Η Ομάδα Θεάτρου Playback Ψ παίζει στη σκηνή τις δικές σας ιστορίες- Γνωρίστε την!

η-ομάδα-θεάτρου-playback-ψ-παίζει-στη-σκηνή-τι

Η Ομάδα Θεάτρου Playback Ψ είναι έτοιμη να παίξει στη σκηνή τις δικές σας ιστορίες από το χθες, το σήμερα, το μετά… και επιστρέφει με την παράσταση «Κατά τ’ άλλα, καλά» – μια παράσταση που φτιάχνουμε μαζί – από την Κυριακή 8 Μαρτίου και για οκτώ Κυριακές στον Παλμό, στην πλατεία Κοτζιά.

%ce%b7-%ce%bf%ce%bc%ce%ac%ce%b4%ce%b1-%ce%b8%ce%b5%ce%ac%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%85-playback-%cf%88-%cf%80%ce%b1%ce%af%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%b7-%cf%83%ce%ba%ce%b7%ce%bd%ce%ae-%cf%84%ce%b90Ιστορίες καθημερινής ζωής, στιγμές αλλαγής, εμπειρίες που στιγματίζουν, αγώνες για αποδοχή, φιλίες και έρωτες, όνειρα και ταξίδια. Τα μοιραζόμαστε στο θέατρο και τα βλέπουμε στη σκηνή. Με σάρκα και οστά από τους ηθοποιούς, με ήχο από τον μουσικό και χρώμα από τον φωτιστή της παράστασης.

Το θέατρο Playback αποτελεί ένα θεατρικό δρώμενο κατά το οποίο ο θίασος ειδικά εκπαιδευμένων ηθοποιών αναλαμβάνει να αναπαραστήσει ιστορίες και αφηγήσεις των θεατών. Η επικοινωνία μεταξύ θεατών και ηθοποιών γίνεται με τη βοήθεια του συντονιστή- σκηνοθέτη που είναι παρών στο δρώμενο και αντλεί θεματικό υλικό από το κοινό για να το αναπαραστήσουν οι ηθοποιοί μέσω αυτοσχεδιασμού. Ο αυτοσχεδιασμός περιλαμβάνει ήχους, κίνηση, διάλογο, χρήση αντικειμένων, μουσική, τραγούδι και φωτισμούς.

Η ομάδα Playback Ψ είναι η πρώτη επαγγελματική ομάδα Θεάτρου Playback στην Ελλάδα, με αναγνώριση από το Διεθνές Κέντρο για το Θέατρο Playback της Νέας Υόρκης. Από το 2004 ως σήμερα δίνει παραστάσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό σε θέατρα, πλαίσια θεραπείας και εκπαίδευσης, συνέδρια και φεστιβάλ, προσφέροντας μια σκηνή για κάθε ανθρώπινη ιστορία.

To Ιnfowoman σας συστήνει τα μέλη της!

Κατερίνα Webster- Καθηγήτρια Θεατρικής Αγωγής – Ηθοποιός
%ce%b7-%ce%bf%ce%bc%ce%ac%ce%b4%ce%b1-%ce%b8%ce%b5%ce%ac%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%85-playback-%cf%88-%cf%80%ce%b1%ce%af%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%b7-%cf%83%ce%ba%ce%b7%ce%bd%ce%ae-%cf%84%ce%b92
Κατερίνα Webster

Πρωτάκουσα για το Playback από μια συνάδελφο εκπαιδευτικό που επέμενε ότι έπρεπε να πάμε να δούμε μια παράσταση. Η πρώτη επαφή μου με το Playback ξεκίνησε πριν από έξι χρόνια όταν είδα μια αγγελία για έναν κύκλο εκπαίδευσης.

Ως εκπαιδευτικός θεάτρου, θεώρησα ότι θα ήταν μια καλή ευκαιρία να εισάγω κάτι καινούργιο στο μάθημα μου – παρότι δεν είχα καταφέρει να δω παράσταση μέχρι τότε. Ο κύκλος εκπαίδευσης ήταν μια ταπεινωτική εμπειρία που με έκανε να συνειδητοποιήσω πως η εκπαίδευση μου ως ηθοποιός, θεατρολόγος και εκπαιδευτικός που ασχολούταν με τον αυτοσχεδιασμό σε καθημερινή βάση δεν επαρκούσε στην πρόκληση Playback.

