Τον οδικό χάρτη των μέτρων για τις γιορτές ανακοίνωσε στο υπουργικό συμβούλιο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τον οδικό χάρτη των μέτρων για τις γιορτές.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός είπε στο υπουργικό συμβούλιο πως δεν θα γίνουν rapid test από όλους, εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους, αλλά θα δοθεί ισχυρή σύσταση για selt test για όσους βγουν να διασκεδάσουν παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς
Ο κ.Μητσοτάκης μάλιστα πρόσθεσε ότι θα ξανανοίξει η πλατφόρμα και θα δοθούν δωρεάν για όλους 2 self test στις γιορτές.
Αναφορικά με την απόφαση να μην γίνουν rapid test από όλους ο πρωθυπουργός είπε πως θα ήταν αδικία για τους εμβολιασμένους, ενώ θα υπήρχε πρόβλημα και με τη διαθεσιμότητα από τα φαρμακεία.
Νωρίτερα, είχε ανακοινωθεί ότι για την είσοδο σε κλειστούς χώρους για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς θα ήταν υποχρεωτικό rapid test υπό τον φόβο της μετάλλαξης Όμικρον.
Διαβάστε επίσης:
«Φαρμάκι» ο καφές από την 1η Ιανουαρίου – Αυξάνεται η τιμή και στο delivery
Δες γιατί δεν θα πρέπει να περιμένεις το νέο έτος για να ξεκινήσεις μια υγιεινή διατροφή
Συγκινεί η Ντόρα Μπακογιάννη: Η λέξη καρκίνος δεν πρέπει να είναι ταμπού
Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του
Google News