μια σειρά από ενέργειες που πραγματοποιούνται για πρώτη φορά στη χώρα μας:

•Δερματολογικές Εσπερίδες ενημέρωσης ασθενών, νοσηλευτικού προσωπικού & συγγενών

•Δράσεις ενημέρωσης φροντίδας και ομορφιάς (περιποίηση και make-up)

•Διάθεση προϊόντων & ενημερωτικού υλικού σε πάνω από 6,000 ασθενείς