Αρχική > Featured > Για την Power Health η όμορφη εμφάνιση είναι συνολική δουλειά
για-την-power-health-η-όμορφη-εμφάνιση-είναι-συνο

Για την Power Health η όμορφη εμφάνιση είναι συνολική δουλειά

Με αφετηρία τις αρχές της ολιστικής ιατρικής, που υποστηρίζει πως η όμορφη εμφάνιση σχετίζεται με το σύνολο της οντότητάς μας, δηλαδή το σώμα, την ψυχή και το μυαλό, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στα κεντρικά γραφεία της Power Health, το Holistic Summer Beauty Event, με καλεσμένες αγαπημένες beauty editors.

Σε μία ζεστή και ευχάριστη ατμόσφαιρα, γεμάτη από χαμόγελα παρουσιάστηκαν οι συνεργιστικές φόρμουλες και τα συμπληρώματα διατροφής που αφορούν την ομορφιά και την ολιστική φροντίδα και ενδείκνυται για τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες.

Η περιποίηση της επιδερμίδας του προσώπου μας είναι ιδιαίτερα σημαντική την περίοδο αυτή, καθώς το δέρμα μας ταλαιπωρείται ιδιαίτερα από τον ήλιο, την υγρασία και τις υψηλές θερμοκρασίες. Για τις παραπάνω ανάγκες υπάρχουν ειδικευμένες φόρμουλες διατροφικών καλλυντικών, όπως και βιταμίνες που εξειδικεύονται στην προστασία των κυττάρων του δέρματος από τις υπεριώδεις ακτίνες του ηλίου.

Επίσης, η περίοδος αυτή είναι ιδανική για αποτοξίνωση και πιο προσεγμένη διατροφή. Γυναίκες και άντρες επιθυμούν την περίοδο αυτή να φροντίσουν περισσότερο το σώμα τους πριν βγουν στην παραλία, με συστατικά που στοχεύουν στην καύση του λίπους, γνωστά ως λιποδιαλύτες. Κάθε ένα από αυτά εξειδικεύεται καλύπτοντας συγκεκριμένες ανάγκες. Εάν είστε γυναίκα, η Power Health προτείνει το εκχύλισμα εσπεριδοειδών, εάν είστε άνδρας, την καψαϊκίνη, ενώ οι αθλούμενοι θα ωφεληθείτε περισσότερο από το ωμέγα 6 καλό λιπαρό CLA.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν και τα HEALTHY & TASTY τα απολαυστικά γεύματα και σνακ υψηλής διατροφικής αξίας, μειωμένων λιπαρών και θερμίδων. Τα εναλλακτικά προϊόντα για τη διατροφή, την υγεία και την καλύτερη ποιότητα ζωής μας.

Τέλος, επειδή η εξωτερική ισορροπία χρειάζεται και τη συναισθηματική ισορροπία, οι καλεσμένες ενημερώθηκαν για την ανθοθεραπεία και τα ανθοϊάματα του Dr Bach. Μία ενεργειακή, εναλλακτική θεραπευτική μέθοδος, η οποία χρησιμοποιεί τα ανθοϊάματα (flower essences), προκειμένου να βοηθήσει στην ανακούφιση και στην αντιμετώπιση των αρνητικών συναισθημάτων.

Σχετικά Άρθρα

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του