Μετα από πέντε χρόνια στην ομάδα, έχω καταλήξει ότι αυτό που καθορίζει το Playback είναι μια απαράμιλλη /βαθιά εμπιστοσύνη που απαιτεί. Σαν ηθοποιός πρέπει να εμπιστευτείς τους συναδέλφους σου. Αυτό γίνεται μόνο μέσα από πολύωρες πρόβες συνεχούς συναισθηματικής και σωματικής έκθεσης. Χτίζεται, τόσο με το μοίρασμα ιστοριών την ώρα της πρόβας, όσο με το μοίρασμα κοινωνικών στιγμών γύρω από ένα τραπέζι ή χορεύοντας. Να είσαι σίγουρος ότι οτιδήποτε προτείνεις θα υποστηριχθεί και θα εξελιχθεί. Να εμπιστευτείς τον μουσικό και τον φωτιστή, που μέσα από μια σιωπηλά αμφίδρομη σχέση, θα μεταφερθείτε σε έναν άλλο κόσμο, τον συντονιστή, που μέσα από την καθοδήγηση του ξετυλίγεται το αόρατο νήμα των ιστοριών του κοινού. Πάνω από όλα να εμπιστευτείς το ένστικτο σου σε σχέση με αυτά που ακούς. Να ταυτιστείς με τον αφηγητή και να καταλάβεις ακριβώς τι λέει η ιστορία του- ποια είναι η πραγματική του ανάγκη.

Ο απόηχος της εμπειρίας μου μέχρι τώρα είναι ότι μετα από κάθε παράσταση συνειδητοποιώ πόσα λίγα μας χωρίζουν. Είτε έχει μιλήσει άντρας ή γυναίκα, υπερήλικας ή παιδί, άτομο με gay ή straight ταυτότητα, ο πυρήνας είναι κοινός. Οι ανάγκες μας ταυτίζονται και η διαφορετικότητα εξαλείφεται. Μετά από κάθε παράσταση νιώθω πως ζούμε σε μια λίγο καλύτερη κοινωνία.

Μαργαρίτα Καστρινού- Ηθοποιός, Θεατρολόγος, Μ.Α. Δραματική Τέχνη και Παραστατικές Τέχνες στην Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση

Θέατρο Playback!

Όταν η θεατρική τέχνη συνδιαλέγεται απευθείας με την κοινωνική πραγματικότητα και συχνά αποκτά μια ιδιαίτερη θεραπευτική διάσταση. Όταν το σενάριο της θεατρικής παράστασης δεν έχει γραφτεί από κάποιον επίδοξο συγγραφέα, αλλά υφαίνεται στο εδώ και στο τώρα από το ίδιο το κοινό της παράστασης μέσα από μια αμοιβαία ανταλλαγή εμπειριών.

Όταν οι ηθοποιοί καλούνται να ενσαρκώσουν πρόσωπα που βρίσκονται απέναντί τους, τους αφηγητές των ιστοριών κάθε βραδιάς. Όταν οι θεατές μοιράζονται την ιστορία τους, οι ηθοποιοί της δίνουν ζωή αυτοσχεδιάζοντας πάνω στη σκηνή και οι μουσικοί ντύνουν το «έργο» με τις μελωδίες και τους ήχους που τους γεννιούνται εκείνη τη στιγμή. Ταυτόχρονος αυτοσχεδιασμός σε πολλαπλά επίπεδα που μετατρέπει την ατομική εμπειρία σε μια συλλογική αφήγηση περνώντας μέσα από το μονοπάτι της τέχνης του θεάτρου. Και όταν σβήσουν τα φώτα της παράστασης έχουμε γνωριστεί όλοι λίγο καλύτερα γιατί οι ιστορίες μας έχουν συναντηθεί.

