Οι φράσεις που εξοργίζουν τον σύντροφό σου ανάλογα με το ζώδιό του!

οι-φράσεις-που-εξοργίζουν-τον-σύντροφ

Τα λάθος λόγια στη λάθος στιγμή μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα στη σχέση σου.

«Όσα φέρνει η ώρα, δεν τα φέρνει ο χρόνος όλος», μας λέει η παροιμία. Τι σημαίνει αυτό; Ότι μέσα σε μία στιγμή μπορούν να αλλάξουν τα πάντα γύρω μας και να μην έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε κάτι για να αλλάξουμε την κατάσταση.

Όλες μας έχουμε βρεθεί στην δυσάρεστη θέση, να πετάξουμε μία ατάκα ή να κάνουμε μία ερώτηση σε έναν άνδρα και μετά από λίγο να γίνει καπνός …δηλαδή να εξαφανιστεί! Για να μην καταστρέψεις λοιπόν το όμορφο κλίμα που υπάρχει στη σχέση σου, διάβασε το ζώδιο του άνδρα που σε ενδιαφέρει και μάθε ποιες ατάκες/ερωτήσεις απαγορεύονται διά ροπάλου…

Κριός

«Σήμερα θα κανονίσω εγώ τι θα κάνουμε το βράδυ, για μία φορά ας κάνουμε κάτι που θα αποφασίσω και θα θέλω»:  Ξέρω καλά ότι μπορεί να σε κουράζει η εγωιστική στάση του Κριού σου, που θέλει διαρκώς αυτός να αποφασίζει για τα πάντα… μπορείς όμως να τον φέρεις στα νερά σου με ποιο διπλωματικό τρόπο!

«Δηλαδή ο σημερινός αγώνας είναι ποιο σημαντικός από το να δεις το κοριτσάκι σου»; Αν κάνεις αυτή την ερώτηση, μην σου κακοφανεί αν η απάντηση είναι ΝΑΙ! Ο Κριός δεν γίνεται να χάσει το ματς της αγαπημένης του ομάδας!

«Αν δεν αλλάξεις, λυπάμαι αλλά χωρίζουμε»: Ο δρόμος ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα θα σκεφτεί από μέσα του ή και θα ξεστομίσει ο παρορμητικός Κριός αν ακούσει αυτή την ατάκα. Φυσικά δεν σηκώνει απειλές και μην νομίζεις σε καμία περίπτωση ότι θα φοβηθεί!

«Πότε θα σοβαρευτείς επιτέλους; Εμείς πότε θα παντρευτούμε να κάνουμε την οικογένειά μας»; Ο Κριός θέλει αυτός να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο και φυσικά θέλει να έχει την πλήρη ελευθερία ώστε να μπορεί να παίρνει τις αποφάσεις που θέλει αυτός, όταν το θέλει αυτός! Μην τον πιέσεις για γάμο, γιατί τότε αντιδραστικά θα το βάλει στα πόδια …

«Δεν είσαι και ο πρώτος σε όλα…» Του δημιουργείς την αμφιβολία ότι δεν είναι ο ένας και ο μοναδικός; Τότε την πάτησες… Ακόμα και αν δεν το πιστεύεις ούτε εσύ αλλά ούτε και αυτός, άφησε το να αιωρείται ότι αυτός έχει την πρωτιά σε όλα!

Ταύρος

«Σαν να μου φαίνεται ότι έχεις τσιμπήσει κάποια κιλάκια, δεν κόβεις καλύτερα τα μπινελίκια»; Είναι καλοφαγάς όμως θέλει να διατηρεί μία άριστη εμφάνιση! Μπορεί τον τελευταίο καιρό να έχει πετάξει κοιλίτσα, αλλά ο Ταύρος αυτή την ατάκα θα την πάρει ως προσβολή!

«Δεν βαριέσαι να είσαι τόσες ώρες σε έναν καναπέ βλέποντας TV; Εγώ πάντως βαριέμαι»: Είτε σου αρέσει, είτε δεν σου αρέσει ο άνδρας Ταύρος λατρεύει το cocooning, δηλαδή τα χουζούρια στον καναπέ χαζεύοντας ταινίες. Μερικές φορές το προτιμά από το να βγαίνει έξω. Αν είναι στο στυλ σου να θέλεις διαρκώς εξόδους, τότε δύσκολα θα σε πάρει στα σοβαρά!

