H Όμικρον με την αυξημένη μεταδοτικότητα και τα πολλαπλά τεστ μάς παιδεύει, αλλά εμείς βρήκαμε τη λύση

h-όμικρον-με-την-αυξημένη-μεταδοτικότη

Οι μολύνσεις λόγω Όμικρον έχουν φτάσει σε νούμερα ρεκόρ, τα rapid ή pcr test που καλούμαστε να κάνουμε είτε εμείς για να είμαστε συνεπείς και υπεύθυνες απέναντι σε οικογένεια και συναδέλφους είτε τα παιδιά που πρέπει να πάνε στο σχολείο τους, είναι πολλά μέσα στη βδομάδα πλέον και το κόστος ανεβαίνει… και όλο ανεβαίνει.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Είναι και οι ουρές. Τεράστια δοκιμασία κι αυτή. Να πρέπει να περιμένεις ώρες στην ουρά μέχρι να μπεις μέσα στο διαγνωστικό κέντρο, ενώ δίπλα σου μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι που ήδη νοσούν και άθελά τους μεταδίδουν τον ιό… Τι να κάνουν όμως κι αυτοί;

Είναι λογικό καθένας από εμάς να θέλει να νιώθει ασφαλής κάνοντας με επιμέλεια και σιγουριά για το αποτέλεσμα, όλα τα τεστ που χρειάζονται. Οι δυσκολίες όμως πολλές. Διότι, για φανταστείτε πόσο πιο εύκολα θα ήταν όλα αν μπορούσαμε να πάμε νωρίς το πρωί πριν την εργασία μας, αργά το απόγευμα όταν έχουμε τελειώσει τις υποχρεώσεις μας ή μια Κυριακή, με την ησυχία μας, να κάνουμε το τεστ και να νιώσουμε ήρεμοι, χωρίς φόβο και ανασφάλεια μη μας τύχει κάνα απροόπτο εκεί που περιμένουμε.

Η λύση που μας ταιριάζει

Επειδή λοιπόν τα rapid και τα pcr test έχουν μπει στη ζωή μας για τα καλά, εμείς ψάξαμε και βρήκαμε πού θα απευθυνθούμε ώστε έγκαιρα και έγκυρα και στις ώρες που μας βολεύουν να κάνουμε τον έλεγχό μας.

Μέσα από την αναζήτησή μας, τις πιο ικανοποιητικές λύσεις μάς πρόσφερε ο όμιλος Affidea, ο οποίος από την πρώτη στιγμή συμμετείχε ουσιαστικά, με τα δικά του μέσα, στη μάχη κατά του κορωνοϊού. Και όταν λέμε ότι βρήκαμε την πιο ικανοποιητική λύση, εννούμε σε ό,τι αφορά ώρες, μέρες, τιμές, οργάνωση και ασφάλεια.

Πιο συγκεκριμένα, σε όποιο κέντρο κι αν επιλέξετε από τη μεγάλη αλυσίδα που υπάρχει σε όλη την Αττική αλλά και στην περιφέρεια, αυτό που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι δεν θα περιμένετε σε καμία ουρά. Θα κλείσετε απλά (τηλεφωνικά ή online) ραντεβού, στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους των μονάδων της Affidea, κάποια από τις οποίες βρίσκεται σίγουρα κοντά σας. Τα δε αποτελέσματα είναι διαθέσιμα σε 15-25 λεπτά! Το δε καλύτερο; Για να πραγματοποιήσετε Rapid test δεν χρειάζεται να χάσετε χρόνο από την δουλειά σας, καθώς τα Κέντρα της Affidea είναι ανοιχτά και τις Κυριακές από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι!

h-%cf%8c%ce%bc%ce%b9%ce%ba%cf%81%ce%bf%ce%bd-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b1%cf%85%ce%be%ce%b7%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%b7-%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b4%ce%bf%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c%cf%84%ce%b70

Και οικογενειακά πακέτα

Στην Affidea υπάρχει και άλλο πλεονέκτημα. Μια οικογένεια μπορεί να κάνει τεστ ανίχνευσης αντιγόνου του SARS-CoV-2 με Rapid test με 25 ευρώ για τα 3 άτομα και με 30 ευρώ για τα 4 άτομα. Φοβερή και άκρως συμφέρουσα πρόταση!

Επιπλέον, η μέθοδος ταχείας ανίχνευσης στην Affidea διενεργείται με πιστοποιημένα αντιδραστήρια, με ειδικότητα και ευαισθησία μεθόδου που προσεγγίζει το 100%. Η εξέταση πραγματοποιείται με λήψη ρινοφαρυγγικού επιχρίσματος υπό συνθήκες πλήρους ασφάλειας.

Δείτε το ακριβές ωράριο των Κέντρων Affidea εδώ.

Επιλέξτε το Κέντρο που σας βολεύει εδώ.

Και κλείστε πανεύκολα, online το ραντεβού σας εδώ.

Σχετικά Άρθρα
Σημαντική έξαρση του κορονοϊού - Αναβάλλεται η άρση των μέτρων - Τι θα γίνει το Πάσχα
Σημαντική έξαρση του κορονοϊού – Αναβάλλεται η άρση των μέτρων – Τι θα γίνει το Πάσχα
36χρονος με πλήρη μυϊκή παράλυση άρχισε να επικοινωνεί με την εμφύτευση συσκευής στον εγκέφαλο
36χρονος με πλήρη μυϊκή παράλυση άρχισε να επικοινωνεί με την εμφύτευση συσκευής στον εγκέφαλο
Πώς επηρεάζει η αλλαγή ώρας την υγείας μας; Τι μπορούμε να κάνουμε
Πώς επηρεάζει η αλλαγή ώρας την υγείας μας; Τι μπορούμε να κάνουμε
Τι είναι το Κληρονομικό Αγγειοοίδημα και γιατί συχνά συγχέεται με τις αλλεργίες;
Τι είναι το Κληρονομικό Αγγειοοίδημα και γιατί συχνά συγχέεται με τις αλλεργίες;
7 απίθανα πράγματα που συμβαίνουν στο σώμα σου ενώ κοιμάσαι - Πώς θα βελτιώσεις την ποιότητα του ύπνου σου
7 απίθανα πράγματα που συμβαίνουν στο σώμα σου ενώ κοιμάσαι – Πώς θα βελτιώσεις την ποιότητα του ύπνου σου
Ξεκινούν από σήμερα, Παρασκευή 25 Μαρτίου, οι αιτήσεις για το νέο αντιικό φάρμακο που ήρθε στη χώρα
Ξεκινούν από σήμερα, Παρασκευή 25 Μαρτίου, οι αιτήσεις για το νέο αντιικό φάρμακο που ήρθε στη χώρα

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του