Η σχέση μου με το θέατρο Playback και την ομάδα θεάτρου Playback Ψ ξεκίνησε το 2009. Έντεκα χρόνια γεμάτα ιστορίες! Η ομάδα Playback Ψ είναι η πρώτη επαγγελματική ομάδα θεάτρου Playback στην Ελλάδα με παραστάσεις τόσο στο θέατρο όσο και σε θεραπευτικές δομές, εκπαιδευτικά και κοινωνικά πλαίσια, συνέδρια και φεστιβάλ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Φέτος τον Μάρτιο ξεκινάμε στον Παλμό έναν νέο κύκλο παραστάσεων. Σε μια εποχή που οι βεβαιότητες διανύουν σοβαρή κρίση, σας καλούμε να μοιραστείτε μαζί μας τις αβεβαιότητές σας, τα όνειρά σας, τις σκέψεις σας, την ιστορία σας. Και να συναντήσετε τη δική μας.

Μαρία Μαραγκοπούλου- Ψυχοθεραπεύτρια – Οικογενειακή Θεραπεύτρια, Εκφραστική Θεραπεύτρια μέσω Τεχνών, Ηθοποιός Playback, MSc Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Παιδοψυχιατρικής

Την ομάδα Playback Ψ την γνώρισα πριν από 10 περίπου χρόνια σε ένα Συνέδριο Δραματοθεραπείας στην Κρήτη. Παρακολουθώντας την παράστασή τους, στο κλείσιμο του συνεδρίου με είχαν κυριεύσει δυο συναισθήματα. Ένα τεράστιο ερωτηματικό σε σχέση με το πώς γίνεται αυτοί οι άνθρωποι να ζωντανεύουν σε δευτερόλεπτα, με τέτοια ακρίβεια και εγκυρότητα την ιστορία που μόλις κάποιος θεατής είχε μοιραστεί, υπογραμμίζοντας με έναν πανέξυπνο τρόπο, με σεβασμό και χιούμορ την ουσία της κάθε αφήγησης και την ίδια στιγμή ένα τεράστιο δέος για όλο αυτό που κάνουν. Ήταν σαν να γίνεται κάτι μαγικό! Τους ερωτεύτηκα! Τα επόμενα δυο χρόνια, παρακολουθούσα τις παραστάσεις τους ανελλιπώς. Σε πλαίσια, σε συνέδρια, στον «Παλμό», σε θέατρα…

Κάποια στιγμή, για πρώτη φορά το 2012, ξεκινά μια εκπαίδευση στις τεχνικές του θεάτρου playback από αυτήν την ομάδα. Εγώ δεν ήμουν επαγγελματίας ηθοποιός, αλλά η λαχτάρα μου να γίνω μέρος αυτής της καταπληκτικής συνθήκης με ώθησε να ξεκινήσω μια διαδρομή με την ομάδα που διαρκεί έως σήμερα.

Ως ηθοποιός της ομάδας, η προσωπική μου πρόκληση ήταν να τολμήσω να εκθέσω τον εαυτό μου ολόκληρο, στη σκηνή, χωρίς δίκτυ ασφαλείας. Να εμπιστευτώ εμένα, να εμπιστευτώ την ομάδα, να αφεθώ σε αυτό που συμβαίνει επί σκηνής, έχοντας την ίδια στιγμή μεγάλη ελευθερία και ταυτόχρονα επίγνωση της προσωπικής ευθύνης που αναλαμβάνει κανείς ότι αγγίζει τις ιστορίες του άλλου…

Οκτώ χρόνια αργότερα, σήμερα, ο έρωτάς μου για το playback και αυτήν την ομάδα, είναι ακόμα ζωντανός! Κάθε φορά που γίνομαι κοινωνός μιας ιστορίας, κάθε φορά που παίζω, κάθε φορά που ακούω μια ιστορία, βιώνω το δέος των κοινών υπαρξιακών μας αγωνιών, των επιθυμιών μας, της αδυναμίας που έχουμε, της εσωτερικής μας δύναμης. Επιλέγω να διαθέτω τον εαυτό μου, το σώμα μου, το μυαλό μου, την ψυχή μου, τη φωνή μου στην επαναφήγησης της σημαντικής ιστορίας που καθώς το κοινό μοιράζεται, αποκτά νέα δυναμική, τιμάται και γίνεται κομμάτι της συλλογικής μας ιστορίας. Μια κοινή αφήγηση. Ένα νήμα, που μας δένει, με τους άλλους και μας συνδέει τελικά και με τον ίδιο μας τον εαυτό.