«Δεν ξέρω να μαγειρεύω και να σου πω και την αλήθεια μου ούτε έχω διάθεση να μάθω»: Το Ταυράκι είναι καλοφαγάς! Θέλει να έχει στο πλάι του μία γυναίκα που εκτός των άλλων προσόντων της θα είναι και καλή μαγείρισσα.

« Ρε παιδί μου, είσαι τα ζώα μου αργά» : Καταρχάς δεν του αρέσουν οι απότομες και καυστικές εκφράσεις και κατά δεύτερον είναι ένας άνθρωπος που επιλέγει σε όλους τους τομείς της ζωής του να κινείται με αργά και σταθερά βήματα. Αν τον βιάσεις για οτιδήποτε θα σε θεωρήσει επιπόλαιη!

« Ένας άνδρας πρέπει πάντα να κερνάει το κορίτσι του. Αυτός που δεν το κάνει έχει καβούρια στις τσέπες του»: Ο άνδρας Ταύρος είναι κατά γενική ομολογία gentleman (κύριος), αν όμως κάποια στιγμή δεν πληρώσει και τον θίξεις, τότε θα το πάρει βαρέως.

Δίδυμοι

«Στα λόγια είσαι τέλειος, στην πράξη όμως κολλάς…»: Σίγουρα ο άνδρας Δίδυμος έχει το επικοινωνιακό ταλέντο και θα τον θαυμάσεις για τα λόγια του! Όμως αν τον θίξεις ότι δεν είναι το ίδιο καλός στις πράξεις, τότε θα προσβάλεις τον ανδρισμό του!

«Όλα τα ξέρεις ποια εσύ ; Τόσο παντογνώστης είσαι»; Δεν αντέχει την ειρωνεία, ακόμα και αν είναι για πλάκα. Πόσο μάλλον όταν αμφισβητείς τις γνώσεις του!

«Όλο με το κινητό και το laptop ασχολείσαι. Θέλω να περάσουμε ένα σαββατοκύριακο χωρίς τίποτα από όλα αυτά»: Σίγουρα είναι εκνευριστικό να περνάς μία ρομαντική βραδιά με τον Δίδυμο όπου οι στιγμές σας θα διακόπτονται από το τηλέφωνο ή από τα emails. Αν προσπαθήσεις να του επιβληθείς, είναι δύσκολο να τα καταφέρεις!

«Ορισμένες φορές γίνεσαι πολύ κρύος με αυτά τα άγουστα αστεία σου» Και μπορεί όντως να γίνεται και να μην το καταλαβαίνει… όμως ένας Δίδυμος θεωρεί ότι ξέρει τα πάντα και ότι τα ανέκδοτά του και οι ατάκες του είναι οι καλύτερες. Άφησέ τον να συνεχίσει να το πιστεύει, άσχετα αν κάποιες φορές νομίζεις το αντίθετο!

Καρκίνος

«Έλεος πια με την μάνα σου, δηλαδή αν δεν μιλήσετε 5 φορές την ημέρα, θα χαλάσει ο κόσμος;» Φυσικά και θα χαλάσει ο κόσμος, ο άνδρας Καρκίνος έχει μεγάλη αδυναμία στη μαμά και ότι και να γίνει αυτό δεν θα αλλάξει. Αν του ασκήσεις και «βέτο» όταν είσαστε μαζί να μην πέφτουν τηλεφωνάκια από τη μαμά, τότε θα την κάνει με ελαφρά…

«Ώρες – ώρες σκέφτεσαι σαν γυναίκα και όχι σαν άνδρας»: Είναι γνωστό ότι ο άνδρας Καρκίνος λειτουργεί σε όλους τους τομείς της ζωής του, βάση συναισθήματος. Πολλές φορές μπορεί να του βγουν ευαισθησίες, ζήλιες και εκρηκτικότητα όπως συμβαίνει συχνά σε μας τις γυναίκες. Μην του θίξεις όμως τον ανδρισμό του, γιατί το αθώο τρυφερό γατάκι, μπορεί να μεταμορφωθεί πολύ γρήγορα σε άγριο τίγρη!

