Πώς θα εξασφαλίσεις καθαρό και ολόφρεσκο νερό όσο δουλεύεις

Το νερό μετά το οξυγόνο είναι το πιο σημαντικό στοιχείο για την ανθρώπινη ζωή στη γη και όλοι γνωρίζουμε ότι το νερό έχει ευεργετικές ιδιότητες για τη σωματική, αλλά και την ψυχική μας υγεία.

Aποτελεί περίπου το 60-70% του σωματικού βάρους και έχει εξαιρετικά, πολυεπίπεδα οφέλη για τον οργανισμό μας. Είναι κομβικής σημασίας για τον έλεγχο της οσμωτικής πίεσης του σώματος και τη διατήρηση κατάλληλης ισορροπίας μεταξύ νερού και ηλεκτρολυτών, ενώ είναι απαραίτητο και για τη λειτουργία των αισθήσεων. 

Αξίζει να αναφέρουμε, επίσης, ότι μας χαρίζει λαμπερό και καθαρό δέρμα, αλλά μας βοηθά και στην απώλεια βάρους. Σίγουρα έχουμε ακούσει όλοι, ότι ιδανικά θα πρέπει να πίνουμε τουλάχιστον 6-8 ποτήρια νερό την ημέρα. Ωστόσο, οι προσωπικές ανάγκες διαμορφώνονται, επίσης, από το πόσο κινούμαστε, καθώς επίσης και από την κατάσταση της υγείας του καθενός από εμάς.

Μία από τις κακές -ας μας επιτραπεί ο όρος- συνήθειες, που τείνει να αποκτά μεγαλύτερες διαστάσεις τα τελευταία χρόνια, είναι να ξεχνάμε να πίνουμε νερό και ειδικά στον χώρο εργασίας, αν δουλεύουμε σε γραφείο και μας απορροφά ο φόρτος εργασίας.

Ακόμη κι αν έχουμε το μπουκαλάκι μας δίπλα μας, δεν είναι λίγες οι φορές που πάλι το ξεχνάμε, είτε χάνει τη δροσερή του θερμοκρασία. 

Αν, μάλιστα, αναλογιστεί κανείς ότι στη δουλειά περνάμε το ένα τρίτο του καθημερινού μας χρόνου, καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικό είναι να έχουμε άμεση πρόσβαση σε καθαρό νερό στο γραφείο. Οι ψύκτες νερού αποτελούν μία από τις καλύτερες επιλογές για να επιτύχουμε αυτόν τον στόχο.

Η Rainbow Waters πάει ένα βήμα μπροστά την τεχνολογία του καθαρού νερού και προσφέρει καινοτόμες και οικολογικές λύσεις, οι οποίες θα βελτιώσουν σε σημαντικό βαθμό την καθημερινότητα σας.

Η λύση αυτή έρχεται με τον νέο επιτραπέζιο ψύκτη αφής, που συνδέεται με το δίκτυο νερού και προσφέρει απεριόριστο ολόφρεσκο φιλτραρισμένο νερό, σε όποια θερμοκρασία επιθυμείτε.

Μια οικολογική λύση η οποία θα σας λύσει τα χέρια.

%cf%80%cf%8e%cf%82-%ce%b8%ce%b1-%ce%b5%ce%be%ce%b1%cf%83%cf%86%ce%b1%ce%bb%ce%af%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%b8%ce%b1%cf%81%cf%8c-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%bf%ce%bb%cf%8c%cf%86%cf%81%ce%b50

Τι προσφέρει ο νέος ψύκτης της Rainbow Waters;

Ο νέος επιτραπέζιος ψύκτης αφής συνδέεται απευθείας με το δίκτυο νερού σας.

Με το πάτημα ενός κουμπιού, σας προσφέρει συνεχώς φρέσκο και φιλτραρισμένο καθαρό νερό, κάθε στιγμή της ημέρας, πιο φρέσκο και από το εμφιαλωμένο, σε όποια θερμοκρασία επιθυμείτε, κρύο, θερμοκρασία βρύσης και ζεστό.

Επιπλέον, ο νέος ψύκτης διαθέτει πολλά καινοτόμα χαρακτηριστικά, όπως:

  • Μοντέρνο σχεδιασμό και μικρό μέγεθος ώστε να επιτρέπει την εύκολη τοποθέτησή του στον πάγκο της κουζίνας του σπιτιού και του γραφείου.
  • Οθόνη αφής, για εύκολη επιλογή της επιθυμητής ποσότητας νερού σε όποια θερμοκρασία επιθυμείτε.
  • Φίλτρο συμπαγούς ενεργού άνθρακα που αφαιρεί όλες τις δυσάρεστες οσμές και γεύσεις, όπως του χλωρίου, ενώ παράλληλα συγκρατεί τα αιωρούμενα σωματίδια, τη σκουριά, το χώμα, τις βρωμιές, εξασφαλίζοντας την πλέον άριστη ποιότητα νερού.
  • Κατασκευασμένο και πιστοποιημένο σύμφωνα με τα πρότυπα της NSF International.

Εξασφάλισε την καλή σου υγεία με ένα άγγιγμα

Ο νέος ψύκτης δικτύου – αφής από την Rainbow Waters, συμβάλλει στην καλή σας υγεία, αλλά την ίδια στιγμή έχει και οικολογικό χαρακτήρα. Ετοιμαστείτε να αποχαιρετήσετε τα πλαστικά μπουκάλια μιας χρήσης και να τα αφήσετε στο παρελθόν.

Μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού θα απολαύσετε καθαρό νερό, στη θερμοκρασία που εσείς επιθυμείτε. Την ίδια στιγμή, η υψηλή ενεργειακή του απόδοση θα σας βοηθήσει να μειώσετε το περιβαλλοντικό σας αποτύπωμα.

Ο ψύκτης εγκαθίσταται δωρεάν από την Rainbow Waters, και κάθε 6 μήνες σας επισκέπτεται ένας ειδικός για την αντικατάσταση του φίλτρου και την απολύμανση του ψύκτη.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 801 11 34 34 34 ή μπείτε στο www.rainbowwaters.gr