Αυτή είναι η ολοκληρωμένη ρουτίνα περιποίησης της Vichy για κάθε τύπο επιδερμίδας

αυτή-είναι-η-ολοκληρωμένη-ρουτίνα-περ

Ο καθαρισμός, η ενυδάτωση και η αποκατάσταση της ταλαιπωρημένης επιδερμίδας ανήκουν σε εκείνη τη μοναδική ρουτίνα φροντίδας που πρέπει κάθε γυναίκα να προσφέρει στον εαυτό της. Πάμε λοιπόν να δούμε μερικά από τα ωραιότερα προϊόντα που μπορείς να εμπιστευτείς γι’ αυτόν το λόγο.

Όπως είναι ήδη γνωστό, το Ιαματικό Ηφαιστειακό Νερό της Vichy βρίσκεται στην καρδιά όλων των προϊόντων της, χαρίζοντας τους εξαιρετικές ενυδατικές, καταπραϋντικές και αναζωογονητικές ιδιότητες. Το νερό της Vichy αναβλύζει από την προστατευόμενη ηφαιστειακή περιοχή της Ωβέρνης στη Γαλλία. Μετά από μια πορεία χιλιετιών σε βάθος 4.000 μέτρων, το Ιαματικό Ηφαιστειακό αυτό νερό εμπλουτίζεται με 15 μεταλλικά στοιχεία και ιχνοστοιχεία, απαραίτητα για την περιποίηση της επιδερμίδας.

  1. ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

 Κάθε σωστή και ολοκληρωμένη ρουτίνα περιποίησης επιδερμίδας, περιλαμβάνει ως πρώτο βήμα τον καθαρισμό. Ο σωστός καθαρισμός αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της περιποίησης του προσώπου κάθε γυναίκας και δεν πρέπει να παραλείπεται.

 

Η πρόταση της Vichy:

 Purete Thermale Mineral Micellar Water για ευαίσθητη επιδερμίδα

%ce%b1%cf%85%cf%84%ce%ae-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%b7-%ce%bf%ce%bb%ce%bf%ce%ba%ce%bb%ce%b7%cf%81%cf%89%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%b7-%cf%81%ce%bf%cf%85%cf%84%ce%af%ce%bd%ce%b1-%cf%80%ce%b5%cf%810

Η επαναστατική του σύσταση με Πανθενόλη και Ιαματικό Ηφαιστειακό Νερό από τις πηγές της Vichy, καθιστά το συγκεκριμένο προϊόν μοναδικό στο είδος του, καθώς του επιτρέπει να καθαρίζει, να αφαιρεί το μακιγιάζ, να ενυδατώνει και να καταπραΰνει ακόμα και τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες. Το Mineral Micellar Water για ευαίσθητη επιδερμίδα είναι κατάλληλο για χρήση τόσο στο πρόσωπο όσο και στα μάτια, ενώ ακόμα είναι δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένο.

 

  • Purete Thermal Mineral Micellar Milk για ξηρή επιδερμίδα

%ce%b1%cf%85%cf%84%ce%ae-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%b7-%ce%bf%ce%bb%ce%bf%ce%ba%ce%bb%ce%b7%cf%81%cf%89%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%b7-%cf%81%ce%bf%cf%85%cf%84%ce%af%ce%bd%ce%b1-%cf%80%ce%b5%cf%812

Το Mineral Micellar Milk, είναι ένα διαφορετικού τύπου Micellaire σε μορφή γαλακτώματος, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για ξηρές επιδερμίδες. Μπορεί να διατηρήσει την επιδερμίδα ενυδατωμένη έως και 24 ώρες.  Η σύνθεσή του με Πολυφαινόλες λευκού τσαγιού, Έλαιο ρυζιού και Ιαματικό Ηφαιστειακό Νερό από τις πηγές της Vichy αφαιρεί αποτελεσματικά το μακιγιάζ από πρόσωπο και μάτια, ενώ παράλληλα ενυδατώνει την επιδερμίδα, και προσφέρει αίσθηση απαλότητας και αναζωογόνησης. Είναι δερματολογικά ελεγμένο, υποαλλεργικό και κατάλληλο για ευαίσθητες επιδερμίδες ακόμη και γύρω από την περιοχή των ματιών.