«Βαρέθηκα να μου μιλάς συνέχεια για το παρελθόν σου, ας πούμε και κάτι άλλο, αυτά τα ξέρω»:  Σαν τι άλλο δηλαδή θέλεις να πείτε; Υπάρχουν πιο ωραίες συζητήσεις από τις αναμνήσεις που πέρασε το αγαπημένο σου Καρκινάκι, και που πάντα θέλει να τις μοιράζετε και να τις συζητά;

«Δεν είμαι η μάνα σου για να σου τα έχω όλα στο χέρι, οι εποχές έχουν αλλάξει»:  Ο άνδρας Καρκίνος θέλει μία γυναίκα που θα τον φροντίζει και θα τον προσέχει όπως η μαμά του. Είναι ο παραδοσιακός τύπος άνδρα και αν δεν του δείχνεις την αγάπη σου και με τις πράξεις σου, τότε την έχεις βαμμένη …

«Δεν ξέρω τι αισθάνομαι για σένα, ο χρόνος θα δείξει …»: Άουτς, αυτό πόνεσε! Μην περιμένεις να σου το συγχωρήσει εύκολα…

Λέων

«Θέλω να πάμε μαζί για ψώνια, νομίζω ότι πρέπει να αλλάξεις λίγο το στυλ σου»:  Ε όχι και πρέπει να αλλάξω το στυλ μου, σκέφτεται ο άνδρας Λέων που νομίζει ότι αυτός είναι και άλλος δεν υπάρχει … Αν δεν τον θαυμάζεις την πάτησες!

«Ρε μωρό μου συγνώμη, ξέχασα ότι σήμερα είναι τα γενέθλια σου»: Είτε είστε μαζί έναν μήνα, είτε είστε μαζί αρκετά χρόνια, είναι ασυγχώρητο για το Λέοντα, να ξεχάσεις τα γενέθλιά του! Αν όντως τα έχεις ξεχάσει και αργήσεις να τα θυμηθείς, απλά προσπάθησε να σκαρφιστείς μία έκπληξη για να το καλύψεις!

«Ο πρώην μου με πρόσεχε σαν τα μάτια του… ενώ εσύ …»: Μην τον συγκρίνεις σε καμία περίπτωση με τον πρώην σου. Ακόμα και αν έχεις δίκιο σε αυτά που θέλεις να του πεις, ο άνδρας Λέων δεν αντέχει τις συγκρίσεις…

«Δεν υπάρχει ποιο ωραίος άνδρας από τον Σάκη Ρουβά»: Είσαι σίγουρη πώς δεν υπάρχει; Μα καλά ο Λιονταρίνος σου δεν είναι καλύτερος από τον Σάκη; Μην παραξενευτείς αν ακολουθήσει σκηνή μετά από αυτή την δήλωση, το έχουμε πει σαν τον Λέοντα δεν είναι κανείς!

«Σε όλες τα ίδια λες, το έμαθα το ποιηματάκι σου, δεν μπορείς να με ξεγελάσεις»: Τον αμφισβητείς; Αμφιβάλεις; Κάνεις ζήλιες και τον προσβάλεις; Σε καμία περίπτωση δεν θα το δεχτεί και θα εξοργιστεί….

Διαβάστε τα υπόλοιπα ζώδια μόνο στον astrologos.gr

Σχετικά Άρθρα
Τα 5 ζώδια που θα δουν αποκτήσουν περισσότερα χρήματα τη νέα χρονιά!
Τα 5 ζώδια που θα αποκτήσουν περισσότερα χρήματα τη νέα χρονιά!
"Μου τη δίνουν τα Χριστούγεννα": Αυτά είναι τα τρία ζώδια που δεν αντέχουν το γιορτινό κλίμα!
“Μου τη δίνουν τα Χριστούγεννα”: Αυτά είναι τα τρία ζώδια που δεν αντέχουν τις γιορτές!
Τα 3 ζώδια που θα γνωρίσουν τον έρωτα το 2022 και τα 3 που θα μείνουν... single!
Τα 3 ζώδια που θα γνωρίσουν τον έρωτα το 2022 και τα 3 που θα μείνουν… single!
Ποια χριστουγεννιάτικη ταινία πρέπει να δεις, σύμφωνα με το ζώδιό σου
Ποια χριστουγεννιάτικη ταινία πρέπει να δεις, σύμφωνα με το ζώδιό σου
Τα ζώδια σήμερα 8/12: Ημέρα με νεύρα κι εντάσεις, αλλά κι ευκαιρίες για νέες γνωριμίες
Τα ζώδια σήμερα 8/12: Ημέρα με νεύρα κι εντάσεις, αλλά κι ευκαιρίες για νέες γνωριμίες
Οπλιστείτε με υπομονή - Αυτά είναι τα 4 ζώδια που αργούν συνεχώς στα ραντεβού τους
Οπλιστείτε με υπομονή – Αυτά είναι τα 4 ζώδια που αργούν συνεχώς στα ραντεβού τους

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του