Βρήκαμε τη συλλογή γυαλιών που θα σε κάνει να δεις τον χειμώνα με άλλο μάτι!

βρήκαμε-τη-συλλογή-γυαλιών-που-θα-σε-κά

Είμαστε στο φθινόπωρο και οι φθινοπωρινές συλλογές είναι όλες εδώ: από ρούχα, παπούτσια, τσάνυτες, προϊόντα, ομορφιάς, μέχρι και αξεσουάρ. Όμως, εμείς ξεχωρίσαμε τη νέα συλλογή γυαλιών Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022 της Carolina Herrera.

Μια συλλογή σχεδιασμένη για τη γυναίκα που διαθέτει αυτοπεποίθηση και δύναμη, αποτυπώνοντας την ουσία της μάρκας Carolina Herrera, με εκφραστή τη θηλυκή και χαρούμενη αισθητική της.

Η νέα συλλογή γυαλιών εκφράζει μια διαχρονική και συνάμα σύγχρονη αντίληψη της θηλυκότητας

Οι πιο κομψές φόρμες στολίζονται με πέρλες, ενώ τα πιο παιχνιδιάρικα σχέδια έχουν διακοσμηθεί με τις χαρακτηριστικές ρίγες στον εσωτερικό μεταλλικό πυρήνα ή με έντονα μοτίβα σε όλη την έκταση των βραχιόνων και τα ευκολοφόρετα μοντέλα διαθέτουν διακριτικές ρίγες από σμάλτο σε χρωματικές αντιθέσεις στα πλαϊνά.

Η νέα συλλογή γυαλιών, εκφράζοντας μια διαχρονική και συνάμα σύγχρονη αντίληψη της θηλυκότητας, αποτελείται από μια πλήρη γκάμα γυαλιών ηλίου και οράσεως, με προτάσεις από ασετάτ και μέταλλο ή από συνδυασμό των δύο υλικών και σχήματα τετράγωνα, πεταλούδα ή «cat-eye», που ξεχωρίζουν με λεπτομέρειες όπως το γυαλιστερό σήμα με το εμβληματικό, κόκκινο μονόγραμμα CH ή το στρογγυλεμένο τρισδιάστατο ένθετο με το μονόγραμμα στα ακροβραχιόνια.

PEARLS |ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ HER 0076/S

Κομψά, υπερμεγέθη γυαλιά ηλίου σε σχήμα πεταλούδα από μέταλλο, διακοσμημένα με πέρλες σε όλο το μπροστινό μέρος, για μια αίσθηση πολυτέλειας. Οι λεπτοί, σωληνωτοί βραχίονες φέρουν χαραγμένο το λογότυπο CAROLINA HERRERA, ενώ τα ακροβραχιόνια καταλήγουν σε ένα μαργαριταρένιο ημισφαίριο.

Χρωματική παλέτα: χρυσό με πράσινους ντεγκραντέ φακούς, ροζ χρυσό με καφέ ντεγκραντέ φακούς, ροζ χρυσό με γκρι φακούς, χάλκινο χρυσό με ροζ καθρεπτέ φακούς.

%ce%b2%cf%81%ce%ae%ce%ba%ce%b1%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%b7-%cf%83%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%ae-%ce%b3%cf%85%ce%b1%ce%bb%ce%b9%cf%8e%ce%bd-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b8%ce%b1-%cf%83%ce%b5-%ce%ba%ce%ac0

PEARLS |ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ HER 0078/G/S

Λαμπερά, υπερμεγέθη injected γυαλιά ηλίου σε τετραγωνισμένο σχήμα σε κομψές ντεγκραντέ αποχρώσεις, διακοσμημένα διακριτικά με μια πέρλα στους σωληνωτούς βραχίονες, για μια αίσθηση πολυτέλειας. Οι λεπτοί, σωληνωτοί βραχίονες φέρουν χαραγμένο σε μέταλλο το λογότυπο CAROLINA HERRERA, ενώ τα ακροβραχιόνια καταλήγουν σε ένα μαργαριταρένιο ημισφαίριο.

