Αυτά είναι τα 5 ζώδια που δεν ζητούν ποτέ συγγνώμη!

αυτά-είναι-τα-5-ζώδια-που-δεν-ζητούν-ποτ

Τα λάθη για τους ανθρώπους είναι γι’ αυτό και υπάρχει και η συγγνώμη, για να την ζητάμε όταν κάνουμε ένα λάθος και το αναγνωρίζουμε. Θα πεις από την άλλη, “από τότε που βγήκε η συγγνώμη, χάθηκε το φιλότιμο”, αλλά θα σου ανταπαντήσω: “μια συγγνώμη είναι αυτή, πες την και ας πέσει κάτω”!

Αλήθεια, εσύ ζητάς συγγνώμη όταν κάνεις κάτι λάθος; Ή μήπως όχι; Μήπως κι εσύ περιμένεις από τον άλλον να σου ζητήσει συγγνώμη, αλλά άδικος κόπος;

Χμ…. Το ξέρετε πως το να μη ζητά κάποιος συγγνώμη ή να μην αναγνωρίζει το λάθος του δεν είναι μόνο θέμα χαρακτήρα (ξεροκέφαλος, εγωιστής κ.α.) αλλά και ζωδίου! Ω ναι. Συγκεκριμένα, υπάρχουν 5 ζώδια που τη “συγγνώμη” δύσκολα την ξεστομίζουν.

Δες παρακάτω ποια είναι αυτά:

Ταύρος

Πιστεύει πως έχει πάντα δίκιο και αν αυτό δε συμβαίνει, όχι δε φταίει ο ίδιος, αλλά ο άλλος ή οι καταστάσεις που τον ανάγκασαν να πάρει μια λάθος απόφαση. Και μάλιστα, μπορεί να βρει ένα σωρό επιχειρήματα για να στηρίξει την άποψή του ότι έχει πάντα δίκιο. Άκρη δε βρίσκεις με τον Ταύρο κι εννοείται μην περιμένεις να ακούσεις και “συγγνώμη”.

Λέων

Είναι ο ηγέτης του ζωδιακού κύκλου, περήφανος με αρχηγικές τάσεις. Οπότε, το να αναγνωρίσει τα λάθη του και να ζητήσει συγγνώμη είναι εξαιρετικά δύσκολο για τον Λέων… δείχνει αδυναμία. Οπότε, αν περιμένεις να βγει από το στόμα η μαγική λέξη, τσάμπα χρόνο θα σπαταλήσεις.

Παρθένος

Άλλο ένα ζώδιο της γης που μια δυσκολία με τη συγγνώμη την έχει. Πιστεύει πως έχει πάντα δίκιο ή ότι προσπαθεί να είναι δίκαια. Και στο πλαίσιο αυτό δυσκολεύεται να ζητήσει συγγνώμη γιατί είναι σα να αναγνωρίζει τα λάθη.

Σκορπιός

Αν έχεις χρόνο για χάσιμο, τότε περίμενε να ακούσεις τη “συγγνώμη” από έναν Σκορπιό. Αυτά. Τι άλλο να πούμε; Είναι από τα ζώδια που σπάνια αναγνωρίζουν τα λάθη τους – αντίθετα αναγνωρίζουν τα λάθη των άλλων – και όταν το κάνουν, ζητούν συγχώρηση με τον δικό τους τρόπο. Κυρίως με πράξεις.

Τοξότης

Κάπως έτσι είναι και ο Τοξότης. Αυθόρμητος καθώς είναι αρκετές φορές πέφτει σε λάθη. Τα αναγνωρίζει. Αλλά συγγνώμη δεν θα ζητήσει εύκολα. Έχει ένα θέμα με τα λόγια. Είναι, όμως, καλός στις πράξεις. Γιατί μπορεί από το στόμα του Τοξότη να μην ακούσεις εύκολα τη λέξη “συγγνώμη”, όμως, θα βρει τρόπους να το κάνει. Μπορεί να σου κάνει δώρο, να βγείτε έξω μια βόλτα, θα σου πει ότι λυπάται και πως αναγνωρίζει το λάθος του.

Σχετικά Άρθρα
Οπλιστείτε με υπομονή - Αυτά είναι τα 4 ζώδια που αργούν συνεχώς στα ραντεβού τους
Οπλιστείτε με υπομονή – Αυτά είναι τα 4 ζώδια που αργούν συνεχώς στα ραντεβού τους
Αυτά τα τρία ζώδια θα επηρεάσει η Αυγουστιάτικη Πανσέληνος
Αυτά τα τρία ζώδια θα επηρεάσει η Αυγουστιάτικη Πανσέληνος
Καλοκαιρινές διακοπές και ζώδια: Ποιοι ξεφαντώνουν, ποιοι χαλαρώνουν και με ποιους δεν θα ξαναπάς!
Καλοκαιρινές διακοπές και ζώδια: Ποιοι ξεφαντώνουν, ποιοι χαλαρώνουν και με ποιους δεν θα ξαναπάς!
%ce%b8%ce%ad%ce%bb%ce%b5%ce%b9%cf%82-%cf%83%ce%bf%ce%b2%ce%b1%cf%81%ce%ae-%cf%83%cf%87%ce%ad%cf%83%ce%b7-%ce%bc%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b5-%ce%bc%ce%b1%ce%ba%cf%81%ce%b9%ce%ac-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%ce%b10
Θέλεις σοβαρή σχέση; Μείνε μακριά από αυτούς τους άνδρες του ζωδιακού κύκλου!
%ce%bc%ce%ac%ce%b8%ce%b5-%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%b1-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%b1-%ce%b5%cf%85%ce%bd%ce%bf%ce%b7%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%ce%b6%cf%8e%ce%b4%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%850
Μάθε ποια είναι τα ευνοημένα ζώδια του Ιούνη
%ce%b1%ce%bd%ce%ac%ce%b4%cf%81%ce%bf%ce%bc%ce%bf%cf%82-%ce%b5%cf%81%ce%bc%ce%ae%cf%82-%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%b1-%ce%b6%cf%8e%ce%b4%ce%b9%ce%b1-%ce%b8%ce%b1-%cf%87%cf%84%cf%85%cf%80%ce%ae%cf%830
Ανάδρομος Ερμής: Ποια ζώδια θα «χτυπήσουν» κόκκινο εξαιτίας του

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του