Αρχαίο θεραπευτικό μασάζ: Μια θαυμάσια, ολιστική, θεραπευτική τεχνική, ευεργετική για σώμα και νου

Η αλήθεια είναι, ότι ζούμε σε μία εποχή με έντονο στρες, πολύ γρήγορους ρυθμούς ζωής, με μία καθημερινότητα γεμάτη υποχρεώσεις. Πολλές φορές, μάλιστα, «ξεχνάμε» να αφιερώσουμε λίγο χρόνο στον εαυτό μας με συνέπεια αυτή η καθημερινότητα να μας «καταπίνει» και να μας δημιουργεί διάφορα προβλήματα τόσο σωματικά, ψυχικά, ενεργειακά.

Από την άλλη, μπορεί να θέλουμε να αφιερώσουμε χρόνο στον εαυτό μας, ωστόσο, δεν έχουμε βρει κάτι που να μας ταιριάζει ή να είναι τόσο αποτελεσματικό όσο θα θέλαμε.

Αν δεν έχετε ακούσει για το Αρχαίο θεραπευτικό μασάζ Nuad Pen Boran, τότε διαβάζετε το σωστό άρθρο. Πρόκειται για μία θαυμάσια, ολιστική, θεραπευτική τεχνική, ευεργετική για σώμα και νου, που ξεκίνησε από τον Dr. Jivaka, γιατρό του Βούδα 2600 χρόνια πριν.

Αρχαίο θεραπευτικό μασάζ: Μια θαυμάσια, ολιστική, θεραπευτική τεχνική, ευεργετική για σώμα και νου

Το αρχαίο θεραπευτικό μασάζ το εφάρμοζαν σε όσους πιστούς έρχονταν τότε να δούνε τον Βούδα και είχαν σωματικά και κινητικά προβλήματα. Τα αποτελέσματα του ήταν και είναι ιαματικά.

Τι ακριβώς συμβαίνει, όταν εφαρμόζουμε αυτήν την πρακτική; Οπως εξηγεί η θεραπεύτρια, Φαίδρα Κορμανού, ασκώντας πιέσεις σε βελονιστικά σημεία, με κινήσεις Hatha yoga και Tai chi, επιτρέπεται στην ενέργειά μας να ρέει και ουσιαστικά να αυτοθεραπευόμαστε.

Οι πιέσεις εν τω βάθει μάς επιτρέπουν να εργαστούμε σε πολλά επίπεδα, στο σωματικό, το ψυχικό, το λεμφικό, ενεργοποιείται η περιτονία (ή fascia, ο συνδετικός υποδερμικός ιστός που περιβάλλει τους μύες και τα εσωτερικά μας όργανα), ευθυγραμμίζονται τα chakras και ισορροπεί η ενέργεια μας.

%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%b1%ce%af%ce%bf-%ce%b8%ce%b5%cf%81%ce%b1%cf%80%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%ce%bc%ce%b1%cf%83%ce%ac%ce%b6-%ce%bc%ce%b9%ce%b1-%ce%b8%ce%b1%cf%85%ce%bc%ce%ac%cf%83%ce%b90

Η θεραπεία αυτή είναι ιδανική για όσους έχουν πόνους στο μυοσκελετικό τους σύστημα: Στη μέση, την πλάτη, το ισχίο, τον αυχένα, τον ώμο (παγωμένος ώμος), στο πεπτικό σύστημα, γυναικολογικά θέματα, πονοκεφάλους και ημικρανίες.

%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%b1%ce%af%ce%bf-%ce%b8%ce%b5%cf%81%ce%b1%cf%80%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%ce%bc%ce%b1%cf%83%ce%ac%ce%b6-%ce%bc%ce%b9%ce%b1-%ce%b8%ce%b1%cf%85%ce%bc%ce%ac%cf%83%ce%b92

Παράλληλα, βοηθά και όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα ύπνου, αισθάνονται έλλειψη ενέργειας ή έντονο στρες και εξάντληση.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται; 

Η Φαίδρα Κορμανού εξομολογείται, ότι βλέπει το μασάζ σαν τη γλυπτική και επισημαίνει, πως κάθε ενέργεια, κίνηση ή πίεση, κάνει στο σώμα μας έναν κύκλο 24 ωρών.

Συνεπώς, για θεραπευτικούς σκοπούς συστήνονται τρεις συνεχόμενες συνεδρίες αρχαίου θεραπευτικού μασάζ: Η πρώτη μέρα σηματοδοτεί την Αναγνώριση, η δεύτερη ημέρα τη Συνειδητοποίηση και η τρίτη ημέρα την Απελευθέρωση.

%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%b1%ce%af%ce%bf-%ce%b8%ce%b5%cf%81%ce%b1%cf%80%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%ce%bc%ce%b1%cf%83%ce%ac%ce%b6-%ce%bc%ce%b9%ce%b1-%ce%b8%ce%b1%cf%85%ce%bc%ce%ac%cf%83%ce%b94

Η θαυμάσια αυτή τεχνική γίνεται με βαμβακερά ή λινά ρούχα σε ένα στρώμα στο πάτωμα. Τόσο ο θεραπευτής, όσο και ο θεραπευόμενος συνδέονται σε έναν μοναδικό διαλογιστικό χορό, που μόνο του αποτέλεσμα είναι η θεραπεία και η αυτοθεραπεία.