Χρωματική παλέτα: καφέ/μπεζ με καφέ ντεγκραντέ φακούς, μπλε/γαλάζιο με γκριζογαλάζιους φακούς, ταρταρούγα με καφέ ντεγκραντέ φακούς, μαύρο με σκούρους γκρι φακούς.

%ce%b2%cf%81%ce%ae%ce%ba%ce%b1%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%b7-%cf%83%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%ae-%ce%b3%cf%85%ce%b1%ce%bb%ce%b9%cf%8e%ce%bd-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b8%ce%b1-%cf%83%ce%b5-%ce%ba%ce%ac2

PEARLS |ΓΥΑΛΙΑ ΟΡΑΣΕΩΣ HER 0080

Μοντέρνα, υπερμεγέθη injected γυαλιά οράσεως σε σχήμα πεταλούδα, διακοσμημένα διακριτικά με μια πέρλα στους σωληνωτούς βραχίονες, για μια αίσθηση πολυτέλειας. Οι λεπτοί, σωληνωτοί βραχίονες φέρουν χαραγμένο σε μέταλλο το λογότυπο CAROLINA HERRERA, ενώ τα ακροβραχιόνια καταλήγουν σε ένα μαργαριταρένιο ημισφαίριο.

Χρωματική παλέτα: καφέ/μπεζ, πράσινο/πετρόλ, ταρταρούγα, μαύρο

%ce%b2%cf%81%ce%ae%ce%ba%ce%b1%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%b7-%cf%83%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%ae-%ce%b3%cf%85%ce%b1%ce%bb%ce%b9%cf%8e%ce%bd-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b8%ce%b1-%cf%83%ce%b5-%ce%ba%ce%ac4

GOLDEN STRIPES |ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ HER 0081/S

Φινετσάτα, οβάλ γυαλιά ηλίου, κατασκευασμένα αριστοτεχνικά από έντονο ασετάτ και διακοσμημένα με τις εμβληματικές διαγώνιες ρίγες στον εσωτερικό μεταλλικό πυρήνα των βραχιόνων, σε παιχνιδιάρικη γυαλιστερή/ματ αντίθεση. Το κομψό ύφος υπογραμμίζεται από τους στρογγυλεμένους βραχίονες που φέρουν διακριτικά το λογότυπο CAROLINA HERRERA, ενώ στα ακροβραχιόνια διακρίνεται ένα γυαλιστερό, στρογγυλεμένο, τρισδιάστατο ένθετο με το μονόγραμμα της μάρκας.

Χρωματική παλέτα: πράσινο με πράσινους φακούς, ταρταρούγα με καφέ ντεγκραντέ φακούς, μαύρο με γκρι φακούς

%ce%b2%cf%81%ce%ae%ce%ba%ce%b1%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%b7-%cf%83%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%ae-%ce%b3%cf%85%ce%b1%ce%bb%ce%b9%cf%8e%ce%bd-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b8%ce%b1-%cf%83%ce%b5-%ce%ba%ce%ac6

GOLDEN STRIPES |ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ HER 0082/S

Φινετσάτα, υπερμεγέθη, τετραγωνισμένα γυαλιά ηλίου, κατασκευασμένα αριστοτεχνικά από έντονο ασετάτ και διακοσμημένα με τις εμβληματικές διαγώνιες ρίγες στον εσωτερικό μεταλλικό πυρήνα των βραχιόνων, σε παιχνιδιάρικη γυαλιστερή/ματ αντίθεση. Το κομψό ύφος υπογραμμίζεται από τους στρογγυλεμένους βραχίονες που φέρουν διακριτικά το λογότυπο CAROLINA HERRERA, ενώ στα ακροβραχιόνια διακρίνεται ένα γυαλιστερό, στρογγυλεμένο, τρισδιάστατο ένθετο με το μονόγραμμα της μάρκας.