Φραγκιαδάκη Χριστίνα – Ψυχολόγος BSc (Hons), Συστημική – Οικογενειακή Ψυχοθεραπεύτρια, Δραματοθεραπεύτρια, Ηθοποιός

%ce%b7-%ce%bf%ce%bc%ce%ac%ce%b4%ce%b1-%ce%b8%ce%b5%ce%ac%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%85-playback-%cf%88-%cf%80%ce%b1%ce%af%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%b7-%cf%83%ce%ba%ce%b7%ce%bd%ce%ae-%cf%84%ce%b94
Χριστίνα Φραγκιαδάκη

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερο μαρτύριο από το να κουβαλάς μέσα σου μια ιστορία που δεν έχει ειπωθεί.» Μάγια Αγγέλου

Είμαι μέλος της ομάδας “Playback Ψ” από την ίδρυσή της το 2004 από τον ψυχίατρο – δραματοθεραπευτή Λάμπρο Γιώτη, έως και σήμερα, ως ηθοποιός, συντονίστρια παράστασης και εκπαιδεύτρια σε αυτό το τόσο ιδιαίτερο θεατρικό είδος. Ταυτόχρονα είμαι ψυχολόγος, συστημική-οικογενειακή ψυχοθεραπεύτρια και δραματοθεραπεύτρια.

Όλες αυτές, είναι ιδιότητες που αλληλοσυμπληρώνουν και εμπλουτίζουν η μια την άλλη, αλλά και ιδιότητες που χρησιμοποιούν τη σύνδεση με τον άλλον και με τον ίδιο τον εαυτό. Όλοι κουβαλάμε μέσα μας ιστορίες από τη ζωή μας και είναι προνόμιο για εμένα να μου τις εμπιστεύονται, είτε ως ψυχολόγο – ψυχοθεραπεύτρια, είτε μέσα από το θέατρο Playback.

Οι άνθρωποι προσπαθούμε να δώσουμε νόημα στις ιστορίες μας και να τις ερμηνεύσουμε, γιατί μέσα από αυτές αντιλαμβανόμαστε τον εαυτό μας και τις εμπειρίες μας.

Το θέατρο Playback, λειτουργεί ως ένα μέσο επικοινωνίας ανάμεσα στο άτομο και την ομάδα – ή την κοινότητα, αλλά και ως ένα εργαλείο αναγνώρισης της ταυτότητας του ίδιου του εαυτού. Ανακαλύπτοντας εκ νέου την ιστορία και δίνοντας σε αυτή την ιστορία φωνή και ορατότητα, ο αφηγητής αποκτά μια νέα μορφή συνειδητότητας για την εμπειρία αυτή σε ατομικό αλλά και συλλογικό επίπεδο.

Το θέατρο Playback μπορεί να περιγραφεί και ως μια διαδικασία επανεγγραφής και επαναφήγησης της ιστορίας του αφηγητή. Μια ιστορία που δεν είναι ιδιαίτερα σαφής ή κατανοητή για τον αφηγητή, μπορεί μετά την αφήγηση και τη θέασή της σε μια παράσταση, να γίνει περισσότερο κατανοητή. Μπορεί ακόμη να επιτρέψει στον αφηγητή να φανταστεί ένα άλλο εναλλακτικό αποτέλεσμα ή να γίνει μάρτυρας μιας μεταμόρφωσης της ιστορίας αυτής από τους ηθοποιούς.

Δημιουργούνται έτσι νέες δυνατότητες, νέες εικόνες για τον εαυτό και νέες προοπτικές, καθώς επίσης δημιουργείται και η αίσθηση του “ανήκειν” σε μια κοινότητα που ακούει και που συνδέεται ουσιαστικά, μέσα από τις ιστορίες της.

