Αφή Ολυμπιακής Φλόγας: Χαμός με τις νέες ενδυμασίες – «Χουντικό Κιτς», barcode» και… “Eoliki”

Πριν από λίγες ημέρες η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή παρουσίασε παρουσίασε τις νέες ενδυμασίες που θα φορούν οι ιέρειες στην τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας και διά χειρός Μαίρης Κατράντζου.

Η διεθνούς φήμης σχεδιάστρια εμπνεύστηκε τις στολές από τα ιωνικού ρυθμού κιονόκρανα.

Τις ενδυμασίες θα φορούν οι ιέρειες και η Πρωθιέρεια στην τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, η οποία θα ταξιδέψει ως Παρίσι, όπου θα πραγματοποιηθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες φέτος το καλοκαίρι.

Δείτε στο παρακάτω άλμπουμ τις στολές

Ωστόσο, αυτές οι νέες φορεσιές δεν θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητες από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που για μία ακόμη φορά αντέδρασε με οργή, αλλά και αρκετές δόσεις χιούμορ.

Οι περισσότεροι χαρακτήρισαν «κιτς» τις ενδυμασίες απορώντας με την μεγάλη διαφοροποίηση στην αισθητική σε σχέση με τις προηγούμενες στολές, ενώ άλλοι έκαναν λόγο για παράταση της Αποκριάς.

«Σας αφήνω με μια απορία,, γιατί οι ιέρειες έπρεπε να γίνουν κίονες (εδώ με καλύτερο φωτισμό)», έγραψε ένας χρήστης του Twitter, ενώ άλλος ανέφερε: «Αυτό θυμίζει barcode. Παντού βάζουν το χεράκι τους, πιστεύοντας ότι θα τα αλλάξουν όπως αυτοί θέλουν. Οι ιέρειες δεν χρειάζονται τη μόδα, κατά τη γνώμη μου. Εκπροσωπούν τις αμετάβλητες αξίες». «Θα φωσφορίζουν από το διάστημα 50 ιέρειες με τόσο λαμέ», έγραψε ένας άλλος χρήστης. 

Μάλιστα, υπήρξαν κι εκείνοι που έφεραν στο μυαλό τους το γνωστό λικέρ “Eoliki”, το οποίο στην πιο παλιά του έκδοση έχει σύμβολο ιωνικό κιονόκρανο.

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή παρουσίασε πριν λίγες ημέρες τις ενδυμασίες που θα φορούν οι ιέρειες στην τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας και οι οποίες σχεδιάστηκαν από την γνωστή σχεδιάστρια μόδας Μαίρη Κατράντζου. Η διεθνούς φήμης σχεδιάστρια εμπνεύστηκε τις στολές από τα ιωνικού ρυθμού κιονόκρανα. Τις ενδυμασίες θα φορούν οι ιέρειες και η Πρωθιέρεια στην τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, η οποία θα ταξιδέψει ως Παρίσι, όπου θα πραγματοποιηθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες φέτος το καλοκαίρι. Δείτε τις στολές: Ωστόσο, πολλές ήταν οι αντιδράσεις για το τελικό αισθητικό αποτέλεσμα και εκατοντάδες σχόλια έχουν κατακλύσει τα social media. Οι περισσότεροι χαρακτήρισαν «κιτς» τις ενδυμασίες απορώντας με την μεγάλη διαφοροποίηση στην αισθητική σε σχέση με τις προηγούμενες στολές, ενώ άλλοι έκαναν λόγο για παράταση της Αποκριάς. «Σας αφήνω με μια απορία,, γιατί οι ιέρειες έπρεπε να γίνουν κίονες (εδώ με καλύτερο φωτισμό)», έγραψε ένας χρήστης του Twitter, ενώ άλλος ανέφερε: «Αυτό θυμίζει barcode. Παντού βάζουν το χεράκι τους, πιστεύοντας ότι θα τα αλλάξουν όπως αυτοί θέλουν. Οι ιέρειες δεν χρειάζονται τη μόδα, κατά τη γνώμη μου. Εκπροσωπούν τις αμετάβλητες αξίες». Μάλιστα, υπήρξαν κι εκείνοι που έφεραν στο μυαλό τους το γνωστό λικέρ "Eoliki", το οποίο έχει σύμβολο ιωνικό κιονόκρανο. Τέλος δεν έλειψαν και οι αναφορές στο «Ζάρι» και την επικείμενη συμμετοχή της Ελλάδας στη Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι.

Δείτε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια

Διαβάστε επίσης:

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου άλλαξε το όνομά της – Αποφάσισε να γυρίσει σελίδα στη ζωή της

Επανειλημμένες αποβολές: Τι πρέπει να γνωρίζουμε – Ο μαιευτήρας/χειρουργός γυναικολόγος Γ. Παναγάκης απαντά

Σχετικά Άρθρα
Κακοκαιρία: Μήνυμα 112 σε Θεσσαλία, Θεσσαλονίκη, Κ. Μακεδονία, Στ. Ελλάδα, Β. Αιγαίο
Κακοκαιρία: Μήνυμα 112 σε Θεσσαλία, Θεσσαλονίκη, Κ. Μακεδονία, Στ. Ελλάδα, Β. Αιγαίο
Καιρός: Έκακτο δελτίο επικίνδυνων φαινομένων - SOS για την πολύπαθη Θεσσαλία
Καιρός: Έκακτο δελτίο επικίνδυνων φαινομένων – SOS για την πολύπαθη Θεσσαλία
Αυτές είναι οι «απάτητες» παραλίες που απαγορεύονται ξαπλώστρες και ομπρέλες
Αυτές είναι οι «απάτητες» παραλίες που απαγορεύονται ξαπλώστρες και ομπρέλες
%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%83%ce%bc%cf%8c%cf%82-44-%cf%81%ce%af%cf%87%cf%84%ce%b5%cf%81-%cf%83%cf%84%ce%b7-%cf%83%ce%ac%ce%bc%ce%bf0
Σεισμός 4,4 Ρίχτερ στη Σάμο
Χαμός με τις δηλώσεις Παπανώτα για τις κακοποιημένες γυναίκες - Ζητούν αποπομπή του από τα ευρωψηφοδέλτια
Χαμός με τις δηλώσεις Παπανώτα για τις κακοποιημένες γυναίκες – Διαγράφηκε από τα ευρωψηφοδέλτια
Έκτακτο Δελτίο της ΕΜΥ: Έντονη κακοκαιρία με βροχές, καταιγίδες και κεραυνούς
Έκτακτο Δελτίο της ΕΜΥ: Έντονη κακοκαιρία με βροχές, καταιγίδες και κεραυνούς

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του