Featured

Σασμός: Κλάμα στο Twitter για τη Μανταρίνα – Η σπαρακτική σκηνή με τον Πετρή που ήρθε να την πάρει

Ακόμα μία σπαρακτική σκηνή παρακολούθησε το κοινό του Σασμού το βράδυ της Δευτέρας. Η Μανταρίνα το αγαπημένο σκυλί του Πετρή και η μόνη συντροφιά που είχε απομείνει στη γιαγιά Ειρήνη, πέθανε στο αποψινό επεισόδιο και οι σκηνές ήταν πραγματικά συγκινητικές.

Και όπως έχουμε ξαναπεί, αυτή είναι και η μεγάλη επιτυχία της σειράς του Alpha. Η σημασία που δίνουν και στην παραμικρή λεπτομέρεια και στο πώς αντιμετωπίζουν όλους τους ήρωες, οι οποίοι έχουν και από μια ιστορία να διηγηθούν. Και η Μανταρίνα (ή Ιβάν, αφού στην πραγματικότητα είναι σκύλος και αυτό είναι το πραγματικό του όνομα) ήταν και αυτή μία από τους ήρωες του Σασμού. Και το τέλος που της έγραψαν, ήταν έτσι όπως ακριβώς της άξιζε. Όπως αξίζει σε όλα τα τετράποδα.

Η σπαρακτική σκηνή με τον Πετρή που ήρθε να την πάρει

Τη Μανταρίνα την είχαμε συνδέσει με τον Πετρή. Όταν εκείνος έφυγε από τη ζωή, στα επεισόδια που ακολούθησαν, είδαμε και τον πόνο της απώλειας, όπως τον βίωνε η Μανταρίνα. Γιατί τα σκυλιά βιώνουν αυτόν τον πόνο, όπως οι άνθρωποι. Και σε πολλές περιπτώσεις, ακόμα περισσότερο.

Είδαμε, μάλιστα, σκηνές με τη Μανταρίνα να επισκέπτεται τον τάφο του Πετρή και “λυγίζαμε” κάθε φορά. Και το ίδιο συνέβη και απόψε. Μόνο που αυτή τη φορά, ήταν ο Πετρής εκείνος που ήρθε να την πάρει, μέσα από το όνειρο της γιαγιάς Ειρήνης. Και τι απίστευτη σκηνή και αυτή.

Έφερε σοκοφρέτα στη γιαγιά του και μετά μαζί με το σκυλί του, αποχώρησαν. Συγκινητική ήταν και η σκηνή με το όνειρο της Αργυρώς, η οποία επίσης είδε τον αδελφό της να έρχεται για να πάρει μαζί του τη Μανταρίνα, ενώ είδε και τη φωτογραφία του μωρού.

Το Twitter αποχαιρέτισε τη Μανταρίνα

Κι εννοείται πως οι παραπάνω σκηνές δεν άφησαν ασυγκίνητους τους χρήστες του Twitter. Μέσα από συγκινητικά tweets αποχαιρέτησαν τη Μανταρίνα και την ευχαρίστησαν για τις σκηνές που μας χάρισε Γιατί η παρουσία της είχε κι ένα μήνυμα να στείλει: πως και τα ζώα είναι μέλη της οικογένειάς μας, μπορούν να γίνουν οι καλύτεροί μας φίλοι, οι πιο πιστοί και για αυτή την χωρίς όρια αφοσίωση και αγάπη τους, δεν θέλουν τίποτα περισσότερο από… αγάπη. Και μόνο αγάπη, όπως έδωσαν οι Βουρλάκηδες στη Μανταρίνα τους.

Δείτε κάποια tweets

Διαβάστε επίσης

Σασμός: Απόψε ετοιμαστείτε για νέα σπαρακτική σκηνή – Και η επιστροφή που θα φέρει τα πάνω κάτω στη σειρά

«Προτιμώ η Γυναίκα που αγαπάω να νιώθει “ελεύθερο άλογο”» – Το κείμενο του Θανάση Ευθυμιάδη που πρέπει να διαβάσουν όλοι

Γιατί ο Γιάννης Πουλόπουλος εγκαταλείπει την τηλεόραση;

Δημητρα Ζαρκου

Recent Posts

Δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη Κόκοτα – Τα νεότερα για την υγεία του

Κρίσιμα χαρακτηρίζονται τα επόμενα 24ωρα για τον τραγουδιστή Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος νοσηλεύεται από το…

26 λεπτά ago

Σεισμός 5,7 Ρίχτερ ανοιχτά των Φιλιατρών – Τι εκτιμούν οι σεισμολόγοι

Ισχυρή σειεσμική δόνηση μεγέθους 5,7 Ρίχτερ  σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής, ανοιχτά των Φιλιατρών. Οι σεισμός έγινε…

40 λεπτά ago

Τι έρχεται τον Απρίλιο στο Μουσείο Μαρία Κάλλας του Δήμου Αθηναίων

Ένα πλούσιο πρόγραμμα τόσο για μικρούς όσο και για μεγάλους προτείνει για τον Απρίλιο το Μουσείο Μαρία Κάλλας του…

3 ώρες ago

Γνωρίζετε τι είναι η “ακμή γυμναστηρίου;”

Υπάρχουν πολλές γυναίκες οι οποίες δεν θέλουν να βγουν ούτε μέχρι το περίπτερο της γειτονιάς…

3 ώρες ago

Στην εντατική ο Δημήτρης Κόκοτας – Σοβαρή η κατάστασή του

Στο νοσοκομείο Γεννηματάς, μετά από έμφραγμα που υπέστη, νοσηλεύεται ο 55χρονος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας, ο…

13 ώρες ago

Ουγγαρία: Αλυσοδεμένη στο δικαστήριο η 38χρονη Ιταλίδα δασκάλα που επιτέθηκε σε νεοναζί

Απέρριψε η ουγγρική δικαιοσύνη την μετατροπή της προφυλάκισης  σε κατ' οίκον περιορισμό για την Ιλάρια…

18 ώρες ago