Σοκ έχει προκαλέσει η αποκάλυψη της ιστορίας με ένα ζευγάρι που κατηγορείται ότι απήγαγε μια 18χρονη, την αλυσόδεσε σε ένα κρεβάτι μέσα στο σπίτι τους και τη βίαζε επί εβδομάδες, σύμφωνα με τις Aρχές.
Η αδιανόητη υπόθεση συνέβη στο Τέξας, με τους Χοσέ Ρέγες και Τζάκελιν Μασίας, να έχουν ήδη συλληφθεί αφού το φερόμενο ως θύμα κατάφερε να δραπετεύσει από το σπίτι τους στο Χιούστον μέσω ενός παραθύρου, το βράδυ της Κυριακής (16/7), πριν τρέξει από πόρτα σε πόρτα για να ειδοποιήσει τους γείτονες, όπως αναφέρει το τοπικό δίκτυο Fox 29.
Το χρονικό της φρίκης
Η 18χρονη ανέφερε στις αρχές ότι είχε συναντήσει τον 31χρονο σε άγνωστη τοποθεσία πριν από περίπου ένα μήνα και ότι την έπεισε να έρθει στο σπίτι του, δήλωσε ο αστυνόμος της κομητείας Χάρις Μαρκ Χέρμαν.
«Το όλο σενάριο ανατράπηκε και αμέσως την κράτησαν αιχμάλωτη, την έδεσαν και την κράτησαν σε ένα δωμάτιο για περίπου 30 ημέρες. Κάποια στιγμή, αφού ουσιαστικά άρχισαν να την κρατούν παρά τη θέλησή της, άρχισαν να την κακοποιούν σεξουαλικά. Απλά ένα πολύ άσχημο περιστατικό», δήλωσε ο αστυνόμος.
Όταν η έφηβη συνειδητοποίησε ότι το ζευγάρι είχε φύγει από το σπίτι, το βράδυ της Κυριακής (16/7), κατάφερε να απελευθερωθεί από τα δεσμά της και να φύγει από το παράθυρο, είπαν οι αστυνομικοί.
Όπως αναφέρει η New York Post, η 18χρονη μόλις ελευθερώθηκε, έτρεξε ξυπόλυτη και άρχισε να παρακαλάει τους γείτονες για βοήθεια. «Ήταν σε σύγχυση, μπερδεμένη, όπως θα ήταν ο καθένας, και ήθελε βοήθεια», δήλωσε ο αστυνόμος της κομητείας. Οι αστυνομικοί που ανέλαβαν το περιστατικό, παρατήρησαν αμέσως σημάδια στα χέρια και τα πόδια της που έδειχναν ότι ήταν δεμένη. Το κορίτσι μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο.
Συνελήφθησαν οι απαγωγείς
Οι φερόμενοι ως απαγωγείς συνελήφθησαν όταν επέστρεψαν στο σπίτι τους λίγη ώρα αργότερα. Ο 31χρονος και η 29χρονη κατηγορήθηκαν και οι δύο για απαγωγή, αλλά οι αρχές λένε ότι ενδέχεται να υπάρξουν και άλλες κατηγορίες καθώς η έρευνα είναι σε εξέλιξη. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να εξακριβώσουν περισσότερα για τη σχέση μεταξύ του θύματος και των φερόμενων ως δραστών και αν το 18χρονο κορίτσι είχε δηλωθεί ως αγνοούμενη.
Κατά την εμφάνισή της στο δικαστήριο τη Δευτέρα (17/7), η εγγύηση της 29χρονης ορίστηκε στα 50.000 δολάρια, ενώ ο 31χρονος κρατήθηκε με εγγύηση 100.000 δολαρίων.
Διαβάστε επίσης
«Δεν πέρναγα καλά μαζί της και τη σκότωσα» – Τα πρώτα λόγια του 88χρονου γυναικοκτόνου στη Χαλκίδα
Παναγία Σουμελά: Η Τουρκία απαγόρευσε να γίνει λειτουργία τον Δεκαπενταύγουστο





















Google News