Αρχική > Featured > Φεστιβάλ Καννών: Η Κέιτ Μπλάνσετ με υπέροχο φόρεμα Ελληνίδας σχεδιάστριας

Φεστιβάλ Καννών: Η Κέιτ Μπλάνσετ με υπέροχο φόρεμα Ελληνίδας σχεδιάστριας

Ανάμεσα στις πιο καλοντυμένες που περπάτησαν στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Καννών ήταν η υπέροχη Κέιτ Μπλάνσετ με φόρεμα που κέρδισε τις εντυπώσεις! Η πρόεδρος της κριτικής επιτροπής του Φεστιβάλ κατάφερε να αφήσει το στίγμα της, φορώντας δημιουργία της Ελληνίδας σχεδιάστριας Μαίρης Κατράντζου.

Η Μαίρη Κατράντζου έχει καταφέρει να ξεπεράσει τα σύνορα της χώρας μας, καθώς τις δημιουργίες της έχουν επιλέξει κατά καιρούς μερικές από τις πιο διακεκριμένες και αναγνωρίσιμες γυναίκες της εποχής, από τη Μισέλ Ομπάμα μέχρι τη Μελάνια Τραμπ.

Η Κέιτ Μπλάνσετ έμοιαζε αβίαστα κομψή στο αμάνικο custom made φόρεμα, διακοσμημένο με ασπρόμαυρα μοτίβα λουλουδιών και φύλλων, το οποίο σταδιακά γέμιζε με πολύχρωμες πινελιές, καθώς άνοιγε σε ασύμμετρη balloon φούστα. Το περίτεχνο φόρεμα τόνιζε τη μέση της ηθοποιού, ενώ οι μεταλλικές γόβες της διατήρησαν πιο «ήσυχο» το υπόλοιπο look.

Σύμφωνα με τη στιλίστρια που φέτος επιμελείται και τις είκοσι εμφανίσεις της Κέιτ Μπλάνσετ, όλες οι ενδυματολογικές επιλογές της έχουν στόχο να εκπέμπουν δυναμισμό και κομψότητα.