Φέτος το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2019 συνεχίζει να προσφέρει στο κοινό του μοναδικά θεάματα, με ισχυρό σύμμαχο την Mastercard. Ως μεγάλος καλλιτεχνικός χορηγός, εξασφαλίζει στους κατόχους των καρτών της αξέχαστες εμπειρίες και αποκλειστικά προνόμια. Εσύ ακόμα να δεις την ευκαιρία που ανοίγεται μπροστά σου;Η Mastercard, μέσα από τη χορηγία αυτή, παραμένει για ακόμη μια φορά πιστή στην υπόσχεσή της να στηρίζει τα σημαντικότερα πολιτιστικά δρώμενα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, ως μια από τις κορυφαίες πολιτιστικές εκδηλώσεις της Ευρώπης, φιλοξενεί καταξιωμένους διεθνείς και Έλληνες καλλιτέχνες από τους χώρους του θεάτρου, του χορού και της μουσικής και προσελκύει πλήθη θεατών από όλο τον κόσμο.

Τα προνόμια των κατόχων καρτών της Mastercard

Η εταιρεία, υποστηρίζοντας το σπουδαιότερο πολιτιστικό Φεστιβάλ της Ελλάδας, δημιούργησε μοναδικά πακέτα ανεκτίμητων εμπειριών, με σκοπό να χαρίσει βραδιές γεμάτες συγκίνηση. Οι λάτρεις του πολιτισμού και της τέχνης, χρησιμοποιώντας την Mastercard® κάρτα τους στα εκδοτήρια του Φεστιβάλ, έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν ένα από τα ειδικά διαμορφωμένα πακέτα της Mastercard, που περιλαμβάνουν: backstage tour, παρακολούθηση τελικής πρόβας κορυφαίων παραστάσεων, VIP εισιτήρια και ένα ξεχωριστό δείπνο για δύο άτομα. Επιπλέον, με κάθε ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίου του Φεστιβάλ, οι κάτοχοι καρτών έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν διπλές προσκλήσεις για κορυφαίες παραστάσεις της διοργάνωσης.

H Country Manager αναγνωρίζει τη σημασία της συνεργασίας


Η Άσπα Παλημέρη, Country Manager της Mastercard για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα δήλωσε: «Στηρίζοντας ένα από τα παλαιότερα και από τα πιο σημαντικά Φεστιβάλ της Ευρώπης, γινόμαστε αρωγός στην ενίσχυση των πολιτιστικών και καλλιτεχνικών δρώμενων στην Ελλάδα και κάνουμε την αρχή για κάτι ανεκτίμητο, προσφέροντας ένα πραγματικά μοναδικό πακέτο εμπειριών για τους καταναλωτές».

από Ευγενία Κολοβού