Λάμπρος Γιώτης- Ψυχίατρος – Δραματοθεραπευτής (Ph.D.) και Σκηνοθέτης

Το θέατρο Playback είναι ένα θέατρο αυτοσχεδιασμού, όπου οι ηθοποιοί αναπαριστούν άμεσα στη σκηνή ιστορίες που μοιράζονται οι θεατές. Ο συντονιστής της βραδυάς συνομιλεί με το κοινό και σκηνοθετεί στη στιγμή τις ιστορίες που ακούει, προτείνοντας στους ηθοποιούς για κάθε ιστορία μια φόρμα αναπαράστασης, από αυτές που έχουν προετοιμάσει στις πρόβες. Μουσικός και φωτιστής αυτοσχεδιάζουν επίσης κι έτσι όλο το θέαμα έχει τη ζωντάνια του χειροποίητου. Κάποιες φορές αποκτά θεραπευτική αξία, κυρίως όταν το κοινό φτάνει να μοιραστεί βαθύτερες ή τραυματικές ιστορίες, άλλοτε αποκτά μια δυναμική απελευθερωτική με επίδραση στα κοινά, όπως σε περιπτώσεις που ακούγονται ιστορίες διαφορετικότητας και κοινωνικού στιγματισμού. Ως θεατρικό είδος γεννήθηκε στην Αμερική το 1975 από τον Jonathan Fox και τη Jo Salas και εξαπλώθηκε έκτοτε σε πολλές χώρες του κόσμου, όπου κάθε θεατρική ομάδα το προσαρμόζει σύμφωνα με τις δικές της πολιτισμικές ανάγκες.

Μετά από σχετικές σπουδές στην Αγγλία, ξεκίνησα από το 2000 να εργάζομαι στην Ελλάδα σ’ αυτό το πεδίο σε πειραματικό επίπεδο και το 2004 δημιούργησα για πρώτη φορά ένα πυρήνα καλλιτεχνών που ασχοληθήκαμε επαγγελματικά με το θέατρο Playback, αποτελώντας την ομάδα θεάτρου «Playback Ψ». Μετά από 16 χρόνια δουλειάς και παραστάσεων στο θέατρο, σε σχολεία, νοσοκομεία, δομές απεξάρτησης, κέντρα προσφύγων, συνέδρια και φεστιβάλ, ιδρύσαμε την ελληνική σχολή θεάτρου Playback (“Greek School for Playback Theatre”) που παρέχει εκπαίδευση σε όσους ενδιαφέρονται γι’ αυτό το είδος θεάτρου – ηθοποιούς, εκπαιδευτικούς, θεραπευτές, κοινωνικούς λειτουργούς ή όσους απλά έχουν το μεράκι. Μαζί με τον Δημήτρη Μπέγιογλου, από τους αρχικούς ηθοποιούς της ομάδας μας, αποτελούμε τους βασικούς εκπαιδευτές έχοντας ολοκληρώσει τους απαιτούμενους κύκλους σπουδών που παρέχει το κέντρο στη Νέα Υόρκη που εποπτεύει ανάλογες εκπαιδεύσεις ανά τον κόσμο (Centre for Playback Theatre). Έτσι η εκπαίδευση αυτή καλύπτει τις καθορισμένες προϋποθέσεις και αναγνωρίζεται διεθνώς.

Το θέατρο Playback εκτός από μέσο καλλιτεχνικής έκφρασης αποτελεί σημείο συνάντησης και ψυχικής επαφής για όσους συμμετέχουν σε αυτό, όπως περιγράφεται αναλυτικά στο πολυσυλλεκτικό βιβλίο που εκδόσαμε φέτος με τίτλο «Belonging in Playback Τheatre”, που προσφέρεται διαδικτυακά στα αγγλικά και σύντομα θα μεταφραστεί και στα ελληνικά.