  • Purete Thermale Mineral Micellar Water για μεικτή έως λιπαρή επιδερμίδα

%ce%b1%cf%85%cf%84%ce%ae-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%b7-%ce%bf%ce%bb%ce%bf%ce%ba%ce%bb%ce%b7%cf%81%cf%89%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%b7-%cf%81%ce%bf%cf%85%cf%84%ce%af%ce%bd%ce%b1-%cf%80%ce%b5%cf%814

Χάρη στην σύνθεση του με Γαλακτικό οξύ, Σαλικυλικό οξύ και φυσικά Ιαματικό Ηφαιστειακό νερό από τις πηγές της Vichy,  προσφέρει στην επιδερμίδα εντατικό καθαρισμό καθώς αφαιρεί αποτελεσματικά το μακιγιάζ και τους ρύπους από πρόσωπο και μάτια ενώ παράλληλα χαρίζει ματ αποτέλεσμα και ενδυναμώνει τον επιδερμιδικό φραγμό. Είναι ιδανικό για ευαίσθητες λιπαρές επιδερμίδες, δερματολογικά ελεγμένο, και υποαλλεργικό.

Η Vichy, πιστή στις αξίες τις και με σεβασμό στην προστασία του περιβάλλοντος, χαράσσει τη στρατηγική της βασισμένη στα πρότυπα της βιωσιμότητας. Έτσι, οι συσκευασίες της σειράς Purete Thermale είναι κατασκευασμένες από 50% ανακυκλωμένο πλαστικό (R-PET), γεγονός που τονίζει για ακόμη μια φορά τη στήριξη και τη συνέπεια της μάρκας όχι μόνο απέναντι σε κάθε καταναλώτρια αλλά και απέναντι στο περιβάλλον.

  1. ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ & ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ

 

Η ενυδάτωση αποτελεί ένα εξίσου σημαντικό βήμα στην ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας της κάθε γυναίκας. Όταν το δέρμα είναι σωστά ενυδατωμένο μπορεί να αντιμετωπίσει αποτελεσματικότερα  τους εξωτερικούς παράγοντες με τους οποίους έρχεται σε επαφή η επιδερμίδα μας όπως ρύπους και έκθεση στον ήλιο. Για τον λόγο αυτό, μετά από έναν καλό καθαρισμό, σειρά έχει η ενυδάτωση της επιδερμίδας με τη χρήση των σωστών προιόντων.

Η πρόταση της Vichy:

 

  • Vichy Mineral 89 Booster προσώπου

%ce%b1%cf%85%cf%84%ce%ae-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%b7-%ce%bf%ce%bb%ce%bf%ce%ba%ce%bb%ce%b7%cf%81%cf%89%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%b7-%cf%81%ce%bf%cf%85%cf%84%ce%af%ce%bd%ce%b1-%cf%80%ce%b5%cf%816

Πρόκειται για το απόλυτο booster προσώπου καθώς προσφέρει ενυδάτωση, τόνωση και ενδυνάμωση της επιδερμίδας Είναι το 1º βήμα σε μια ολοκληρωμένη ρουτίνα περιποίησης, μετά τον καθαρισμό. Το ιδιαίτερο αυτό προιόν, αποτελεί έναν συνδυασμό Ιαματικού Ηφαιστειακού Νερού της Vichy, για 1η φορά σε συγκέντρωση 89%, και Υαλουρονικού οξέος φυσικής προέλευσης.

Το Mineral 89 ενισχύει τη λειτουργία του επιδερμιδικού φραγμού κάνοντας καθημερινά την επιδερμίδα πιο δυνατή απέναντι στις εξωτερικές επιθέσεις, όπως η ρύπανση, η κούραση και στρες. Μέρα με τη μέρα, η επιδερμίδα είναι και φαίνεται περισσότερο ενυδατωμένη, τονωμένη και λαμπερή.

Το συγκεκριμένο προϊόν είναι υποαλλεργικό, κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας, ακόμα και για τις πιο ευαίσθητες, ενώ η υδάτινη υφή του απορροφάται άμεσα, χαρίζοντας άμεση αναζωογόνηση και λάμψη.

  1. ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΜΑΤΙΩΝ

 

Η ενυδάτωση ματιών είναι επίσης ένα απαραίτητο βήμα σε μια ολοκληρωμένη ρουτίνα περιποίησης. Το δέρμα στην περιοχή των ματιών είναι πιο λεπτό, πιο ευαίσθητο και πολλές φορές πιο ξηρό. Για τον λόγο αυτό μια καλή ενυδάτωση ματιών κρίνεται απαραίτητη.

