Αρχική > Featured > «Γίνε αυτή που θες!» με τα φυσικά συμπληρώματα διατροφής της Power Health
γίνε-αυτή-που-θες-με-τα-φυσικά-συμπλη

«Γίνε αυτή που θες!» με τα φυσικά συμπληρώματα διατροφής της Power Health

Η καμπάνια της Power Health για το αδυνάτισμα με κύριο μήνυμα «Γίνε αυτή που θες!» προτρέπει όλες τις γυναίκες να αποδεχτούν το σώμα τους, τις ενθαρρύνει να το αγαπήσουν και να βελτιώσουν τις όποιες ατέλειές τους. Να αντισταθούν στην τάση που επιβάλλουν η βιομηχανία της μόδας και της showbiz, προωθώντας μη ρεαλιστικά πρότυπα ομορφιάς μέσα από γυναίκες με τέλειες αναλογίες.

Η Power Health διοργάνωσε το Summer Detox Project, μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση για τις διατροφικές συνήθειες ενόψει καλοκαιριού, την ήπια άσκηση και τον πολύ σημαντικό ρόλο των φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής.

Καλεσμένοι της εκδήλωσης ήταν διαιτολόγοι στους οποίους -ειδικά την περίοδο πριν από το καλοκαίρι- απευθύνονται γυναίκες και άνδρες για την απώλεια βάρους και συνέστησαν υγιεινή, ισορροπημένη διατροφή και περισσότερη άσκηση. Ωστόσο, δεν παρέλειψαν να αναφερθούν και στα συμπληρώματα διατροφής και υγείας που θεωρούν απαραίτητα και προτείνουν στο κοινό που ζητάει τη συμβουλευτική τους υποστήριξη. Φυσικά, βασικός παράγοντας για τη σωστή επιλογή είναι το προφίλ του κάθε ατόμου και οι ανάγκες του σε μικροθρεπτικά συστατικά.

Επίσης, αναφέρθηκαν στις θυσίες και τις υπερβολές που κάνουν κυρίως οι γυναίκες για να αποκτήσουν ένα λεπτό, γραμμωμένο σώμα, ακολουθώντας εξαντλητικές δίαιτες που καταστρέφουν το μεταβολισμό τους και επηρεάζουν αρνητικά τη διάθεσή τους. Το αποτέλεσμα αυτής της υπερβολικής προσπάθειας, που συχνά φτάνει σε διατροφικές ακρότητες, είναι η εξάντληση του οργανισμού και η στέρηση που με μαθητική ακρίβεια θα οδηγήσουν σε υπερφαγία και επαναπρόσληψη των κιλών που έχουν χάσει.

Η Power Health διαθέτει μεγάλη γκάμα συμπληρωμάτων διατροφής, υγείας, φροντίδας και ομορφιάς προσφέροντας εξειδικευμένες προτάσεις στην απώλεια και τον έλεγχο του βάρους, που φέρνουν όλες τις γυναίκες πιο κοντά στον προσωπικό τους στόχο για ένα όμορφο και υγιές σώμα. Γιατί δεν υπάρχει πιο όμορφη εικόνα από μία γυναίκα με αυτοπεποίθηση, που νιώθει καλά με τον εαυτό της και την εμφάνισή της.

Σχετικά Άρθρα

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του