Στο φετινό κύκλο παραστάσεων «Κατά τα άλλα, καλά» που παρουσιάζουμε στο χώρο μας, τον «Παλμό», από την Κυριακή 8/3 και κάθε Κυριακή στις 8μ.μ., θα έχουμε την ευκαιρία να γευτούμε για ακόμη μια σεζόν τη μέθεξη αυτής της θεατρικής αφορμής που λέγεται Playback. Μέσα από το θέατρο Playback οι άνθρωποι μπορούν να φτιάξουν σχέσεις, οικογένειες, γειτονιές, έναν κόσμο καλύτερο, πιο εκφραστικό, πιο αυθεντικό, με περισσότερη υγεία, συμφιλίωση και αποδοχή.

Βέρα Λάρδη- Ψυχοθεραπεύτρια – Ψυχοδραματίστρια, Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων, Θεατρολόγος, Ηθοποιός
%ce%b7-%ce%bf%ce%bc%ce%ac%ce%b4%ce%b1-%ce%b8%ce%b5%ce%ac%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%85-playback-%cf%88-%cf%80%ce%b1%ce%af%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%b7-%cf%83%ce%ba%ce%b7%ce%bd%ce%ae-%cf%84%ce%b96
Βέρα Λάρδη

Γνώρισα το θέατρο Playback το 2005. Λίγα χρόνια αφού αποφοίτησα από τη δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Τότε δεν γνώριζα ότι θα με οδηγήσει να γίνω και ψυχοθεραπεύτρια.

Το θέατρο playback είναι ένας συναρπαστικός τρόπος να μιλήσεις για την ανθρώπινη εμπειρία.

Η προσωπική αφήγηση του θεατή όσο κωμική ή δραματική κι αν είναι, εκφράζει και ένα κομμάτι της συλλογικής μας ιστορίας. Συνδέει όλους και όλες προβάλλοντας τις ομοιότητες και τις διαφορές μας. Ο χρόνος καταλύεται, το παρελθόν και το μέλλον συμβαίνουν στο παρόν, μπροστά στα μάτια του κοινού. Η πλατεία του θεάτρου και η σκηνή ενώνονται.

Το θέατρο playback είναι απρόβλεπτο, ποτέ δεν ξέρεις ποιες ιστορίες του κοινού θα πάρουν μορφή στη σκηνή, ούτε με ποιόν τρόπο. Χρειάζεται να βρίσκεσαι σε διαρκή εγρήγορση. Για να παίξεις ή να συντονίσεις μια παράσταση playback, δεν αρκεί η καλή θέληση ή το μεράκι. Χρειάζεται διαρκής εξάσκηση στον ατομικό και ομαδικό αυτοσχεδιασμό, στη χρήση συμβολικών αντικειμένων και ήχων. Χρειάζεται επαφή με στοιχεία της συλλογικής μας μνήμης όπως είναι οι μύθοι, η ποίηση, το τραγούδι και η τελετουργία. Απαιτείται, πολύχρονη ψυχοεκπαίδευση στη δυναμική ομάδας, την ενεργητική ακρόαση και ασφαλώς πολιτική ενημερότητα. Όταν καλείσαι να αναπαραστήσεις μιαν αφήγηση χρειάζεται να μπορείς να καταλάβεις το κοινωνικό, πολιτικό και ιστορικό πλαίσιο μέσα στο οποίο αυτή συνέβη.

Ως συντονιστές, ηθοποιοί, μουσικοί, φωτιστές φέρουμε την ευθύνη να φωτίσουμε τις ιστορίες μένοντας πιστοί στο συναίσθημα των αφηγητών, αλλά ταυτόχρονα να πάρουμε την απόσταση που χρειάζεται ώστε να προβάλλουμε τη μεγαλύτερη εικόνα. Αυτή η εικόνα συχνά λειτουργεί λυτρωτικά. Μέσα από την εκδραμάτιση ο θεατής βλέπει το είδωλό του σε έναν μαγικό καθρέφτη. Μόνο που σε αυτή την εικόνα δεν είναι μόνος στον κόσμο. Ίσως η τέχνη να μην μπορεί από μόνη της να αλλάξει μονομιάς τον κόσμο αλλά σίγουρα μπορεί να αλλάξει τον άνθρωπο.

