Κερδίστε δύο αντίτυπα του βίβλίου «Το μικρό κόκκινο τσαντάκι» της Γκέλυς Γρηγοροπούλου

«Το μικρό κόκκινο τσαντάκι» της Γκέλυς Γρηγοροπούλου αφηγείται δυο ιστορίες που εξελίσσονται παράλληλα και συναντιούνται σε ένα μικρό κόκκινο τσαντάκι.

Η Ελένη εγκλωβισμένη στους προσωπικούς της δαίμονες, αλλά και σε έναν αποτυχημένο γάμο, αποφασίζει μαζί με τη φίλη της Λυδία να πραγματοποιήσει εκείνο το ταξίδι στη Σαντορίνη που συνεχώς αναβάλλει.

Εκεί έρχεται αντιμέτωπη με τον μεγάλο της έρωτα, τον Παύλο, και ανακαλύπτει ένα μικρό κόκκινο τσαντάκι με ένα γράμμα στο εσωτερικό του από το μακρινό 1956.

Η Αμάλια Σεβέρα, διάσημη τραγουδίστρια των φάντος στην Πορτογαλία, εν μέσω μιας άγριας καταιγίδας, γνωρίζει έναν Έλληνα ναυτικό και ερωτεύονται παράφορα. Σε μία τραγική στιγμή κρύβει το τσαντάκι της με το γράμμα μουσκεμένο με δάκρυα στο πάτωμα. Ήρωες με μυστικά, πάθη, ζήλια, έρωτες, ψυχικές αστάθειες πλαισιώνουν δύο ιστορίες που η μοίρα έχει ενώσει…

H Γκέλυ Γρηγοροπούλου γεννήθηκε το 1992 και μεγάλωσε στη Μεγαλόπολη. Από μικρή αγαπούσε το διάβασμα και στα φοιτητικά της χρόνια ξεκίνησε να ζωγραφίζει. Από τότε μέχρι και σήμερα η ανάγκη της να εκφράζεται μέσω της ζωγραφικής και του γραψίματος έγινε επιτακτική. «Το μικρό κόκκινο τσαντάκι» είναι το πρώτο της μυθιστόρημα.

Το μυθιστόρημα κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Αγγελάκη

Το δώρο του διαγωνισμού

Δύο τυχεροί αναγνώστες θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου «Το μικρό κόκκινο τσαντάκι» της Γκέλυς Γρηγοροπούλου»

Πώς θα συμμετάσχετε στον διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου στις 15:00.

Όροι και προϋποθέσεις συμμετοχής

Δύο νικητές θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου «Το μικρό κόκκινο τσαντάκι» της Γκέλυς Γρηγοροπούλου

Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου στις 15.00 μμ θα διεξαχθεί από τo InfoWoman.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό π ρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoWoman.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο).

Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.

Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoWoman.gr.

Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.

Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoWoman.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο) στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr), σύμφωνα με τον κανονισμό της Ε.Ε. αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς.

Η IOVELΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr) δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός Ε.Ε. (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή το InfoWoman.gr. Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από τη λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείτε ξανά.

Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε, τα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε τη διαγραφή των στοιχείων σας.

Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο) στον εκάστοτε δωροθέτη, ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου.

Ο διαγωνισμός έληξε.

Νικήτριες είναι οι:

Ελένη Βιτουλαδίτη

Γαλάτεια Παπαδημου

Σχετικά Άρθρα
Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Αγριόπαπια» του Ίψεν στο Θέατρο Εκάτη (24-25/02)
Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Αγριόπαπια» του Ίψεν στο Θέατρο Εκάτη (24-25/02)
Αυτοί κέρδισαν ένα από τα υπέροχα βραχιολάκια macrame της Μaria Psouchlou!
Αυτοί κέρδισαν ένα από τα υπέροχα βραχιολάκια macrame της Μaria Psouchlou!
Κερδίστε 3 χειροποίητα βραχιόλια Μαρτάκια με ένα εντυπωσιακό μάτι από τη Maria Psouchlou
Κερδίστε 3 χειροποίητα «μαρτάκια» με ένα εντυπωσιακό μάτι από τη Maria Psouchlou
Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Κεραυνός» στο Θέατρο Τρένο στο Ρουφ (21/02)
Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Κεραυνός» στο Θέατρο Τρένο στο Ρουφ (21/02)
Κερδίστε μία δωροεπιταγή από το κατάστημα Elina Jewellery
Κερδίστε μία δωροεπιταγή από το κατάστημα Elina Jewellery
Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Η λέξη πρόοδος στο στόμα της μητέρας μου ηχούσε πολύ φάλτσα» (17-18/02)
Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Η λέξη πρόοδος στο στόμα της μητέρας μου ηχούσε πολύ φάλτσα» (17-18/02)

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του