Χρωματική παλέτα: μπορντό με ροζ ντεγκραντέ φακούς, ταρταρούγα με καφέ ντεγκραντέ φακούς, μαύρο με γκρι φακούς

%ce%b2%cf%81%ce%ae%ce%ba%ce%b1%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%b7-%cf%83%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%ae-%ce%b3%cf%85%ce%b1%ce%bb%ce%b9%cf%8e%ce%bd-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b8%ce%b1-%cf%83%ce%b5-%ce%ba%ce%ac8

GOLDEN STRIPES |ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ HER 0087/S

Υπερμεγέθη γυαλιά ηλίου από ασετάτ σε τετραγωνισμένο σχήμα διακοσμημένα με κάθετες, φαρδιές ή στενές ρίγες σε μονοχρωμίες αντίθεσης στους βραχίονες, ως μια νέα εικαστική ερμηνεία αυτού του εμβληματικού χαρακτηριστικού κώδικα. Ο τολμηρός και συνάμα ευκολοφόρετος σχεδιασμός αποτυπώνει μια κομψή και σύγχρονη αίσθηση, χάρη στα στρογγυλεμένα προφίλ και τα ακροβραχιόνια που ξεχωρίζουν διακριτικά με το γυαλιστερό, στρογγυλεμένο, τρισδιάστατο ένθετο με το μονόγραμμα της μάρκας.

Χρωματική παλέτα: ταρταρούγα με ταρταρούγα/κόκκινες ρίγες και καφέ ντεγκραντέ φακούς, μπεζ με μπεζ/ροζ ρίγες και τους καφέ ντεγκραντέ φακούς, μαύρο με τις μαύρες/λευκές ρίγες και σκούρους γκρι φακούς.

%ce%b2%cf%81%ce%ae%ce%ba%ce%b1%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%b7-%cf%83%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%ae-%ce%b3%cf%85%ce%b1%ce%bb%ce%b9%cf%8e%ce%bd-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b8%ce%b1-%cf%83%ce%b5-%ce%ba%ce%ac10

GOLDEN STRIPES |ΓΥΑΛΙΑ ΟΡΑΣΕΩΣ HER 0090

Μοδάτα γυαλιά ηλίου από ασετάτ σε ορθογώνιο σχήμα διακοσμημένα με κάθετες, φαρδιές ή στενές ρίγες σε μονοχρωμίες αντίθεσης στους βραχίονες, ως μια νέα εικαστική ερμηνεία αυτού του εμβληματικού χαρακτηριστικού κώδικα. Ο τολμηρός και συνάμα ευκολοφόρετος σχεδιασμός αποτυπώνει μια κομψή και σύγχρονη αίσθηση, χάρη στα στρογγυλεμένα προφίλ και τα ακροβραχιόνια που ξεχωρίζουν διακριτικά με το γυαλιστερό, στρογγυλεμένο, τρισδιάστατο ένθετο με το μονόγραμμα της μάρκας.

Χρωματική παλέτα: μαύρο με μαύρες/λευκές ρίγες, ταρταρούγα με ταρταρούγα/κόκκινες ρίγες, μπορντό με μπορντό/ροζ ρίγες.

%ce%b2%cf%81%ce%ae%ce%ba%ce%b1%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%b7-%cf%83%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%ae-%ce%b3%cf%85%ce%b1%ce%bb%ce%b9%cf%8e%ce%bd-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b8%ce%b1-%cf%83%ce%b5-%ce%ba%ce%ac12

ESSENTIAL: ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ HER 0111/S

Ελαφριά γυαλιά ηλίου σε τετραγωνισμένο σχήμα από μέταλλο, με το μπροστινό μέρος να διακοσμείται από χρωματικές αντιθέσεις και τους λεπτούς βραχίονες να ξεχωρίζουν χάρη στο εμβληματικό μονόγραμμα CAROLINA HERRERA στην στρογγυλή μεταλλική λεπτομέρεια, ενώ το ίδιο εμβληματικό μονόγραμμα σε κόκκινο χώμα κοσμεί και τα ακροβραχιόνια.