Συντελεστές: 

Σκηνοθεσία: Λάμπρος Γιώτης

Συντονίζουν εναλλάξ: Λάμπρος Γιώτης, Χρήστος Θεοχαρόπουλος, Βέρα Λάρδη, Δημήτρης Μπέγιογλου, Χριστίνα Φραγκιαδάκη

Μουσική: Αλέξανδρος Μισιρλιάδης

Φωτισμοί: Νίκος Θεοχαρόπουλος, Κωστής Μπασούλης

Παίζουν εναλλάξ: Ειρήνη Αρβανίτη, Χρήστος Θεοχαρόπουλος, Μαργαρίτα Καστρινού, Άννα Κρίνου, Βέρα Λάρδη, Μαρία Μαραγκοπούλου, Δημήτρης Μπέγιογλου, Ονούφριος Ντοβλέτης, Γρηγόρης Σερμπής, Χριστίνα Φραγκιαδάκη, Άρτεμις Χατζηαργυρίου, Κατερίνα Webster

Κίνηση: Τέτη Νικολοπούλου

Εικαστική επιμέλεια: Μάγδα Horhocea

Φωτογράφιση: Θεόφιλος Κουτρουμάνης

Γραφιστικά: Άννα Κρίνου

Βοηθός παραγωγής: Αλεξία Πολυμενοπούλου

Συμπαραγωγή

Εταιρεία Εφαρμοσμένου Θεάτρου «Playback Ψ»

Εταιρεία Δραματικής Έκφρασης και Θεραπείας «Παλμός»

Πληροφορίες

Πρεμιέρα: Κυριακή 8 Μαρτίου και για 8 Κυριακές

Ώρα έναρξης: 20.00

Παλμός: Κλεισθένους 3, Πλατεία Κοτζιά

Κράτηση θέσεων απαραίτητη: 6973959552

Τιμή εισιτηρίου: 12 ευρώ, 8 ευρώ (εκπτωτικό)

www.palmos.info | f: Playback Ψ

Σχετικά Άρθρα
Η περφόρμερ Νικόλ Δημητρακοπούλου μιλά στο Infowoman.gr για την έμφυλη βία και στέλνει ένα δυνατό μήνυμα!
Η περφόρμερ Νικόλ Δημητρακοπούλου μιλά στο Infowoman.gr για την έμφυλη βία και στέλνει ένα δυνατό μήνυμα!
Ο Κώστας Γάκης στο Infowoman.gr: "Οι επίσημες βραβεύσεις στη ζωή μου ήρθαν σε σημεία κομβικά σαν μια παραίνεση να συνεχίσω"
Ο Κώστας Γάκης στο Infowoman.gr: “Οι επίσημες βραβεύσεις στη ζωή μου ήρθαν σε σημεία κομβικά”
H χορογράφος Χλόη Αλιγιάννη στο Infowoman.gr: "Το πώς ζούμε επηρεάζει τον τρόπο που κινούμαστε και σκεφτόμαστε"
H χορογράφος Χλόη Αλιγιάννη στο Infowoman.gr: “Το πώς ζούμε επηρεάζει τον τρόπο που κινούμαστε και σκεφτόμαστε”
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: Ο καθηγητής Ιατρικής Βασίλης Βερδούκας στην εκπομπή «Πρόσκληση σε γεύμα»
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: Ο καθηγητής Ιατρικής Βασίλης Βερδούκας στην εκπομπή «Πρόσκληση σε γεύμα»
Η Ντίνα Κούκου εξηγεί στο Infowoman.gr γιατί το διαδίκτυο... "Δεν είναι παιχνίδι"
Η Ντίνα Κούκου εξηγεί στο Infowoman.gr γιατί το διαδίκτυο… “Δεν είναι παιχνίδι”
Η Κατερίνα Σταθοπούλου και η Δέσποινα Αποστολίδου μιλούν στο Infowoman.gr για το τραγικά επίκαιρο «Lebensraum» και μας "μετακινούν" από τη βολή μας
Η Κατερίνα Σταθοπούλου και η Δέσποινα Αποστολίδου μιλούν στο Infowoman.gr για το τραγικά επίκαιρο «Lebensraum» και μας “μετακινούν” από τη βολή μας

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του