Οι νικητές της Skin Reverse της Coverderm για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της maskne!

οι-νικητές-της-skin-reverse-της-coverderm-για-την-πρόληψη

Η Skin Reverse της Coverderm είναι το Νο 1 δερμοκαλλυντικό που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της maskne!

Δεδομένων των συνθηκών, η μάσκα έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας. Γνωρίζουμε όμως πραγματικά τι συμβαίνει στο δέρμα μας όσο εμείς φοράμε την προστατευτική μάσκα; Αυτό που συμβαίνει ονομάζεται maskne και είναι μία σειρά από επιδερμικές διαταραχές που προκαλούνται από την παρατεταμένη χρήση των προστατευτικών μασκών και το «περιβάλλον θερμοκηπίου» που αυτές δημιουργούν:

 • Δερματίτιδα εξ’ επαφής
 • Διαταραχή της ισορροπίας του επιδερμικού μικροβιώματος
 • Αλλεργικές αντιδράσεις
 • Φραγμένοι πόροι
 • «Τροπική ακμή»
 • Ερύθημα από την τριβή
 • «Μηχανική ακμή»
 • Φολίδες
 • Ερεθισμοί από υπερβολική υγρασία
 • Φαγούρες και αίσθημα «καύσου»

Όλες αυτές τις επιδερμικές διαταραχές ήρθε να αντιμετωπίσει η Skin Reverse. Οι σκληρές αυτές συνθήκες κάτω από τη μάσκα ταλαιπωρούν το δέρμα μας και συχνά κάνουν την εμφάνισή τους ερεθισμοί και ενοχλήσεις, ακόμα και σπυράκια. Πλέον όμως έχουμε έναν εξαιρετικά ισχυρό σύμμαχο στη φροντίδα του δέρματός μας, τη Skin Reverse. Με τα πλέον σύγχρονα συστατικά, τα εργαστήρια της Coverderm δημιούργησαν ένα πρωτοποριακό προϊόν για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της maskne.

Με τη δύναμη 29 δραστικών συστατικών, οι επιδερμικές διαταραχές καταπολεμώνται γρήγορα με αποτέλεσμα μία απαλή, γεμάτη υγεία επιδερμίδα, χωρίς ερεθισμούς και σπυράκια.

Πιο αναλυτικά:
 • Ο επιδερμικός φραγμός αποκαθίσταται.
 • Η διαδερμική απώλεια ύδατος επιβραδύνεται.
 • Το επιδερμικό μικροβίωμα (βακτηριακή μικροχλωρίδα) αποκτά

  την κανονική ισορροπία του.

 • Ο κανονικός ρυθμός παραγωγής και απέκκρισης σμήγματος

  επανέρχονται.

 • Οι ερεθισμοί, οι κοκκινίλες, η αίσθηση καύσου, οι φαγούρες

  και τα τσιμπήματα εξαφανίζονται.

 • Η υπερίδρωση αντιμετωπίζεται.
 • Οι φολίδες του δέρματος (ξεφλούδισμα) καταπολεμώνται.
 • Επιτυγχάνεται δροσιστικό αποτέλεσμα.

Χάρη στην εντυπωσιακά πλούσια σύνθεσή της, η SKIN REVERSE ενδυναμώνει το δέρμα ώστε να αντιμετωπίζει και να αντιστρέφει όλες τις δυσλειτουργίες του, διατηρώντας το απόλυτα υγιές!

SKIN REVERSE της COVERDERM – ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Είναι προτιμότερο η Coverderm Skin Reverse να χρησιμοποιείται προληπτικά, ώστε να αποφεύγεται η εμφάνιση αυτών των διαταραχών. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμη και για τα ευαίσθητα δέρματα. Ιδανικά χρησιμοποιείται δύο φορές την ημέρα για όσο διάστημα το δέρμα είναι εκτεθειμένο σε στρεσογόνες συνθήκες.

%ce%bf%ce%b9-%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%b7%cf%84%ce%ad%cf%82-%cf%84%ce%b7%cf%82-skin-reverse-%cf%84%ce%b7%cf%82-coverderm-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%80%cf%81%cf%8c%ce%bb%ce%b7%cf%88%ce%b70

Οι νικήτριες του διαγωνισμού

Οι Ιωάννα Πάδη, Μαρίνα Κούβα, Βικυ Ζησιμοπούλου, Σεραφεία-Συμέλα Κυριακίδου, Κυριακή Τελαλίδου κέρδισαν από μία Skin Reverse της Coverderm.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (όνομα, επώνυμο, e-mail και τηλέφωνο).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 5 Μαρτίου στις 15:00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού
 • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε μία από τις 5 τυχερές αναγνώστριες που θα κερδίσουν από μία Skin Reverse της Coverderm.
 • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 5 Μαρτίου θα διεξαχθεί από τo InfoWoman.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
 • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoWoman.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
 • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο).
 • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
 • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoWoman.gr.
 • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
 • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoWoman.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
 • Όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο) στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr), σύμφωνα με τον κανονισμό της Ε.Ε. αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς.Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr) δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός Ε.Ε. (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή το InfoWoman.gr.Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από τη λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείτε ξανά. Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε, τα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε τη διαγραφή των στοιχείων σας.
 • Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο) στον εκάστοτε δωροθέτη, ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου.

Σχετικά Άρθρα
Κερδίστε δύο εισιτήρια μετ’ επιστροφής για Κυκλάδες προσφορά της Let's Ferry
Κερδίστε δύο εισιτήρια μετ’ επιστροφής για Κυκλάδες προσφορά της Let’s Ferry
Κερδίστε 3 διανυκτερεύσεις στο εντυπωσιακό Αphrodite Hotel & Suites στη Σάμο!
Κερδίστε 3 διανυκτερεύσεις στο εντυπωσιακό Αphrodite Hotel & Suites στη Σάμο!
%ce%b1%cf%85%cf%84%ce%bf%ce%af-%ce%ba%ce%ad%cf%81%ce%b4%ce%b9%cf%83%ce%b1%ce%bd-3-%ce%bc%ce%bf%ce%bd%ce%b1%ce%b4%ce%b9%ce%ba%ce%ac-%ce%ba%ce%b1%ce%bb%ce%bf%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%b9%ce%bd%ce%ac0
Αυτοί κέρδισαν 3 μοναδικά καλοκαιρινά καφτάνια από τη Nef Nef!
%ce%ba%ce%b5%cf%81%ce%b4%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b5-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%af%cf%84%cf%85%cf%80%ce%bf-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b2%ce%b9%ce%b2%ce%bb%ce%af%ce%bf%cf%850
Κερδίστε από ένα αντίτυπο του βιβλίου «Βρεγμένο Ψάρι» από τις εκδόσεις Διόπτρα
%ce%bf%ce%b9-%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%ae%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%b5%cf%82-%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%b5%ce%ba%ce%b4%cf%8c%cf%83%ce%b5%cf%89%ce%bd-%ce%b4%ce%b9%cf%8c%cf%80%cf%84%cf%81%ce%b1-%cf%80%ce%bf%cf%850
Οι νικήτριες των εκδόσεων Διόπτρα που μας συστήνουν κορυφαίες προσωπικότητες!
%ce%bf%ce%b9-%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%b7%cf%84%ce%ad%cf%82-%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%b2%ce%b9%ce%b2%ce%bb%ce%af%cf%89%ce%bd-%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%ac%cf%82-duke-dynasty0
Οι νικητές των βιβλίων της σειράς «Duke Dynasty» από τις εκδόσεις Anubis!

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του