Πανσέληνος των Λουλουδιών: Γιατί ονομάστηκε έτσι – Ποια ζώδια θα επηρεάσει

Την Πέμπτη 23 Μαΐου θα ανατείλει στον νυχτερινό ουρανό η Πανσέληνος του Μαΐου που έχει την τιμητική της ονομασία ως «Πανσέληνος των Λουλουδιών».

Τα ονόματα της πανσελήνου που χρησιμοποιούνται από το The Old Farmer’s Almanac προέρχονται από διάφορα μέρη, συμπεριλαμβανομένων των Ιθαγενών Αμερικανών, της Αποικιακής Αμερικής και των ευρωπαϊκών πηγών. Παραδοσιακά, κάθε όνομα πανσελήνου χρησιμοποιήθηκε για ολόκληρο τον σεληνιακό μήνα στον οποίο εμφανίστηκε, όχι μόνο για την Πανσέληνο.

Το όνομα του «Φεγγαριού του Λουλουδιού» δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη, καθώς εκείνη την εποχή λουλούδια ξεφυτρώνουν σε όλη τη Βόρεια Αμερική σε αφθονία!

Οι εναλλακτικές ονομασίες περιλαμβάνουν «φεγγάρι φύτευσης», που χρησιμοποιείται από την Ντακότα και τη Λακότα, κοινότητες για να σηματοδοτήσουν την περίοδο φύτευσης σπόρων του Μαΐου.Η νέα σελήνη του Μαΐου θα κάνει την εμφάνισή της στις 19.

Οι δραστηριότητες των ζώων σημάδεψαν επίσης την άφιξη της άνοιξης, η οποία τονίζεται από τα ονόματα Cree Egg Laying Moon και Frog Moon , καθώς και τον όρο Oglala Moon of the Shedding Ponies. Και τα τρία ονόματα δείχνουν ότι ο καιρός είναι ζεστός!

Ποια ζώδια θα επηρεάσει

Η Πανσέληνος του Μαΐου θα είναι μια πανσέληνος στον Τοξότη, το ένατο ζώδιο στον τροχό και στον ίδιο άξονα με το ζώδιο του Αέρα, τον Δίδυμο.

Τόσο ο Τοξότης όσο και ο Δίδυμος «κυβερνούν τις επικοινωνίες», καθώς και τις «προσωπικές και επαγγελματικές μας συνδέσεις».

Ο αστρολόγος Kyle Thomas, λέει στο People πως με την πανσέληνο αυτή, την πανσέληνο των λουλουδιών, ενθαρρυνόμαστε να κυνηγήσουμε την περιπέτεια και να μάθουμε πώς σχετιζόμαστε με τους άλλους.

Η πανσέληνος του Μαΐου  θα φέρει αυξημένα συναισθήματα, παρορμητική συμπεριφορά και δραματικά γεγονότα σε κάθε ζώδιο, τέσσερα όμως είναι εκείνα που θα δουν μεγάλες αλλαγές στην καθημερινότητά τους.

Δίδυμοι

Ετοιμαστείτε να αντιμετωπίσετε την αλήθεια στις σχέσεις σας. Ο αστρολόγος Kyle Thomas, λέει στο People ότι αυτή η πανσέληνος θα μπορούσε να σας «φέρει πιο κοντά» και να επιτρέψει περισσότερη συνεργασία και ευτυχία. «Η μετακόμιση, οι υποσχέσεις, ο αρραβώνας ή ακόμα και ο γάμος θα μπορούσαν να είναι προς συζήτηση», προσθέτει.

Παρθένος

Για τους Παρθένους, ο Thomas λέει ότι «η συναισθηματική σταθερότητα και η ασφάλεια είναι σημαντικά θέματα» Στην πραγματικότητα, επισημαίνει, ότι μπορεί επίσης να είστε «αρκετά στοχαστικοί» για το παρελθόν σας πρέπει όμως να εστιάσετε στο μέλλον. Δεν αποκλείεται μια σημαντική αλλαγή γύρω από την οικιακή ζωή, το σπίτι ή την οικογένειά σας να αλλάξει τις ισορροπίες σας, πάντα όμως προς το καλό. Αυτό μπορεί να είναι «επιθυμία» μετακόμισης, ανακαίνισης ή αλλαγής δουλειάς.

Τοξότης

Θα νιώσετε ότι όλα τα μάτια είναι πάνω σας. «Ένας σημαντικός προσωπικός ή επαγγελματικός στόχος τον οποίο είχατε βάλει στο μυαλό σας από καιρό θα μπορούσε τώρα να γίνει πραγματικότητα», λέει ο αστρολόγος. «Θα εκτοξευτείς ιδιαίτερα», σημειώνει, προσθέτοντας: «βεβαιώσου ότι διεκδικείς τον εαυτό σου και την κυριαρχία σου, ώστε όλοι να γνωρίζουν τι επιθυμείς και πώς θα ήθελες να προχωρήσεις».

Ιχθύς

Οι δυνατότητες επαγγελματικής ανάπτυξης είναι εδώ. Οπως σημειώνει ο Thomas, μπορεί να λάβετε κάποια αναγνώριση για το έργο σας και τις προσπάθειές σας στον επαγγελματικό τομέα. Μια νέα προσφορά εργασίας ή μια προαγωγή μπορεί τώρα να σας γεμίσει με υπερηφάνεια, ωστόσο, εάν δεν είστε στη σωστή δουλειά, ο αστρολόγος λέει ότι «μπορεί γρήγορα να το συνειδητοποιήσετε και να πρέπει να στραφείτε σε μια νέα κατεύθυνση»

Διαβάστε επίσης:

«Κοιτώντας το ίδιο αστέρι» στη μουσική σκηνή Σφίγγα

Ατίλιο Μπρίλεμπουργκ: Ποιος είναι ο πατριός της Τατιάνα Μπλάτνικ που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς

Σχετικά Άρθρα
Είναι απολαυστικό να είσαι ο εαυτός σου!
Είναι απολαυστικό να είσαι ο εαυτός σου!
«Handimals»: Ο «μάγος» του body-painting Guido Daniele για πρώτη φορά στην Ελλάδα
«Handimals»: Ο «μάγος» του body-painting Guido Daniele για πρώτη φορά στην Ελλάδα
Ελληνική εταιρία διακρίνρεται σε "Great Place to Work"
Ελληνική εταιρία διακρίνεται σε “Great Place to Work”
Τα 10 φυτά που απομακρύνουν αποτελεσματικά τα κουνούπια
Τα 10 φυτά που απομακρύνουν αποτελεσματικά τα κουνούπια
Το θρυλικό «Μινιόν» των παιδικών μας χρόνων μεταμορφώνεται σε giga Zara
Το θρυλικό «Μινιόν» των παιδικών μας χρόνων μεταμορφώνεται σε giga Zara
Το φυτό του μήνα: Βασιλικός!
Το φυτό του μήνα: Βασιλικός!

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του