Αν δεν συμπαθείς το σιδέρωμα, αυτή είναι η οικιακή συσκευή που θα σε σώσει

αν-δεν-συμπαθείς-το-σιδέρωμα-αυτή-είνα

Από όλες τις δουλειές του σπιτιού, εκείνη που οι περισσότερες γυναίκες έχουν ανακηρύξει ως την πιο βαρετή κι επίπονη είναι το σιδέρωμα. Και μπορούμε να μιλήσουμε με επιχειρήματα γι’ αυτό. Πόσες από εσάς έχετε πόνους στα πόδια από την ορθοστασία που απαιτεί το σχεδόν καθημερινό σιδέρωμα -ειδικά αν έχετε μικρά παιδιά- ή στα χέρια από την έντονη πίεση που ασκείτε στο σίδερο; Για να μην αναφέρουμε πόσο πιο δύσκολη γίνεται όλη η διαδικασία με τη ζέστη του καλοκαιριού.

Μήπως σιγά-σιγά αρχίζεις να ταυτίζεσαι μαζί μας; Σίγουρα έχεις βρεθεί στη θέση μας και σε καταλαβαίνουμε απόλυτα! Πώς θα σου φαινόταν αν υπήρχε τρόπος να κάνουμε πιο γρήγορη και εύκολη αυτή την τόσο απαιτητική δουλειά του σπιτιού;

Σύμμαχός μας σε αυτό είναι η Candy με τη νέα σειρά Πλυντηρίων και Πλυντήριο-Στεγνωτηρίων ρούχων Candy Grand’O Vita με λειτουργία ατμού που καθαρίζει σε βάθος τα ρούχα, ενώ μειώνει το ζάρωμα έως και 80% για ταχύτερο και πιο εύκολο σιδέρωμα. Με τη νέα λειτουργία, ο ατμός απελευθερώνεται στα ρούχα κατά την τελευταία φάση της πλύσης, μετά το στύψιμο και διαρκεί περίπου 30 λεπτά. Οι ίνες των υφασμάτων διαστέλλονται, επιτυγχάνοντας βαθύτερο καθαρισμό, ενώ ταυτόχρονα εξαλείφονται οι ζάρες. Η λειτουργία ατμού είναι διαθέσιμη και ως ξεχωριστό πρόγραμμα στα νέα Πλυντήριο-Στεγνωτήρια Candy, προσφέροντας τη δυνατότητα να φρεσκάρονται τα ρούχα χωρίς να πλυθούν σε μόλις 30 λεπτά.

%ce%b1%ce%bd-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%cf%83%cf%85%ce%bc%cf%80%ce%b1%ce%b8%ce%b5%ce%af%cf%82-%cf%84%ce%bf-%cf%83%ce%b9%ce%b4%ce%ad%cf%81%cf%89%ce%bc%ce%b1-%ce%b1%cf%85%cf%84%ce%ae-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b10
Γρήγορο και εύκολο σιδέρωμα με τη λειτουργία ατμού της νέας σειράς πλυντηρίων Candy Grand’O Vita

Και δεν είναι μόνο αυτό αλλά η Candy συνεχίζει να μας εκπλήσσει ευχάριστα, αφού παράλληλα με τη λειτουργία ατμού και ανάλογα το μοντέλο, η νέα σειρά Grand’O Vita διαθέτει ποικιλία μοναδικών καινοτομιών για έξυπνη λειτουργικότητα, αποτελεσματικό καθαρισμό και οικονομία νερού και ρεύματος.

Τεχνολογία ψεκασμού νερού Μix Power System Plus, η οποία ψεκάζει ενεργό μίγμα νερού και απορρυπαντικού πάνω στα ρούχα, επιταχύνοντας τη διείσδυση και τη δράση κατά 40%. Τα ρούχα πλένονται τέλεια ακόμη και με κρύο νερό (οικονομία), ενώ προσφέρεται γρήγορο πρόγραμμα πλύσης 59 λεπτών, με πιστοποίηση Α.

Υπερυψωμένη, μεγάλη πόρτα 35 εκατοστών, για άνετη φόρτωση και εκφόρτωση των ρούχων.

Τεχνολογία κινητήρα Inverter, για μέγιστη απόδοση έως Α+++-30% και χαμηλότερο θόρυβο κατά τη λειτουργία της συσκευής.

Συνδεσιμότητα Smart Touch μέσω NFC ή/και WiFi, ένας προσωπικός βοηθός για τη μπουγάδα και τη συσκευή, στον οποίο μπορείτε να πείτε τι αντικείμενα ή υφάσματα πλένετε, τι χρώμα και πόσο λερωμένα είναι και αυτός σας προτείνει το καταλληλότερο πρόγραμμα. Ταυτόχρονα, η σύνδεση με το smartphone δίνει πρόσβαση σε πάνω από 40 επιπλέον εξειδικευμένα προγράμματα για ειδικά αντικείμενα (π.χ. σακίδια, παπούτσια κ.ά.), ή λεκέδες (π.χ. κρασί, σοκολάτα κ.ά.). Τα προγράμματα αυτά μπορούν να αποθηκευτούν στη συσκευή και να χρησιμοποιούνται όποτε κρίνεται απαραίτητο.

Δείτε το βίντεο:

Η νέα σειρά Πλυντηρίων και Πλυντήριο-Στεγνωτηρίων ρούχων Candy Grand’ O Vita με λειτουργία ατμού, είναι διαθέσιμη στα καταστήματα ηλεκτρικών ειδών και απαρτίζεται από μοντέλα χωρητικότητας 8 έως 11 κιλών. Οι ενδεικτικές τιμές διάθεσης των πλυντηρίων ξεκινούν από €449, ενώ των πλυντήριο-στεγνωτηρίων από €569.

Σχετικά Άρθρα
Παιδικά Καθίσματα Αυτοκινήτου: Ένας Πλήρης Οδηγός με Βάση την Ηλικία Του Παιδιού
Παιδικά Καθίσματα Αυτοκινήτου: Ένας Πλήρης Οδηγός με Βάση την Ηλικία Του Παιδιού
H σαγηνευτική επιστροφή της Peugeot Motorcycles θα απογειώσει τις ανοιξιάτικες εξορμήσεις μας
H σαγηνευτική επιστροφή της Peugeot Motorcycles θα απογειώσει τις ανοιξιάτικες εξορμήσεις μας
Νέες αφίξεις στο εκπτωτικό χωριό Designer Outlet Athens
Νέες αφίξεις στο εκπτωτικό χωριό Designer Outlet Athens
Τα νέα έξυπνα ηχεία για μία καθηλωτική ακρόαση
Τα νέα έξυπνα ηχεία που θα σας χαρίσουν μία καθηλωτική ακρόαση
Vodafone Flex: O νέος ευέλικτος τρόπος να αποκτούν όλοι τα προϊόντα τεχνολογίας που θέλουν, στην τιμή που επιλέγουν
Vodafone Flex: O νέος ευέλικτος τρόπος να αποκτούν όλοι τα προϊόντα τεχνολογίας που θέλουν, στην τιμή που επιλέγουν
Ο Μακεδονικός Χαλβάς μας καλεί να περάσουμε την πιο «Καθαρή» Δευτέρα της ζωής μας
Ο Μακεδονικός Χαλβάς μας καλεί να περάσουμε την πιο «Καθαρή» Δευτέρα της ζωής μας

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του