Μετά τις συνεδρίες, σε περίπτωση που το επιθυμεί και ο θεραπευόμενος μπορούν να εφαρμοστούν ειδικές ασκήσεις, ευεργετικές για τα σημεία όπου βρίσκεται ο πόνος στο σώμα ή να δοθεί ένα θαυμάσιο πρόγραμμα αποτοξίνωσης και ενεργειακής ισορροπίας.

Ποια είναι η Φαίδρα Κορμανού

%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%b1%ce%af%ce%bf-%ce%b8%ce%b5%cf%81%ce%b1%cf%80%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%ce%bc%ce%b1%cf%83%ce%ac%ce%b6-%ce%bc%ce%b9%ce%b1-%ce%b8%ce%b1%cf%85%ce%bc%ce%ac%cf%83%ce%b96

Η Φαίδρα Κορμανού μετά τις σπουδές της στην Αρχιτεκτονική, δέχθηκε ένα μοναδικό, κάλεσμα καθώς αυτό που πάντοτε επιθυμούσε ήταν να βοηθά τους ανθρώπους και να τους οδηγεί στον δρόμο προς τη θεραπεία και την αυτοβελτίωση.

Σπούδασε αρχαία Θεραπεία στο The Healing Hands Centre για 3 χρόνια. Λατρεύει να κάνει βαθιά βουτιά στα προβλήματα των άλλων. Έχει όλα τα μέσα τις γνώσεις και το ταλέντο στην θεραπεία, για να βοηθήσει τον θεραπευόμενο, να βελτιώσει την υγεία του και την ποιότητα της ζωής του!

  • Αρχαίο Tai Θεραπευτικό Μασάζ
  • Ηχοθεραπεία με Tibetan Singing Bowls
  • Αρχαίες Διατάσεις – αρχαία γιόγκα
  • Dancing With The Wind (Tai Chi)
  • Πρόγραμμα Detox & Διαλογισμού

Ακολουθεί σπουδές Φυσιοθεραπείας και εργάζεται με ανθρώπους που θέλουν να βελτιώσουν την σωματική και ψυχική τους υγεία.

Τα προγράμματά της παρακολουθούν άνθρωποι που θέλουν να ενισχύσουν την ευεξία τους ή θέλουν να διαχειριστούν τον πόνο στο φυσικό τους σώμα, στο μυοσκελετικό σύστημα (πιάσιμο στην μέση, παγωμένος ώμος, πιάσιμο στον αυχένα, κ.λ.π.)

www.phaedrita53.wixsite.com/website

FB : Προσωπική Αναδόμηση – Αρχαία θεραπεία/Phaedra Kormanou (Faidra Kormanou)

Trained by @The Healing Hands Center

www.thehealinghandscenter.com

Τηλέφωνο επικοινωνίας +306948597774

Κλείστε το ραντβού σας για να δώσετε το ιατρικό ιστορικό σας

*Ιδιαίτερα σοβαρές περιπτώσεις κινητικών προβλημάτων, κρίσεων πανικού, κατάθλιψης κ.α. αναλαμβάνει σε συνεργασία με τον δάσκαλο της Rahul Bharti και την ομάδα του The Healing Hands Center.

Σχετικά Άρθρα
Οι καλύτερες πόλεις του κόσμου για έναν δραστήριο τρόπο ζωής - Η θέση της Αθήνας
Οι καλύτερες πόλεις του κόσμου για έναν δραστήριο τρόπο ζωής – Η θέση της Αθήνας
%ce%bd%ce%ad%ce%bf%cf%82-%ce%b5%ce%be%ce%bf%cf%80%ce%bb%ce%b9%cf%83%ce%bc%cf%8c%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%8a%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%b1-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%ba%ce%ac%ce%bd%ce%bf0
Νέος εξοπλισμός και προϊοντα που κάνουν την πεζοπορία με ζεστές καιρικές συνθήκες παιχνιδάκι
Walking diet: Πώς να συνδυάσετε την ήπια κίνηση με την υγιεινή διατροφή
Walking diet: Πώς να συνδυάσετε την ήπια κίνηση με την υγιεινή διατροφή
Μυϊκή αποκατάσταση μετά την προπόνηση: Πώς να βοηθήσετε τους μύες σας να αναρρώσουν
Μυϊκή αποκατάσταση μετά την προπόνηση: Πώς να βοηθήσετε τους μύες σας να αναρρώσουν
Αυτό το φυσικό συστατικό είναι πιο αποτελεσματικό από ένα συμπλήρωμα διατροφής
Αυτό το φυσικό συστατικό είναι πιο αποτελεσματικό από ένα συμπλήρωμα διατροφής
"Let’s Move for a Better World" με τον Σάκη Ρουβά για πολύ καλό σκοπό
“Let’s Move for a Better World” με τον Σάκη Ρουβά για πολύ καλό σκοπό

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του