Η πρόταση της Vichy:

 

  • Vichy Mineral 89 για τα μάτια Eνυδατική Κρέμα Ματιών

%ce%b1%cf%85%cf%84%ce%ae-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%b7-%ce%bf%ce%bb%ce%bf%ce%ba%ce%bb%ce%b7%cf%81%cf%89%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%b7-%cf%81%ce%bf%cf%85%cf%84%ce%af%ce%bd%ce%b1-%cf%80%ce%b5%cf%818

Το Mineral 89 για τα μάτια αποτελεί την καλύτερη επιλογή για λαμπερό βλέμμα. Η μοναδική του σύνθεση, περιέχει 89 % Ιαματικό Ηφαιστειακό Νερό της Vichy, Υαλουρονικό οξύ φυσικής προέλευσης και καθαρή Καφεΐνη. Λειάνει αποτελεσματικά τις λεπτές γραμμές, χαρίζει 24ωρη ενυδάτωση και μειώνει τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες. Είναι μια καθημερινή δόση δύναμης για πιο λαμπερό βλέμμα! Υποαλλεργικό, ιδανικό για ευαίσθητες επιδερμίδες, ενώ μπορεί να εφαρμοστεί και στο άνω βλέφαρο.

  1. EXTRA BOOST

Όταν η καθημερινότητα είναι έντονη και οι ρυθμοί ζωής απαιτητικοί κάθε γυναίκα χρειάζεται ένα extra boost για την αποκατάσταση της ταλαιπωρημένης επιδερμίδας.

   

Η πρόταση της Vichy:

 

  • Vichy Mineral 89 Tissue Mask Μάσκα Ενδυνάμωσης και αποκατάστασης

%ce%b1%cf%85%cf%84%ce%ae-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%b7-%ce%bf%ce%bb%ce%bf%ce%ba%ce%bb%ce%b7%cf%81%cf%89%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%b7-%cf%81%ce%bf%cf%85%cf%84%ce%af%ce%bd%ce%b1-%cf%80%ce%b5%cf%8110

Πρόκειται για μία νέα καινοτομία από τη Vichy. Η υφασμάτινη μάσκα Mineral 89, εγγυάται άμεση αποκατάσταση της ταλαιπωρημένης επιδερμίδας μέσα σε 10 μόλις λεπτά. Η σύστασή της με 89% Iαματικό Ηφαιστειακό νερό από τις πηγές της Vichy, Υαλουρονικό οξύ και Micro algae fiber tissue δηλαδή σύνθεση από μικροίνες φυκιών, είναι ικανή με μια μόνο χρήση να ενδυναμώσει την επιδερμίδα, να την τονώσει και να αποκαταστήσει τον επιδερμιδικό φραγμό. Η συσκευασία της μάσκας Vichy Mineral 89 αποτελείται από δύο θαλάμους, στον πρώτο βρίσκεται η υφασμάτινη μάσκα από ίνες μικροάλγης και στον δεύτερο η υγρή σύνθεση. Tα δύο αυτά μέρη αναμιγνύονται ακριβώς πριν από την χρήση του προϊόντος. Έτσι μάσκα διατηρείται ανέπαφη και περιορίζεται σημαντικά η χρήση συντηρητικών.

Σχετικά Άρθρα
Χρήσιμα tips για να μη σκάσουν τα χέρια και τα χείλη σας τώρα που έχει πολύ κρύο
Χρήσιμα tips για να μη σκάσουν τα χέρια και τα χείλη σας τώρα που έχει πολύ κρύο
6 τρόποι που καταστρέφεις τα μαλλιά σου και δεν το καταλαβαίνεις!
6 τρόποι που καταστρέφεις τα μαλλιά σου και δεν το καταλαβαίνεις!
Αυτή είναι η best seller κρέμα προσώπου που λειτουργεί καλύτερα και από Photoshop
Αυτή είναι η best seller κρέμα προσώπου που λειτουργεί καλύτερα και από Photoshop
8 πράγματα που πρέπει να γνωρίζουμε για τα fillers
8 πράγματα που πρέπει να γνωρίζουμε για τα fillers
Νέες τεχνικές για μη επεμβατικές θεραπείες αντιγήρανσης και κοσμητικής ιατρικής
Νέες τεχνικές για μη επεμβατικές θεραπείες αντιγήρανσης και κοσμητικής ιατρικής
3-%ce%b1%cf%80%ce%bb%ce%ac-tips-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%b1%cf%80%ce%b1%ce%bb%ce%ac-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b5%ce%bd%cf%85%ce%b4%ce%b1%cf%84%cf%89%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%cf%87%ce%b5%ce%af%ce%bb%ce%b70
3 απλά tips για απαλά και ενυδατωμένα χείλη τώρα τον χειμώνα!

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του