Αρχική > Featured > Η Power Health μαθαίνει στα παιδιά να τρώνε φρούτα και λαχανικά χωρίς γκρίνια
η-power-health-μαθαίνει-στα-παιδιά-να-τρώνε-φρούτ

Η Power Health μαθαίνει στα παιδιά να τρώνε φρούτα και λαχανικά χωρίς γκρίνια

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία της Power Health, η εκδήλωση “Get to Know us better” με καλεσμένες αγαπημένες bloggers και δημοσιογράφους.

Πρωταγωνιστές της εκδήλωσης ήταν ο Βιταμινούλης και η Βιταμινούλα, που είχαν να αντιμετωπίσουν μία νέα επανάσταση των μικρών εξερευνητών του βασιλείου της Φύσης που αρνούνταν τα φρούτα και τα λαχανικά. Κάτι μαγικό, όμως, συνέβη στο Φαρμακείο της Φύσης, ένα υπερσύγχρονο εργοστάσιο μέσα σε μία τεράστια έκταση γεμάτη ευωδιαστά φυτά και ολόφρεσκα φρούτα, που μαζί με τις βιταμίνες δημιούργησαν μοναδικούς δυναμωτικούς συνδυασμούς που έγιναν οι καλύτεροι φίλοι των παιδιών! Και έζησαν αυτοί καλά, αρμονικά και υγιεινά.

Οι παρευρισκόμενες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά την παρουσίαση των προϊόντων υγείας και διατροφής της εταιρείας για την εγκυμοσύνη, το θηλασμό και τα παιδιά, καλύπτοντας τις ανάγκες ανάπτυξης στην παιδική ηλικία και τις μαθησιακές στην εφηβική. Επίσης, είχαν την ευκαιρία να θέσουν τα ερωτήματά τους στην επιστημονική ομάδα της Power Health, απολαμβάνοντας παράλληλα τη ζεστή φιλοξενία των ανθρώπων της εταιρείας.

Σχετικά Άρθρα

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του