Κέιτ Μίντλετον: Τα νεότερα για την υγεία της – Πότε επιστρέφει στις δημόσιες εμφανίσεις

Εικασίες επί εικασιών και ένα μυστήριο καλύπτει την κατάσταση της υγείας της πριγκίπισσας της Ουαλίας, Κέιτ, ενώ ακόμη παραμενει άγνωστο το πότε θα ξεκινήσει εκ νέου της δημόσιες εμφανίσεις της μετά τη διάγνωσή της με καρκίνπ.

Δημοσιεύματα θέλουν την Κέιτ να έχει βγει έξω με την οικογένειά της τις τελευταίες ημέρες, με πολλούς να πιστεύουν, ότι η πριγκίπισσα σιγά σιγά μετρά αντίστροφα για την επιστροφή στα καθήκοντά της. Η Daily Mail ανέφερε ότι η επιστροφή της ίσως είναι πιο άμεση από όσο φανταζόμαστε, κάνοντας λόγο για το φθινόπωρο, αν και δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη κάτι επίσημα.

Ωστόσο, άλλες πηγές που μίλησαν στο Vanity Fair ανέφεραν πως η Κέιτ Μίντλετον δεν βιάζεται να επιστρέψει στην εργασία της, με την προσοχή της να επικεντρώνεται στην ανάρρωσή της. Σύμφωνα με μια καλά πληροφορημένη πηγή, «δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα και σίγουρα δεν υπάρχει βιασύνη. Θα γίνει όταν η Κάθριν νιώσει έτοιμη και όταν πάρει το πράσινο φως από την ιατρική της ομάδα. Αλλά θα επιστρέψει 100% στη δουλειά της, γι’ αυτό δεν υπάρχει καμία αμφιβολία».

Και ενώ έχει αναστείλει όλα τα εργασιακά της καθήκοντα, η πριγκίπισσα της Ουαλίας έχει ενημερωθεί για την έκθεση-ορόσημο που δημοσιεύτηκε την περασμένη εβδομάδα από το Royal Foundation Centre for Early Childhood -ένα έργο το οποίο στηρίζει προσωπικά η Κέιτ, με έναν βοηθό της να αποκαλύπτει ότι είχε διαβάσει την έκθεση και είχε ενημερωθεί σχετικά.

Ωστόσο, εκπρόσωπος του παλατιού του Κένσινγκτον τόνισε ότι η είδηση αυτή δεν πρέπει να θεωρηθεί ως παράδειγμα επιστροφής της στην εργασία.

«Η πριγκίπισσα της Ουαλίας ήταν η κινητήριος δύναμη πίσω από την επιχειρηματική ομάδα εργασίας. Έχει διαβάσει την έκθεση και έχει ενημερωθεί σχετικά. Αυτή είναι μια σαφής δέσμευση που έχει αναλάβει -ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής της στη δημόσια υπηρεσία… αυτό θα είναι το επίκεντρο. Αυτό θα συνεχιστεί όταν επιστρέψει στην εργασία της. Αλλά ήμασταν πραγματικά σαφείς ότι χρειάζεται τον χώρο και την ιδιωτικότητα για να ανακάμψει αυτή τη στιγμή. Θα επιστρέψει στην εργασία της όταν πάρει το πράσινο φως από τους γιατρούς», δήλωσε ανώτερος βασιλικός σύμβουλος στην Daily Mail:

Υπενθυμίζεται πως η Κέιτ Μίντλετον δεν έχει εμφανιστεί δημόσια από την ημέρα των Χριστουγέννων. Η μακρόχρονη απουσία της από τα φώτα της δημοσιότητας θεωρείται ότι είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους θέλησε να μεταφέρει η ίδια την είδηση για τον καρκίνο της μέσω βιντεοσκοπημένου μηνύματος.

Διαβάστε επίσης:

Κέιτ Μίντλετον: Από ποιο είδος καρκίνου πάσχει η πριγκίπισσα της Ουαλίας;

Κέιτ Μίντλετον: Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ αποκάλυψε τα νεότερα για την υγεία της

Σχετικά Άρθρα
Κλόντια Σίφερ: Διακοπές στην Ελλάδα για το super model των 90's
Κλόντια Σίφερ: Διακοπές στην Ελλάδα για το super model των 90’s
Λαμπερό opening event στο Κολωνάκι με guest star τον μπασίστα των Coldplay Guy Berryman
Ο μπασίστας των Coldplay Guy Berryman σε grand opening στο Κολωνάκι
Όπρα Γουίνφρεϊ: Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο
Όπρα Γουίνφρεϊ: Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο
Η Rihanna έδειξε τα φυσικά μαλλιά της και εμείς της λέμε «μην τα ξαναλλάξεις»
Η Rihanna έδειξε τα φυσικά μαλλιά της και εμείς της λέμε «μην τα ξαναλλάξεις»
Σοκάρει η βιογράφος της Νταϊάνα για την Κέιτ: «Είναι πολύ άρρωστη, δύσκολη η θεραπεία»
Σοκάρει η βιογράφος της Νταϊάνα για την Κέιτ: «Είναι πολύ άρρωστη, εξαντλητική η θεραπεία»
Πώς απάντησε η Lady Gaga στις φήμες περί εγκυμοσύνης
Πώς απάντησε η Lady Gaga στις φήμες περί εγκυμοσύνης

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του