Χρωματική παλέτα: μπεζ/κρεμ με καφέ ντεγκραντέ φακούς, κόκκινο/μπεζ με ροζ ντεγκραντέ φακούς, μαύρο/μπεζ με σκούρους γκρι φακούς

%ce%b2%cf%81%ce%ae%ce%ba%ce%b1%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%b7-%cf%83%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%ae-%ce%b3%cf%85%ce%b1%ce%bb%ce%b9%cf%8e%ce%bd-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b8%ce%b1-%cf%83%ce%b5-%ce%ba%ce%ac14

ESSENTIAL: ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ HER 0112/S

Ελαφριά γυαλιά ηλίου σε σχήμα πεταλούδα από μέταλλο, με το μπροστινό μέρος να διακοσμείται από χρωματικές αντιθέσεις και τους λεπτούς βραχίονες να ξεχωρίζουν χάρη στο εμβληματικό μονόγραμμα CAROLINA HERRERA στην στρογγυλή μεταλλική λεπτομέρεια, ενώ το ίδιο εμβληματικό μονόγραμμα σε κόκκινο χώμα κοσμεί και τα ακροβραχιόνια.

Χρωματική παλέτα: μοβ/λιλά με καφέ ντεγκραντέ φακούς, κόκκινο/μπεζ με ροζ ντεγκραντέ φακούς, μαύρο/μπεζ με σκούρους γκρι φακούς.

%ce%b2%cf%81%ce%ae%ce%ba%ce%b1%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%b7-%cf%83%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%ae-%ce%b3%cf%85%ce%b1%ce%bb%ce%b9%cf%8e%ce%bd-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b8%ce%b1-%cf%83%ce%b5-%ce%ba%ce%ac16

Διαβάστε επίσης

Η Ζέτα Μακρυπούλια έβαλε στα μαλλιά της ένα αξεσουάρ από τα 90s και μας γύρισε χρόνια πίσω!

Μανικιούρ στο Σπίτι Μόνη Σου

Σχετικά Άρθρα
Metallic nails: Τα φετινά Χριστούγεννα θέλουν το ξεχωριστό τους μανικιούρ!
Metallic nails: Τα φετινά Χριστούγεννα θέλουν το ξεχωριστό τους μανικιούρ!
Με αυτή τη νέα σειρά αφρόλουτρων θα βιώσεις τη μαγεία ενός φυσικού ντους!
Με αυτή τη νέα σειρά αφρόλουτρων θα βιώσεις τη μαγεία ενός φυσικού ντους!
Τα 6 +1 λάθη στο μακιγιάζ που σε κάνουν να δείχνεις μεγαλύτερη!
Τα 6 +1 λάθη στο μακιγιάζ που σε κάνουν να δείχνεις μεγαλύτερη!
Η ALIAVITA φέρνει επαναστατικά και καινοτόμα αποτελέσματα στις αισθητικές υπηρεσίες
Η ALIAVITA φέρνει επαναστατικά και καινοτόμα αποτελέσματα στις αισθητικές υπηρεσίες
Monroecore: Το ξανθό καρέ της Μέριλιν Μονρόε είναι το απόλυτο φετινό trend και η νέα μανία των celebrities
Monroecore: Το ξανθό καρέ της Μέριλιν Μονρόε είναι το απόλυτο φετινό trend και η νέα μανία των celebrities
Νεαρές influencers κάνουν μάσκες προσώπου με αίμα περιόδου – Η επικίνδυνη νέα τάση στο TikTok
Νεαρές influencers κάνουν μάσκες προσώπου με αίμα περιόδου – Η επικίνδυνη νέα τάση στο TikTok

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του